in

Veckans horoskop: 13 – 19 februari

greg rakozy oMpAz DN 9I unsplash
Foto: Greg Rakozy / Unsplash

Nyfiken på vad de kommande dagarna har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du drömmer om framtiden.
 • Oxen: Det ställs höga krav på dig.
 • Tvillingarna: Dags att ta tag i allt du försöker sopa under mattan.
 • Kräftan: Någon behöver din hjälp.
 • Lejonet: Du behöver ta mer ansvar inom en relation.
 • Jungfrun: Gränsen mellan att vara öppen och blunda för varningstecken är tunn.
 • Vågen: Ibland är koncentrationen inte på topp.
 • Skorpionen: Du blir känslosam.
 • Skytten: Du undviker konflikter till varje pris.
 • Stenbocken: Chilla lite.
 • Vattumannen: Du behöver ta ansvar för ditt liv utan att vara för hård mot dig själv.
 • Fiskarna: Du är en romantiker.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en inspirerande vecka framför dig! Nu gör du planer för framtiden. Under veckan får du nämligen en snilleblixt av något slag, och tankarna kretsar kring framtidsdrömmar. Du har en optimistisk attityd inför det hela, och passar på att omvandla drömmarna till mer konkreta planer.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan ställs det höga krav på dig. Nu förväntas du ta extra ansvar, visa vägen och jobba hårt. Det här kan å ena sidan bli en möjlighet för dig att verkligen visa framfötterna, samtidigt som det öppnar upp för känslor av osäkerhet. Du kommer behöva tampas med självförtroendet lite, men så länge du jobbar hårt kommer det gå bra.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, saker löser sig inte av att du skjuter upp problemen. Under veckan konfronteras du av en situation du försökt förtränga. Det kan handla om en jobbig uppgift som kräver att du tar lite ansvar för hur du vill leva. Bara för att du inte tar tag i det nu, betyder det inte att du inte kommer behöva göra det sen! Det blir bara svårare om du inte handskas med det direkt.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan ger du dig ut på okända vatten och tvingas ta ansvar för en annan person. Det kan handla om någon som inspireras av dig, och som vill ha din hjälp. Du är faktiskt en jättebra mentor! Sluta tro att du är en flamsig amatör som inte kan något. Under veckan blir det nämligen uppenbart att du har mer att komma med än du trott.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, relationer kräver arbete! Under veckan tvingas du lägga lite extra energi på någon av dina relationer. Du behöver på ett eller annat sätt ta lite mer ansvar nu, även om det kan kännas läskigt. Det kommer bli bra för er, men du kan inte sticka huvudet i sanden och bortse från era problem! Det funkar faktiskt inte.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, om det verkar för bra för att vara sant så är det antagligen det. Under veckan glider du runt och låtsas att du inte ser de röda flaggorna. Du romantiserar en situation, trots att du innerst inne vet att den antagligen inte är så bra som dem verkar. Det finns dock en chans att det här handlar om att acceptera något trots dess brister, utan att det blir ohälsosamt för dig.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du måste vara snäll mot dig själv! Under veckan ställer du onödigt höga krav på dig själv. Du har dålig koncentration, och får svårt att utföra vardagssysslor vilket du klandrar dig själv för. Se det som en fas! Ibland har man bara inte samma kapacitet. Det finns dock en chans för den som vill ta tag i ett kreativt projekt att komma igång under veckan.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, gör dig redo för en våg av känslor! Under veckan stärks ditt intresse för något eller någon. Det kan handla om allt från ett projekt till en speciell person. Huvudsaken är i alla fall att du blir mer och mer känslomässigt investerad, och helst vill ägna dygnets alla timmar åt att grotta ned dig i det.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, vakna! Du kan inte längre gå runt och låtsas att du inte påverkas av något. Under veckan blir du sentimental kring en situation, men det finns en risk att du inte vill se den för vad den verkligen är. Det finns också en risk för att du undviker konflikt till den grad att du förminskar dina egna känslor – gör inte det! Chanserna är nämligen stora att det kommer gå bättre än du tror att ta det där snacket.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du kommer inte få något pris. Under veckan jobbar du stenhårt för något, men inte nödvändigtvis för att det krävs. Du skulle antagligen kunna lägga lite mindre energi på saken, men du envisas med att göra något för att det går ihop med din självbild. Din identitet som krigare är viktig för dig, men låt inte det bränna ut dig. Det finns även en risk att du är lite dumsnål just nu, och håller dig själv lite väl hårt. Unna dig!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu blir det ord och inga visor. Detta kan innebära att du får viktiga insikter kring hur du ska jobba för att förbättra en situation för dig själv, och hur du ska lyckas rycka upp dig helt enkelt. Det kan dock även handla om att du ställer väldigt höga krav på dig själv just nu, och att du behöver sluta pressa dig själv så hårt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du är inte realistisk just nu, vilket är helt rätt! Nu ska du nämligen ta dig djupare in i drömmarnas värld, för att leta inspiration och utforska din kreativitet. Det må låta flummigt, men vem är mottaglig om inte du? Du ser tillvaron genom rosafärgat glas och romantiserar något, men det gynnar dig! Det här blir en känslostark och inspirerande vecka.