in

Veckans horoskop: 14 – 20 mars

kinga cichewicz s4aOPAJ4v0E unsplash
Foto: Kinga Cichewicz / Unsplash

Nyfiken på vad himlavalvet har att säga om dagarna som kommer? Veckans horoskop är här med allt du vill veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Verkligheten knackar på.
 • Oxen: Våga testa något nytt.
 • Tvillingarna: Prioritera familj och vänner.
 • Kräftan: Var noga med detaljerna.
 • Lejonet: Stå emot dina impulser.
 • Jungfrun: Någonting går mot sitt slut.
 • Vågen: Ta ett steg i taget. Förändring tar tid.
 • Skorpionen: Ni har inte riktigt samma syn på saker och ting.
 • Skytten: Du får den uppmärksamhet du förtjänar!
 • Stenbocken: Du drömmer inte! Det är på riktigt nu.
 • Vattumannen: Kan det hända något någon gång eller?
 • Fiskarna: Du fäller en tår eller två (vilken skräll).

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med ett uppvaknande. Under de första dagarna rör du dig långsamt fram i samma diffusa dimma du befunnit dig i ett tag, men framåt helgen knackar verkligheten på. Fredagen kommer med viktiga insikter, och du har en hel del jobb att göra. Du har verktygen som krävs för att lyckas, du behöver bara komma igång.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är rationell just nu, men det kan på mycket väl vilseleda dig. Veckan utmanar dig att ta dig an det okända. Nu konfronteras du med alternativ som kan kännas främmande, men du måste våga testa något nytt. Du behöver följa ditt hjärta nu. Samma gamla vanliga funkar inte längre.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med lösningar. Du förvandlas till en riktig problemlösare nu, vilket uppenbarar sig när ett av dina projekt tar en oväntad vändning. Veckan är även här för att påminna dig om att jobba smart, snarare än hårt. Ta inte på dig mer ansvar än nödvändigt, istället bör du prioritera familj och vänner.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har haft fullt upp med stora visioner och att se saker ur större perspektiv, vilket resulterat i att detaljer hamnat i skymundan. För att förverkliga dina drömmar behöver du börja utföra små uppgifter, även om det kan kännas trist. Gör en checklista och kom igång!

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, tänk smart nu. Veckans första dagar kan bli utmanande, dina impulser frestar dig ordentligt nu. Försök motstå att hoppa in i något vind för våg, oavsett om det rör impulsköp eller projekt. Fredagen kommer nämligen med en realitycheck som heter duga. Du kommer se saker ur ett helt annat perspektiv under den här tiden.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu får du äntligen det avslut du förtjänar. Något går mot sitt slut och du får fina resultat! Det blir några riktigt sociala dagar, nu lyssnar dina vänner faktiskt på vad du har att säga. Helgen blir tursam men lite dränerande, se till att ta en kväll för dig själv.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du har kämpat hårt med rutiner och förbättring inom flera områden, men för att det ska hålla i längden behöver du hålla ett tempo som passar dig. Du tar två steg fram och ett steg bak – och det är okej. Du kan inte vänta dig förändring över en natt. Om du skyndar på processen riskerar du att tröttna och slå bakut, ta ett steg i taget.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du vara flexibel. Under veckan bubblar frågor om frihet och begränsningar upp inom en relation. Det kan handla om att dina värderingar skiljer sig från en annan persons, nu behöver ni vara noga med kommunikationen. Veckan kan även bjuda på en sexig dejt, men se till att göra tid i schemat åt dina vänner också.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan bjuder på en riktig överraskning! Du har ägnat mycket tid åt privata angelägenheter under senaste tiden, men nu behöver du vända blicken utåt. Något du påbörjade i september går mot sitt slut, och du får en hel del uppmärksamhet för saken. Det här blir en påminnelse om att hårt jobb lönar sig.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer med en otrolig självförtroende-boost! Något som kändes långt bort eller orealistiskt för flera månader sen, är nu din verklighet. Du har chansen att beröra människor på helt nya sätt, gör din röst hörd! Strunta i omgivningens förväntningar och gå på känsla, fortsätt ägna dig åt ämnen och projekt du brinner för.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är trött på att det går långsamt fram. Nu vill du sätta fart på tillvaron, vilket kan leda till drastiska förändringar. Det här är absolut en tid för att testa nya vägar, framförallt när det gäller skola eller jobb. När det kommer till ekonomi och kärlek behöver du dock ta det försiktigt. Undvik impulsköp och låt bli att starta konflikter bara för att du är rastlös.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är inte lätt när det är svårt. Under veckans första dagar känner du dig extra skör. Du är på ”gråta över allt från katter till miljökrisen”-humör! Det får vara okej, se dock till att ha sällskap under den här tiden. Mot fredagen riktas strålkastarljuset mot dina relationer. Det är dags för dig att tänka realistiskt nu, ett förhållande kräver arbete.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.