in

Veckans horoskop: 14 – 20 december

kate williams v4kBbdsYo I unsplash 1
Foto: Kate Williams / Unsplash

Under veckan behöver någon inse att kärleken inte alltid är logisk, medan en annan behöver ta det lugnt med konsumtionen av läkarserier. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du nås av goda nyheter.
 • Oxen: Det är som mörkast före gryningen.
 • Tvillingarna: Du kommer träffa personerna i ditt liv.
 • Kräftan: Kärleken är inte logisk!
 • Lejonet: Nu blir det drama.
 • Jungfrun: Dammsug soffan och kolla på julfilm.
 • Vågen: Pitcha en idé.
 • Skorpionen: Lycka kan faktiskt köpas för pengar.
 • Skytt: Nu kommer den! Vändningen.
 • Stenbocken: Begränsa ditt nyhetsintag.
 • Vattumannen: Dags att börja dejta?
 • Fiskarna: Makt är sexigt.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan nås du av positiva nyheter. Kanske får du även en otrolig ny idé? En insikt om hur saker och ting egentligen är? Eller bara en god nyhet i form av en tenta med bra betyg eller ett brev från någon du saknat. Det här kan även bli en fin vecka för romantik, så sprid lite kärlek!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med en dödsstöt. Men det behöver inte vara så illa som det låter! Det väcks något inom dig, och du är redo att ta dig ur en svårare situation och gå vidare. Det är som mörkast före gryningen! Veckan kan även komma med en positiv överraskning på det ekonomiska planet.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, käääänn en doft… av kärleken. Du är fullkomligt uppsnärjd i dina känslor under veckan, och exakt vad du ska göra av dina känslor kan kännas svårt. Här finns det god potential för något nytt att väckas till liv, kanske är det just den här veckan du träffar personen i ditt liv? Eller ja, personerna.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det här är en vecka för kritiskt tänkande. Men försök se till att det inte hindrar dig allt för mycket! Nu vill du att saker ska känna logiska och praktiska. Och även om det här är en viktig läxa för dig, kan du kanske inte applicera din nyfunna ideologi på alla plan i livet. Kärleken är till exempel inte alltid så logisk.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu hettar det till ordentligt. Veckan bjuder på en hel del flört, och kanske känner du dig redan smått betuttad i någon? Nu finns det goda chanser för någon ny att dyka upp i ditt liv, och tråkig kommer hen inte vara. Möjligtvis medför det här lite drama i ditt liv, men det gör väl inte dig någonting?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, om du inte redan plöjt igenom utbudet med romantiska komedier så är det definitivt på tiden. Veckan bjuder på en del sentimental gråt till julfilmer, och antagligen fantasier om bröllop och den stora kärleken. Det är okej! Det kommer någon dag. Lovar. Det här kan även vara en bra vecka för dig att dammsuga soffan, under själva soffkuddarna du vet.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan förvandlas du till en idéspruta. Det här kan bli en riktigt fin vecka för din kreativitet, nu är du nämligen vassare än någonsin. Perfekt vecka att pitcha en idé eller förslag till någon. Nu är du generellt charmig, och din vassa tunga kan locka till sig en och annan het konversation.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan inser du att lycka faktiskt kan köpas för pengar. Julklappsshoppingen riskerar att bli ett presentregn över dig själv, men vem förtjänar egentligen en komplett ny hudvårdsrutin om inte du? Se det som en investering. Det här är en tid för dig att reflektera lite kring vad du vill få ut av dina relationer, är det viktigt att ni delar värderingar?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en riktigt god vecka för selfcare. Det här är en perfekt tid för den som funderat på en större förändring för utseendet, är det kanske dags att klippa en pandemi-lugg? Veckan kan även bjuda på en riktigt tursam vändning för din del, men vad det innebär får du vänta och se.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, din besatthet av hälsa har kanske nått sin peak. Trodde du! Under veckan fortsätter du på spåret ”överkonsumera information om sjukdomar” genom en rad filmer och serier som utspelar sig på sjukhus. Det är såklart bra att du har koll, men tänk på att du i längden kanske blir lite deppig av att sätta dig in i så mycket. Begränsa ditt nyhetsintag.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är dags för dig att omfamna dejting och börja träffa någon. Tyvärr. En singel-vattuman gör just nu rätt i att scouta sin omgivning efter potentiella partners. Kanske har du till och med en crush på en kompis? Det kommer bli viktigt att ni har en del grundläggande intressen gemensamt, även om du är sugen på att dejta ett riktigt weirdo. Suck.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vad är egentligen sexigare än makt? Inget! Och det blir du varse om under veckan. Även om det tar sig uttryck i en oförklarlig attraktion till någon skurkliknande karaktär i ett kostymdrama. Det här kan bli en otrolig tid för en fisk när det kommer till karriär. Veckan kan också komma med riktigt schyssta nyheter.