in

Veckans horoskop: 13 – 19 april

jason zeis 1RnOK4uQgOA unsplash 1
Foto: Jason Zeis / Unsplash

Under veckan ska någon ta råd från en vän, en annan ska sms:a en gammal flamma och en tredje ska söka en utbildning. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

 • Väduren: Du är riktigt het nu, speciellt när du vågar visa upp lite barnsligare sidor hos dig själv.
 • Oxen: Det kommer bli bråk.
 • Tvillingarna: Lägg ner mobilen!
 • Kräftan: Lägg ner jakten på likes och slappna av lite.
 • Lejonet: Som Carole Baskin sa: ”Stora katter ska inte sitta i bur”.
 • Jungfrun: Sök en utbildning!
 • Vågen: Umgås med människor som uppskattar dig.
 • Skorpionen: Desperata tider kräver desperata åtgärder. Flörta med en flamma från förr.
 • Skytten: Ha ett seriemaraton och strunta i andras åsikter.
 • Stenbocken: Hämta servetter och te, det ser ut att bli en känslofylld vecka.
 • Vattumannen: Ditt ragg har inte messat dig på ett tag och dina vänner lägger aldrig upp bilder på dig längre (enligt dig, i alla fall).
 • Fiskarna: Be en vän om råd.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, även denna vecka går i kommunikationens tecken. Du har nämligen lättare att få fram ditt budskap nu, och människor dras till dig lite extra. Veckan är alltså optimal för lite flört, och du är som sexigast när du visar din humoristiska sida. Var lekfull, dra iväg några ”på gränsen”-kommentarer och skräm iväg någon så att den aldrig vågar prata med dig igen. Eller kanske inte riktigt, men du förstår poängen.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är som upplagd för bråk. Det kan vara allt från att din partner inte längre tänker tolerera att du lämnar skåpsluckor öppna, till att en förälder tycker att du är dålig på att höra av dig. Den här veckan kan även bli upprörande för dig som har djupt rotade problem relaterade till barndomen. Se till att ta din tid och acceptera faktumet att du kanske känner dig lite nere just nu.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, erkänn bara att skärmtiden uppnått en okristlig siffra. Det är dags för dig att försöka strukturera din egentid så att du faktiskt gör saker som är mysiga, och inte bara ligger med telefonen timme ut och timme in. Det betyder inte att du inte får använda någon typ av skärm, men du kanske inte måste scrolla på sociala medier medan du kollar på film.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under början av veckan får du se upp för impulsköp. Det kan kännas som en snabb tröst att klicka hem lite hudvård nu när du är uttråkad i hemmet, men lägg inga större pengar på saker du inte behöver. Nu kan det också vara värt att tänka över ditt förhållningssätt till sociala medier. Du är inne i en fas där andras åsikter är väldigt viktiga för dig, och det kan leda till en ohälsosam jakt efter status. Var dig själv och skit i vem som like:ar dina bilder.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, just nu kanske du känner dig som en stor katt i en lite väl liten bur. Det är frustrerande för dig att vara så begränsad i hemmet som du är just nu, men försök använda din överskottsenergi till att hitta kreativa lösningar. Kanske något som kan pigga upp din omgivning lite? Under helgen kan din kreativitet även utnyttjas i ett jobbsyfte, och du gör extra smarta val med pengar då.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, även om framtiden kan kännas oviss i tider som dessa är det läge för dig att fundera på vilka förändringar du vill göra inför den. Ansökningar till högskolor och universitet stänger under veckan, så för dig som haft tankar åt det hållet innebär den här tiden en sista chans att fundera på om det kan bli aktuellt. Under veckan finns det även tid för djupare samtal med människor i din närhet.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan står mys med nära och kära på agendan. Och när du sitter där med ett glas vin och lyssnar på din bästis prata om sitt break up, ställ dig frågan: ”Njuter jag av hennes sällskap?” Det kanske du mycket väl gör. Du är inne i en relationsfas nu, och det är viktigt att du omger dig av människor som uppskattar dig. Så se till att du gör det, och inte bara umgås med vem som helst för att du känner dig ensam för stunden.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, på senaste kanske det har varit lite väl mycket rutiner, jobb och vardag – och lite väl lite kul. Just gällande jobbet kan veckan komma med en svacka för självförtroendet, men ta det lugnt och undvik onödiga konfrontationer så går det över fort. Men om du skulle ta och fokusera på något annat då? Helgen är perfekt för flört, speciellt för en singel. Och om ingen ny dyker upp kanske lösningen får bli ett ragg från förr.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du känner pressen. Pressen på att konstant ha bollar i luften och utnyttja karantänen till att ”skapa” och vara kreativ. Veckan är här med en påminnelse om att du behöver lägga mer energi på att göra saker du själv njuter av, inte vad andra förväntar sig av dig. Och om det innebär att ligga på soffan och kolla på Netflix fem timmar i streck, då får det helt enkelt bli så.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, visst är det kämpigt nu. Veckan kan bli rätt så känslofylld, och det finns mycket inom dig som bubblar upp. Var öppen med vad du känner och hitta någon att anförtro dig till. Helgen kommer dock som en räddning med ny energi, och här finns en chans att nya idéer kläcks. Det är svårt för dig att anpassa dig till alla förändringar som sker just nu, men försök hitta det fina i att bygga upp en ny vardag.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, du kämpar mot flera jobbiga tankar samtidigt just nu. Du känner dig bortglömd av nära och kära, samtidigt som du känner dig missnöjd med din image och hur du framställer dig. Det kan vara dags för dig att göra något så revolutionerande som att öppna upp dig om vad du känner för dina nära. Det kan låta helt sjukt, men det är faktiskt effektivt. Gällande självförtroendet är detta en kort svacka. Snart är du på banan igen.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan blir det svårt för dig att hitta fokus. Du känner dig splittrad nu, och det finns en del oro inför framtiden. Kanske har du svårt att identifiera dig med din nuvarande arbetsplats, eller så känns vardagen inte tillräckligt fartfylld. Be en vän om råd och försök se andra perspektiv innan du tar större beslut.