in

Veckans horoskop: 13 – 19 juli

jens johnsson tDPJZalMh5o unsplash 1
Foto: Jens Johnsson / Unsplash

Julivädret må vara allt annat än hett, men det hindrar inte en sommarromans. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Peppa en kompis!
 • Oxen: Spara pengar.
 • Tvillingarna: Motstå dina impulser!
 • Kräftan: Du känner dig tacksam.
 • Lejonet: Håll dig in touch med ditt känsloliv genom lite dagboksskrivande.
 • Jungfrun: Det blir en hejdundrande vecka för kravlösa vänskaper!
 • Vågen: Organisera din desktop.
 • Skorpionen: Satsa på en mystisk approach.
 • Skytten: Du hatar inte förändring, och det är toppen.
 • Stenbocken: Du kanske är lite osäker på vad du känner för en viss person.
 • Vattumannen: Köp ett par dyra skor.
 • Fiskarna: Det ligger kärlek i luften.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan är det dags för dig att ta ett ryck i hemmet. Rensa ut lådorna, flytta om möbler och kör till soptippen. Det kan även bli viktigt för dig att se vad människor i din närhet åstadkommer (och uppmärksamma det!). Skicka ett peppigt sms till en kompis som kämpat lite extra den senaste tiden.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, under veckan behöver du göra upp med ditt spenderande. Nu kan det vara läge för dig att betala eftersläpande räkningar och sätta upp sparmål. Kolla igenom om det finns sätt för dig att spara lite pengar. Är din försäkring orimligt dyr? Handlar du för ofta på ditt nya dyra närlivs?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, under veckan ligger en hel del fokus på ditt identitetssökande. Du träder in i en period fylld med lite större frågor och tid till att känna efter vad du verkligen vill. Nu är det viktigt att du motstår impulser och lägger mer energi på att planera långsiktigt.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräftan, nu blir du riktigt ödmjuk. Veckan kan förstärka din högkänslighet. Men försök rationalisera dina känslor lite ibland också. Du blir mer medveten om det fina i ditt liv och känner dig tacksam. Utnyttja dessa känslor till att uttrycka för någon vad som gör dig glad.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu finns det inga ursäkter. Du måste sluta dränka dina sorger i shoppingpåsar. Visst, att unna sig en badbomb när man är lite nere är okej, men att hetsköpa grejer online kanske är lite väl. Veckan är även här för att uppmuntra dig till att vara mer ”in touch” med dina känslor. Det kan vara bra att anteckna mer och skriva dagbok.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan kommer med ny energi. Det här kan bli en slags nystart för dig inom flera områden. Har något känts lite kärvt på senaste? Ta en timeout och gör ett återbesök längre fram med nya perspektiv. Veckan är även fin för dina vänskaper. Spendera tid med någon på ett lugnt och kravlöst sätt.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan är det dags för dig att ägna dig åt lite organisering, speciellt på din arbetsplats. Kanske är det dags att rensa desktopen, slänga gamla matlådor och uppdatera din kalender? Just nu behöver du även vara noga med att inte göra saker i all hast, låt något ta sin tid även om du är rastlös.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, välkommen in i en hektisk vecka. Nu har du snabba vändningar framför dig. Den där dejten du tackade nej till för några veckor sen? Du ångrar dig och tackar ja. Du avbokar en weekend och gör om ett gammalt projekt från grunden. Det här är även en bra tid för dig att försöka återta någon slags mystik kring din identitet, passa på att göra din Instagram privat!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, att du inte räds förändring är något du kommer få användning av under veckan. Nu finns det nämligen en stor möjlighet att något tar en oväntad riktning eller att något inte riktigt är som det verkar. Under veckan tar du även in nya perspektiv och åsikter och byter tankesätt kring något.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan har all potential att bli riktigt romantisk. Du kanske känner dig lite osäker på exakt vad det är du känner för någon, men ingen kan förneka att det är kärlek i luften. Nu kan det vara tid för den som länge velat ta sin relation till nästa nivå att lägga in en stöt, eller bara vara lite extra gullig mot en redan existerande partner.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, även om du inte är känd som världens materialist kan veckan erbjuda en möjlighet för dig att unna dig något lite extra. Kanske ett par dyrare skor som du gått runt och varit sugen på? Det här kan även bli en vecka med lite halvdåliga val. Se upp med att festa för hårt.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, det ligger kärlek i luften. Kanske inte den typen av långvarig-relation-kärlek, utan lite mer sådär jag-crushar-på-min-kusins-partner vad-fan-gör-jag-kärlek. Det är okej! Och även om din sommarfling är dum i huvudet och ni aldrig ses igen, passa på och njut! Det kan bli riktigt hett.