in

Veckans horoskop: 14 – 20 juni

jakob owens eD3mggHwM5M unsplash
Bild: Jakob Owens / Unsplash

Vad kan du vänta dig av de kommande dagarna? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Sluta skvallra.
 • Oxen: Håll ut!
 • Tvillingarna: Dina ord är ditt främsta vapen.
 • Kräftan: Stå upp för dig själv.
 • Lejonet: Ni tål inte varandra just nu.
 • Jungfrun: Det kan bli riktigt stökigt.
 • Vågen: Det spelar ingen roll hur charmig du är när dina signaler inte går att tyda.
 • Skorpionen: Tala om för någon var du står.
 • Skytten: Stå stadigt när osäkerhetens vindar viner.
 • Stenbocken: Ge dig hän!
 • Vattumannen: Dina små missar spelar ingen roll i det långa loppet.
 • Fiskarna: Hot girl summer? Den får komma när den kommer.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vakta din tunga! Dina historier är ett pastavatten och du är en kille på Youtube. Nu ska det saltas. Du känner dig lockad att skvallra om exakt all drama som pågår nu, men det finns en risk att dina kryddade berättelser går ut över någon annan. Nej, din dejt tycker kanske inte det är så kul att höra via era gemensamma vänner att hen hade en mormorsskjorta på sig en gång. Även om det var jätteroligt att säga så i stunden.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att tröstshoppa må kännas som ett jätterimligt sätt att hantera veckans stress. Men din plånbok håller inte riktigt med. Se upp för onödiga utgifter! Veckan kommer även kännas rätt trög, och du känner kanske att du står och trampar i ett träsk utan att se ljuset i tunneln. Håll ut! Det lossnar om ett tag.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan är här för att påminna dig om ditt främsta vapen – orden. Du är snabbtänkt och resonerar väl, vilket är till din fördel i många sammanhang. Under veckan kommer du behöva stå upp för en sak, vilket du gör bäst med välgrundade och rationella argument. Håll dig från låga slag under bältet.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan behöver du se upp för att bli utnyttjad! Du är inne i en mer tillbakadragen period just nu, och människor riskerar att köra över dig när du inte talar ut om vad du tycker och vill. Någon för din talan utan att riktigt bry sig om vad du känner, och du kommer behöva kriga för att stå upp för dig själv och få som du vill.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan kan komma med en del frustration. Du upplever att någon i din omgivning är rätt störig nu, det kan röra sig om allt från omogna kommentarer, till orimliga åsikter eller bara en allmänt spänd stämning. Ni drar helt enkelt inte jämnt! Det är okej ibland, man måste inte komma överens med alla.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu ser det ut att bli rätt stökigt. Veckan kommer med en påminnelse om att du behöver vila, annars kan du glömma att hinna med ditt hektiska schema. Det här är en äkta kaos-vecka, i sann ”glömma bort allt från tågbiljetter till inköpslista”-anda. Sätt dubbla alarm, dubbla påminnelser och dra bak klockan tio minuter.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du är ett socialt geni. Men det betyder inte att du kan förvänta dig detsamma av din omgivning, eller att du alltid är så bra på att visa vad du tycker och känner. Veckan kommer dessutom med en del signaler som är svåra att tyda. Vad menar egentligen personen du dejtar med sina emoji-val? Varför ghostar dina kollegor dig? Vad är egentligen bäst att skriva till någon man vill gå hem med? Det är veckans gåtor.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är det du som tar rodret! Veckan kommer kräva att du är tydlig med vad du vill, och att du lyckas visa var du står. Inte bara genom massa snack. Visst, du kan vara hur trevlig och gullig som helst. Men nu är det dags att ta tag i saker och ting – speciellt när det kommer till kärlek och dejting. Var stark, våga chansa.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, dina fight or flight-instinkter är aktiverade. Och känner vi dig rätt, är en biljett i första klass på ett plan på väg bort från en situation bokad. Du kommer känna dig lockad att fly och dra dig undan allt som tar emot lite nu. Att sluta svara på sms när någon är lite störig blir veckans melodi. Försök vara kvar, det är faktiskt schysstare.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu närmar sig lugnare tider. Dessutom utmanar veckan dig att testa dina gränser och tänka om. Varför känner du som du gör? Vad är anledningen till att du tycker någonting är rätt, och något annat är fel? Dina relationer kommer gynnas av ett mer fritt mindset nu, varför inte ge dig hän och flyta med strömmen?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu är det dags för sista pushen på ett tag! Veckan ser ut att bli tuff, och du tvingas navigera relationer och ett hektiskt schema. Du känner en del skuld, men kom ihåg hur långt du faktiskt tagit dig. Du är kingen! Det är okej att inte vara på topp hela tiden, och dina små missar är bortglömda snabbare än du kan säga prestationsångest.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, varför ska människor vara så jäkla lättsamma hela tiden? Lite så resonerar du under veckans gång. Du upplever kanske att det finns en viss press på dig nu. Människor förväntar sig att du ska vara rolig och glad hela tiden. Ta tid för dig själv – en hot girl summer behöver komma naturligt.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.