in

Veckans horoskop: 13 – 19 september

toa heftiba bcLE7reXFLM unsplash 1
Foto: Toa Heftiba / Unsplash

Veckan blir dramatisk på stjärnhimlen och för många väntar stora förändringar. Nyfiken på hur veckan blir för dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu kommer du behöva ta mer ansvar.
 • Oxen: Säg nej!
 • Tvillingarna: Var inte så impulsiv.
 • Kräftan: Du har riktigt bra snack med någon!
 • Lejonet: Prata med någon om dina problem.
 • Jungfrun: Du behöver en fast punkt.
 • Vågen: Du fångar fler flugor med honung än vinäger.
 • Skorpionen: Ta hjälp av en kollega!
 • Skytten: Undvik onödigt tjafs.
 • Stenbocken: Dina idéer går att genomföra.
 • Vattumannen: Du är redo att gå vidare.
 • Fiskarna: Dags att ta av dig de rosa solglasögonen.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan behöver du ta kommando. Under de första dagarna uppstår en situation som kan leda till stor besvikelse. Du överanalyserar situationen vilket gör dig stressad. Det är viktigt att du kan reda ut vad som är vad, för att undvika att lägga skulden på någon annan. Kanske känns det lite som att någon är i vägen och trasslar till det? Mot slutet av veckan uppstår en möjlighet för dig att axla ledarrollen, och även om det kan kännas överväldigande är du bättre förberedd än du tror.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, pröva dina vingar! Tidigt under veckan händer något som kan verka lite för bra för att vara sant, vilket det mycket väl kan vara. Förlita dig inte på andra nu, och sätt tydliga gränser. Annars finns en risk att någon utnyttjar att du inte säger nej. I slutet av veckan får du lite extra tur, och det här kan vara en bra tid att planera en resa.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, sitt lugnt i båten. Nu behöver du försöka tänka smart, även om du frestas av något som känns som världens bästa grej. Känns något kanske för bra för att vara sant? Avvakta med beslutsfattande och be någon om input, annars kan din impulsiva natur sätta käppar i hjulet för dig.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckans första dagar kan det vara bra om du reflekterar kring var du hämtar din information. Det kan handla om allt från att komma ihåg att spara ner den där artikeln du behöver hänvisa till om du studerar, till att tänka över ditt nyhetsintag. Kom ihåg att läsa igenom den där texten innan du retweetar! Veckans senare dagar kommer med en boost till någon av dina relationer! Du klickar extra bra med någon nu och er kommunikation är på topp.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, sakta i backarna. Under veckans första dagar snubblar du lätt ner i en jobbig spiral av tunga känslor. Du fastnar i tankar och har svårt att släppa taget. Prata med någon om det, istället för att söka svar inåt. Något som däremot är riktigt fungerande under veckan är dina rutiner! Du är i ditt esse när det gäller vardag och får riktigt flyt i allt från jobb till hälsa.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan blir det uppenbart att du behöver en fast punkt som känns trygg. Det händer mycket för dig nu, både inom dig och i livet generellt. Du behöver en plats eller person att luta dig mot. Speciellt viktig blir den trygga punkten för att du ska kunna undvika konflikter nu, annars kan osäkerheter och missförstånd leda till bråk. Onsdag till fredag är dagar som är riktigt bra för dejting! Ta dig ut och träffa någon.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan ger dig lite eld i baken. Nu vill du komma igång med saker du skjutit upp! Gå in i allt du tar dig för med en chill approach – nu fångar du fler flugor med honung än vinäger. Slå på charmoffensiven, det här är tid för kompromisser. Under mitten av veckan nås du av en insikt som ger dig klarhet gällande en relation. Nu vet du vad du behöver och vill.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du kan lära dig mycket av din omgivning. Under veckan kan människor i din närhet vara till stor hjälp när en oklar situation uppstår. Skit i stoltheten och ta hjälp av en kollega! Det här är också en bra tid för dig att reflektera kring ditt beteende och hur du är i olika typer av relationer.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, satsa på det som fungerar i längden och låt inget stoppa dig från att ta vara på möjligheter som kan ta dig långt! Under mitten av veckan dyker något spännande upp som kan ge en fin utdelning senare. Veckans utmaning blir att undvika onödiga tjafs och att inte vara passivt aggressiv.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu händer det grejer! Du känner dig inspirerad att göra stora förändringar. Kanske har din besatthet av ett brittiskt tv-drama gått så långt att du faktiskt överväger en flytt till England? Det behöver kanske inte handla om exakt så stora förändringar, huvudsaken är att du inser att dina idéer faktiskt får att genomföra.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu blir du påmind om hur stark du är. Veckan kommer med både toppar och dalar. Å ena sidan känns allt luddigare än någonsin. Du har svårt att slita dig från en situation som engagerar dig känslomässigt. Å andra sidan står du inför en viktig förändring. Du har vuxit och är redo att komma ut på andra sidan.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vakna! Under veckans första dagar är du uppe och svävar i det blå, och risken är stor att du romantiserar en relation som i själva verket inte är helt hundra. Som tur är får du en hjälpande hand från en vän, och veckans sista dagar handlar mycket om att låta din omgivning inspirera dig till förändring.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.