in

Veckans horoskop: 13 – 19 januari

mitch lensink t7B38zOuaKk unsplash 1

Årets första månad tuffar vidare, och nu är det mer än ett tecken som blir kärlekskrank. Vem ska lägga in stöten på en kollega och vem ska fråga en vän hur hen mår, egentligen? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta om planeternas rörelser under årets tredje vecka. Mer

Läs hela veckans horoskop nedan!

 • Väduren: Laga middag till dina vänner!
 • Oxen: Dina drömmar är viktiga! Ta vara på dem.
 • Tvillingen: Flörta med en kollega!
 • Kräftan: Chanserna att du blir kär ökar.
 • Lejonet: Fråga en nära vän hur hen mår.
 • Jungfrun: Och chanserna att du blir kär är nästinpå definitiva.
 • Vågen: Öva upp din flexibilitet med yoga.
 • Skorpionen: Du spelar spel.
 • Skytten: Byt dina lakan.
 • Stenbocken: Träffa ett syskon och planera en budget.
 • Vattumannen: Köp inte väskan!
 • Fiskarna: Ärlighet varar längst.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en mysig vecka framför dig. Du har hållt ett högt tempo nu ett tag, men nu blir det lite lugn och ro. Du kommer vara mer taggad på att sitta hemma och kolla youtube, snarare än att vara ute och flänga. Även om du fortfarande håller högt tempo på jobbet kommer du nu få lättare att lägga fokus på en sak i taget, istället för femton. Veckan är som gjord för att du ska bjuda hem dina närmsta och laga mat till dem, så passa på!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan handlar allt om din karriär. Du kommer lägga en del tankar på hur och var du helst skulle vilja leva. Kanske drömmer du om en flytt till ett annat land, eller att satsa allt på att öppna en egen frisersalong? Oavsett vad ska du lita på dina drömmar. Gå på magkänsla och våga ta en steg till att planera en förändring i ditt liv, även om det känns lite läskigt.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kommer med möjligheter för dig på arbetsfronten. Just nu uppfattas du som extra charmig av din omgivning, och dina kommunikationsskills är om möjligt bättre än vanligt. Det här är en perfekt tid för dig att pitcha en idé, eller att få någon att investera i ett projekt du håller på med! Och har du inga speciella idéer eller projekt kan du också tillbringa tiden med att lägga in en stöt på en kollega.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, gör dig redo för att bli träffad av amors pilar. Visst, du har varit taggad på romans och initmitet ett bra tag nu, men chanserna att du träffar någon extra gullig ökar makabert under veckan. Så ut och flörta! Och om du redan har en bae kan veckan vara en utmärkt tid för er att komma ut från hemmet och gå på date. Njut!

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan förvandlas du plötsligt till psykolog. Det kan finnas någon i din närhet som behöver lite extra uppmärksamhet just nu, och du är bättre än nånsin på att säga de rätta sakerna. Så våga ha en jobbig konversation med någon, även om responsen inte blir vad du önskat dig. Det är omtanken som räknas.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, välkommen in i årets hetaste vecka! Även om det funnits en del tankar på dejting och kärlek den senaste månaden är det nu det blir seriöst. Du kanske får en ny crush, blir nykär i din partner eller fortsätter stalka ditt ex instagram! Oavsett vad är oddsen på din sida, så fråga din crush om hen vill ta en öl, ladda ner tinder igen och ge dig ut på marknaden!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan är perfekt för din enda hobby: selfcare. Du behöver ta lite extra väl hand om din kropp just nu, och under vintern stelnar vi alla till lite. Så vad passar bättre än lite yoga och bastu? Något i den stilen i alla fall, för du kan behöva öva upp din flexibilitet till nästa månad. Då blir det nämligen hett.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan törstar du efter drama. Du ghostar din tinderdejt för att sedan skriva till hen tre dagar senare. Du provocerar någon genom att berätta en hård sanning som mycket väl kan få dig att framstå som känslokall och obrydd. Bryr du dig? Nej. Veckan är bra för att gå på en eller flera dejter, och du kan förvänta dig att bli ”jagad”. Även om allt handlar om att underhålla ditt ego just nu ska du vara försiktig så att du inte leker med någons känslor.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, dags att lösa lite problem i hemmet. Det kan röra sig om praktiska problem som att du behöver tvätta dina lakan för första gången på tre månader, eller köpa nya plantor då de gamla dött. Men det kan också vara en fin tid för att lyfta eventuella problem med de du bor med eller din familj. Så våga lyft något lite försiktigt, så kommer du få bra respons.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det har varit en del fokus på dig på senaste. Och ingen skam i det! Men under veckan kan det vara en fin tid att träffa någon du inte sett på ett tag, speciellt ett syskon. Veckan kommer även med tålamod för ekonomiska beslut, så att sätta dig ner och planera en budget är helt rätt.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan är det bra om du tänker igenom dina beslut extra noga. Det kanske känns toppen att investera i en ny väska när du är på lite dåligt humör, men selfcare är inte enbart materiell och risken att du tröttnar på väskan innan veckan är över är… stor. Att reflektera lite över din konsumtion och hur du spenderar pengar kan bli veckans huvudsyssla.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kan komma med lite trubbel i paradiset. Du får lite svårare att vara ärlig med en kompis, och det finns en risk att du råkar nästla in dig i en väv av lögner. Folk vill mer än gärna umgås med dig just nu, men du är dränerad på energi och lite uppe i det blå. Våga säg som det är och vila ut dig. Ingen kommer hata dig för att du stannar hemma en kväll och ärlighet varar längst.