in

Veckans horoskop: 13 – 19 mars

freestocks hpvfWEpxmuw unsplash1
Foto: Freestocks / Unsplash

Nyfiken på vad de kommande dagarna har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Äntligen får du gå vidare!
 • Oxen: Det finns en risk för konflikt.
 • Tvillingarna: Du har taggarna utåt.
 • Kräftan: Du känner dig förvirrad.
 • Lejonet: Du ömsar skinn.
 • Jungfrun: Det är dags att ni talar klarspråk.
 • Vågen: Det här blir början på något nytt.
 • Skorpionen: Nöj dig inte med något som inte känns helt hundra.
 • Skytten: Var rak och ärlig.
 • Stenbocken: Lova inte för mycket.
 • Vattumannen: Håll ett öga på din ekonomi.
 • Fiskarna: Du får stöd från ett oväntat håll.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu vänder det. De där sakerna du aldrig trodde att du skulle komma över, såren du aldrig trodde skulle läka, är nu ett minne blott. Å ena sidan är allt lite mer förvirrande och hektiskt än någonsin, å andra sidan får du en möjlighet att skita i allt och gå på magkänsla. Nu mjuknar du inför människor och situationer som tidigare skadat dig och gör dig redo att förlåta och gå vidare.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu behöver du tänka ett extra varv innan du agerar. Under veckan känner du dig trött på att stå stilla och vill att något ska hända. Ett litet problem kan dock bli att du agerar på alla sorters impulser. Det finns även en förhöjd risk för konflikt inom någon av dina närmsta relationer nu, så tänk innan du pratar.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du behöver lugna ner dig. Du går igenom en rätt tuff period nu och har taggarna utåt. Du misstolkar situationer och hamnar lätt i destruktiva tankemönster, vilket resulterar i att du agerar passivt aggressivt helt i onödan. Nu behöver du komma ur ditt huvud – tänk inte så mycket! Försök ägna dig åt små saker i vardagen som gör dig glad och anta en mjuk inställning till din omgivning.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är stökigt som aldrig förr! Dina tankar snurrar och du känner dig förvirrad. Du kanske vet vad du vill, men av någon anledning känner du dig lite handlingsförlamad. Den där sista energin finns inte riktigt där, och du förlitar dig gärna på andras vägledning. Mot veckoslutet kan du dock se fram emot en flörtig stämning!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du genomgår stora förändringar nu. Det kan handla om allt från yttre faktorer relaterat till ekonomi eller stabilitet, till en inre process rörande känslor och intimitet. Det här är i alla fall en tuff period, och du slits mellan olika vägar att gå. Veckan är här för att tvinga in dig i ett hörn – ibland måste vi tvingas göra något obekvämt för att växa.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är okej att vara osäker. Vad som däremot inte är okej är att hålla allt för mycket inom sig! Du behöver antingen stå upp för dig själv inför någon som är otydlig med vad hen egentligen vill, eller så är det du som måste vara tydlig med någon. Det kan bli obekvämt, men det är dags att ni talar klarspråk!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan blir det uppenbart att du behöver en stabil grund att stå på – annars finns en risk att allt rasar samman. Trots att det kan kännas fruktansvärt att något raserar, får du se det som en möjlighet att bygga något nytt. Den här gången kanske det blir precis så som du vill att det ska bli.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nöj dig inte! Under veckan blir det uppenbart att något inte möter dina förhoppningar. Det kan handla om att vilja mer än någon annan i en relation, ett projekt som inte blir av eller något annat som ställs in. Om du hanterar saken genom att låtsas att allt är lugnt finns det en risk att du sätter ribban för lågt och blir missnöjd längre fram.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, plikten kallar. Under veckan har du huvudet bland molnen och glömmer bort både det ena och det andra. Du vill helst ägna dig åt lättsamma nöjen, men av någon anledning behöver du ta känslomässigt ansvar i en situation du hellre skulle slippa. Var rak och ärlig, ingen tjänar på att du slätar över saken.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vakta din tunga! Nu känner du dig inspirerad som aldrig förr, vilket leder till att du vill dra igång cirka hundra nya projekt. Problemet är att du har svårt att slutföra det du påbörjat, och många av dina idéer funkar faktiskt inte i praktiken. Lova inte mer än du kan hålla!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, någon måtta får det vara. Under veckan känns det kanske helt rätt att bjuda laget runt, men det är inte säkert att din plånbok tillåter saken. Nu behöver du hålla ordentlig koll på din ekonomi, annars kan det gå utför. Det här kan även bli en rätt skakig vecka och du kommer behöva hitta sätt att hålla dig stabil och trygg. Be om en kram från en kompis och försök hitta på lugna aktiviteter!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nog är det din säsong allt! Veckan är så händelserik som den kan bli. Om detta inte är något som återspeglas i din kalender är det definitivt saker du känner av inom dig. Nu kan en del pressade situationer uppstå, och du kan tvingas ta beslut du inte är helt bekväm med. Som tur är ser du ut att få stöd från ett oväntat håll!