in

Veckans horoskop 13 – 19 maj

veckans horoskop maj 2
Mohamed Nohassi / Unsplash

Kärlek eller jobb, stress eller frid – eller kanske lite av allt? Läs ditt veckans horoskop här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du känner dig lite låg just nu och det är inte så konstigt. Ett onödigt bråk med en vän eller en chef som inte ser dig skapar dålig feeling, men det kommer inte hålla i sig länge. Mot slutet av veckan lyckas du släppa tankarna på det och distrahera dig med lite kärlek.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, äntligen en vecka som ger dig möjlighet att ladda batterierna och skämma bort dig själv lite. Se till att boka av allt du verkligen inte måste göra och gör bara sådant som gör dig glad. Du är en flitig person, men även sådana måste ibland stanna upp och andas.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, det är lite motigt på jobbet just nu. Du är trött och du känner att den långa vintern har tagit ut sin rätt och att du verkligen behöver semester snart. Försök att varva ner om kvällarna, kanske med meditation eller ett varmt bad, så att du kan fokusera och klara av dagarna. Snart är det semester, håll ut!

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du slits mellan dina egna behov och att tillfredsställa en partner eller kär vän. Det är fint att du vill ställa upp och är villig att kompromissa för att andra ska må bra, men kompromissa inte bort dig själv. Om kärleken eller vänskapen är för krävande kanske det börjar bli dags att utvärdera den och se om det verkligen är rimligt att fortsätta som det är nu.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, du är on fire karriärmässigt. Medan många andra drar ner på farten i takt med att sommarsemestern närmar sig, så gör du tvärtom. Och det är klokt! Ditt engagemang märks ännu tydligare, och det kommer din chef och dina kollegor att märka. Dessutom ger bra och produktiva arbetsdagar energi, så att du också orkar hitta på roliga saker efter jobbet. Jackpot!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, saker du har tvivlat på de senaste månaderna har det blivit dags att ta itu med. Ska du verkligen nöja dig med något annat än det bästa? Utvärdera ditt jobb, trivs du verkligen? Och är det givande nog? Ställ dig samma frågor när det gäller din relation också, om du är i den. Good enough räcker inte!

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det är dags att ta av hårdhandskarna och ta på sig sidenvantarna. Du har varit hård mot dig själv länge, och det i perioder varit konstruktivt och bra, men ibland måste du också klappa dig själv på axeln. Du är en bra kollega, vän och partner – njut av det. Ingen orkar sträva framåt jämt och ständigt, om man inte också får lite kärlek på vägen.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, ibland måste man våga för att vinna – och det gäller inte minst kärleken! Om du är i en relation är det en god idé att fundera över om du är beredd att ta nästa steg med din partner. Oavsett om det handlar om en ihopflytt, att boka en långresa eller en terapitid -gör det nu. För dig som är singel gäller det att våga öppna upp dig, fråga om en dejt eller kanske tacka ja till den där personen som flera gånger bett dig ta en fika.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, det finns en risk att den här veckan slutar med nedbitna naglar och huvudvärk. Du oroar dig för framtiden och känner dig maktlös inför livet. Men kom ihåg, kära skytt, att du är allt annat än maktlös. Sök din drömutbildning eller drömjobbet, börja spara pengar till drömresan och bjud ut drömdejten. Oro och stress löses bäst genom att slå den på käften!

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, kärleken mellan dig och din partner och dina vänner är stark just nu. Ni sprudlar alla av vårkänslor, och har äntligen tid att ses och faktiskt umgås utan att massa stress och mörker skaver och förstör. Det kan vara en god idé att i veckan bjuda in alla du gillar på knytkalas och se till att ni får en riktigt rolig kväll, allihopa tillsammans!

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, trots att allt flyter på som det ska finns det ändå en risk att det något börjar skava lite mot slutet av veckan. Det är inte helt ovanligt att det blir så för dig; när allt är bra letar du fel. Försök att inte lägga för mycket tid och energi på det negativa, och satsa istället på att sätta fokus på det som faktiskt är bra och som du mår bra av.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, tillåt dig själv att drömma stort i veckan. Det finns inget slut på vad du skulle kunna göra och hur ditt liv skulle kunna se ut. Det kräver dock att du formulerar dina drömmar för dig själv och sätter upp en plan för hur du ska nå dem. Börja skissa på det redan nu, och ta sedan sommaren för att verkligen tänka över din framtid.