in

Veckans horoskop: 14 – 20 februari

designecologist ACt2UZwHsIk unsplash
Foto: DESIGNECOLOGIST / Unsplash

Veckan bjuder på ett fullspäckat schema. Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du slår på stort!
 • Oxen: Det blir trerätters i hemmets trygga vrå.
 • Tvillingarna: Dina ord väger tungt.
 • Kräftan: Ingen ska få störa din inre frid.
 • Lejonet: Du känner mycket känslor, och är inte rädd för att visa det.
 • Jungfrun: Relationer kan vara svåra, men kärleken ska vara enkel.
 • Vågen: Det blir en Alla hjärtans dag i vänskapens namn!
 • Skorpionen: Du förtjänar all uppmärksamhet i världen.
 • Skytten: Du får känna att du lever.
 • Stenbocken: Det kan vara obekvämt att visa sig sårbar, men det kommer vara värt det.
 • Vattumannen: Du ställs inför ett läskigt beslut.
 • Fiskarna: Det här är början på något nytt.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du tar veckan med storm! Nu är det du som står styr, och det kan bli hur storslaget som helst. Alla hjärtans dag ser ut att bli riktigt kul, du är nämligen inte rädd för att slå på stort. Det spelar ingen roll om det blir en middag för dina singelkompisar eller en romantisk kväll med en dejt, du omfamnar varje möjlighet att visa kärlek.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har en mysig vecka att se fram emot. Nu känner du dig långt ifrån lockad att knöka in dig bland svettiga singlar på någon krog. Alla hjärtans dag spenderas bäst i hemmets trygga vrå. Unna dig en välplanerad middag, något gott att dricka och bjud över en vän eller dejt! Mot veckoslutet slår du på charmoffensiven. Det här är en perfekt tid för nya möten.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, håll tungan rätt i mun. Att du är ett socialt lejon, med förmågan att snacka dig till i princip vad som helst, vet du redan. Och med den vetskapen i åtanke behöver du komma ihåg att dina ord kan väga tungt. Säg vad du menar utan krångliga omvägar. Undvik missförstånd genom att tala från hjärtat, och strunta i att spela cool eller svår.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du är färdig med drama. Du har haft din beskärda del relationstrassel, och nu känns känslomässiga berg- och dalbanor så passé. Nu prioriterar du hellre stabilitet och trygghet, vilket gör Alla hjärtans dag till ett perfekt tillfälle för en dejt med dig själv. Köp en present till personen som förtjänar den mest (du), tappa upp ett bad och sätt mobilen på stör ej. Nu kan inte ens ett sms från självaste Amor störa din inre frid.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du kan vänta dig en händelserik vecka! Helt ärligt, Alla hjärtans dag hade lika gärna kunnat vara din födelsedag. Oavsett om du är en skeptiker eller dansar genom dagen med en ros i munnen, har du definitivt starka känslor kring den. Och starka känslor är precis vad som står på schemat för veckan. Du är uttrycksfull och visar vad du känner.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan blir du en riktig drömmare. Alla hjärtans dag påminner dig om att kärlek nödvändigtvis inte behöver vara kravlös, men att den ska vara enkel. Relationer är svåra, men kärleken ska inte vara det. Det här är en bra tid för dig att manifestera! Reflektera kring hur dina olika relationer sett ut, hur du vill att de ska se ut och vad du kan göra för att nå dit.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, senaste tiden har handlat mycket om dig och vad du vill. Du har haft möjligheter att utvecklas kreativt, och jobbat mycket på egen hand. Veckan är här för att uppmärksamma dig om din omgivning, och alla de personer som stöttar dig i dina val. Hedra de människorna och fira er vänskap! Varför inte bjuda in till ett Alla hjärtans dag-firande i vänskapens namn?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det är inte varje dag det händer, men nu vill du verkligen visa upp dig. Det skulle kunna handla om att du slutför ett projekt och uppmärksammas för det. Strunta i rädslan att uppfattas som skrytsam! Men lika mycket som det kan handla om jobb, kan det handla om ditt kärleksliv. Om du dejtar någon nu, är det dags att göra det sociala medier-officiellt. Och som singel vet du precis vad du ska göra – upp med en snygg selfie och visa ditt ex vad hen missar.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan ser ut att bjuda på en och annan överraskning. Du är vågad och säger ja till de möjligheter som bjuds, vilket är en fördelaktig inställning nu. Du har nämligen turen på din sida. Gå på en blind date, säg ja till spontana planer och gå ett steg utanför din bekvämlighetszon! Nu får du känna att du lever.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, dina känslor är starka. Tillåt dig själv att känna djupt! Veckan påminner dig om att vara sårbar, och att det inte alltid är så bekvämt att känna starkt för något eller någon. Det kan kännas läskigt att erkänna vad du verkligen vill, men om du lyckas släppa taget om det som håller dig tillbaka blir utdelningen fin. Du har en god chans att knyta starka band till människor nu, ta den!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du står vid ett vägskäl. Nu behöver du ta ett beslut, och det känns kanske inte helt lätt. Du är rädd för förändringen som kommer, men du är mer redo än du tror. Det kan handla om en relation, kanske är det dags att ta steget och säga de tre orden? Eller så är det dags att gå vidare från något som inte funkar längre, trots att ditt hjärta vill stanna kvar. Oavsett vilken situation det rör, kommer förändringens vindar bära dig varsamt.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, Alla hjärtans dag i all ära – men den 18 februari är en större dag att fira. Det är nämligen då din säsong börjar. Nu får du äntligen energi åt allt du vill ta dig för, och du har turen på din sida. Det här är början på en tid med stora förändringar, roliga möjligheter och spännande möten. Och för er romantiker som inte kan leva utan ett Alla hjärtans dag-horoskop: dagen är till för storslagna gester i alla dess former. Men det kan vara ett lika stort tecken på kärlek att någon viker din tvätt som att hen köper en ros, så uppskatta det lilla.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.