in

Veckans horoskop: 13 – 19 december

paul green lz5lokpqNJM unsplash
Foto: Paul Green / Unsplash

Veckan blir tuff för många, men några har turen på sin sida. Hur ser de kommande dagarna ut för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det är bra att du tar ansvar, men sluta läxa upp andra.
 • Oxen: Hur ska du få din ekonomi att gå ihop?
 • Tvillingarna: Vem är du? Vem vill du vara?
 • Kräftan: Du tvingas säga hejdå.
 • Lejonet: Ta det där snacket.
 • Jungfrun: Det lönar sig att jobba hårt!
 • Vågen: Du måste tro på dig själv.
 • Skorpionen: Du behöver vara ärlig.
 • Skytten: Lögner, otroheter och annat fulspel står på agendan.
 • Stenbocken: Glid ner i badet och rensa tankarna.
 • Vattumannen: Unna dig en dejt!
 • Fiskarna: Ska du flytta eller gå i terapi?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu tar du kommandot! Under veckan tar du på dig en hel del ansvar, både över dig själv och andra. Baksidan är att du kan upplevas som en besserwisser. Speciellt tjafsigt kan det bli med ett syskon, men ni har goda chanser att lösa konflikter mellan er. Det här är även en bra tid för att avsluta projekt.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu behöver du ta en titt på din ekonomi. Veckan belyser ett eller flera problem rörande pengar. Kanske blir du utan en bonus du förväntat dig? Men det skulle också kunna hända något som är till din fördel, och det finns en liten chans att en positiv överraskning räddar en viss situation.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en känslosam vecka att vänta. Nu grubblar du extra mycket över identitet. Det här är en tid för dig att reflektera över din plats på jorden. Hur beter du dig mot andra? Vem vill du vara? Du får vara snäll mot dig själv nu och inte vara för kritisk. Slutet av veckan kommer dock med en stor dos tur. Helgen kan överraska med en riktigt rolig nyhet!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du ta ett beslut. Något som pågått under en längre tid närmar sig ett avslut, men du tampas med två olika sätt att tänka kring saken. Du har dock en bra uppfattning om vad som behöver göras och du kommer ta rätt beslut. Oavsett vilket avslut det rör – möt dina rädslor, annars kommer du älta situationen länge.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan handlar om vänskap. Det här är en fin tid för dig att säga det som behöver sägas. Kanske behöver du ta ett viktigt snack med en vän. Gör det, men förbered dig noga. Det kan nämligen bli känsligt, och du är lite väl impulsiv under veckan som kommer. Det kan dock bli en fin helg för romans, inte minst med någon du redan känner.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu når du ett avslut. Om avslutet rör ett projekt eller liknande – var noga med detaljer! Det finns nämligen en risk att du har missat något, vilket kan bli jobbigt längre fram i tiden. Du har en hel del att ta itu med. Var noga med att vara i tid och att respektera deadlines! Visar du upp dig från din bästa sida kan det belönas fint nu.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du är inte för gammal eller för ung för något! Under veckan kan det hända att du känner dig överväldigad av en situation, och att du tvivlar på huruvida du kan hantera den. Lita på dig själv! Dina diplomatiska skills kommer ta dig en lång bit på vägen. Det kan även kännas som att du saknar erfarenhet, men lita på att du är rätt person för jobbet! Veckan kommer även med en påminnelse om att det aldrig är för sent att drömma. Du kan fortfarande byta bana, plocka upp en ny hobby eller syssla. Du måste bara tro på dig själv.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det är dags för en förändring. Det kan röra en relation som byter skepnad, en ekonomisk situation som når en lösning eller en förändring inom dig. Du är redo att ta nästa steg, men det gäller att du kan visa dig sårbar. Om saken gäller en gammal situation som du behöver gå vidare från, ber veckan dig att vara ärlig – både mot dig själv och andra.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu är det dags att lägga korten på bordet. Nu får du äntligen lite klarhet i en situation som uppstått mellan dig och någon i din närhet. Du kommer veta hur du ska gå vidare. Det här kan potentiellt bli en tid för lite dramatik, finns det lögner eller fulspel mellan er kan du räkna med att det uppdagas.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan behöver du se över dina rutiner. Du behöver nämligen stressa mindre nu, annars blir det du ska hinna med ändå inget bra. Det kan faktiskt vara värt för dig att tänka långsiktigt kring hälsa, rutiner och stress nu. Helgen är perfekt för dig att krypa ner i badet och rensa tankarna. Ta egentid!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, vem ska tygla dig? Under veckan släpper du alla hämningar, nu tänker du minsann göra precis vad du vill. Det här är en tid för dig att reflektera kring hur du påverkas av din omgivning. Finns det normer och ideal som inte riktigt resonerar med dig? Hur mycket lever du efter dina egna förväntningar, och hur mycket lever du efter andras? Det kan dock bli bra på kärleksfronten, speciellt under helgen. Unna dig en dejt!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan handlar om hemmet. Den som funderat över en ny bostad kan nå ett beslut. Men hemmet kan också vara platsen du kommer från. Det här kan vara en bra tid för den som behöver bearbeta sin barndom, är det kanske dags att gå i terapi?

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.