in

Veckans horoskop: 12 – 18 september

jorge salvador vVINLKZtGOI unsplash
Foto: Jorge Salvador / Unsplash

Nu rör stjärnorna om i grytan rejält och ingen går säker! Veckans horoskop är här för att reda ut vad det innebär för just ditt stjärntecken. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Att ta impulsiva beslut känns toppen, att ta konsekvenserna är inte lika kul.
 • Oxen: Du hamnar i konflikt med dig själv.
 • Tvillingarna: Hjärnan och hjärtat bråkar som aldrig förr.
 • Kräftan: Något kommer står i vägen för ditt fokus.
 • Lejonet: Stå fast vid din sak. Tumma inte på principer för någon annans skull.
 • Jungfrun: Det är inte din uppgift att lösa någon annans problem.
 • Vågen: Allt är inte guld som glimmrar.
 • Skorpionen: Låt dig inspireras av likasinnade!
 • Skytten: Du kan inte längre ignorera situationen.
 • Stenbocken: Ge dig ut på äventyr, men glöm inte att spänna fast säkerhetsbältet.
 • Vattumannen: Du jobbar hårt för något, men till vilket pris?
 • Fiskarna: Ta en minipaus från någon.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan har du svårt att kontrollera dina impulser, du agerar i affekt och låter känslorna styra. Det här kan vara bra för att få saker gjorda, men det kan vara ett riskfyllt spel när det kommer till relationer. Det lär du märka i slutet av den här veckan.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, sov på saken! Nu hamnar du i konflikt med dig själv, en orolig del av dig vill gå långsamt framåt medan en annan vill kasta sig förbehållslöst in i något och gå på känsla. Det här kan vara ett tecken på att du kanske inte är redo att ta ett visst beslut. Som tur är kommer helgen med nyttiga insikter och ett fint besked, så håll ut tills dess!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en ordentlig utmaning framför dig. Veckan bjuder på en klassisk dragkamp mellan hjärta och hjärna. Du försöker agera rationellt och låta förnuftet styra, men fastnar lätt i ditt huvud och drar förhastade slutsatser. Samtidigt har du känslor som skriker efter att bli hörda, men som även de kan bli extra intensiva och svårtydda.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu vill du lägga energi på dina idéer, på ett projekt som känns kul eller något annat som kan stimulera ditt intellekt. Tyvärr kommer något i vägen under veckans första dagar, och du tvingas hantera en situation som rör någon av dina relationer. Slutet av veckan ser dock ut att bli spännande. Då får du en push framåt!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, upp till kamp! Nu behöver du stå fast vid din sak, annars är risken att någon lyckas övertyga dig om något som blir fel. Det kan handla om att någon ber dig om en obekväm tjänst, som skulle tvinga dig att tumma på principer. I den här situationen behöver du sätta dig själv först trots att du är rädd för att göra personen upprörd.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ditt liv handlar om dig! Det kan vara värt att påminnas om, speciellt under veckan – nu går du nämligen ur din väg för att göra andra nöjda. Du är extra benägen att ryckas med i någon annans problem, och det kan kännas som din uppgift att lösa. Ledtråd: det är det inte, och det kommer bli ett otacksamt jobb om du försöker.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, lyssna på magkänslan. Nu kan en situation eller person dyka upp och lova guld och gröna skogar, men det är inte så enkelt som det verkar. Passion och lust överskuggar mer praktiska frågor, vilket får det hela att framstå som superspännande. Men magen säger något annat. Distansera dig från situationen, efter helgen får du se saken med nya ögon.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, behåll fokus. Nu rör du dig i inspirerande sammanhang, där du får träffa likasinnade och utbyta idéer. Det här är en jättebra tid för samarbeten, ta steget och hör av dig till någon du vill jobba med! Din koncentrationsförmåga kan dock komma att testas, och minsta kritik kan få dig att vilja backa.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du göra ett val. Veckan sätter press på en situation som puttrat lite, och nu är risken att det bubblar över. Du har varit målinriktad och fokuserat mycket på din karriär den senaste tiden, men nu sätter en relation käppar i hjulet för den.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du behöver backa några steg. Det finns spännande horisonter som lockar, och nu vill du kasta dig ut och testa dina vingar. Veckans första dagar kommer dock med en påminnelse om att du behöver stabilitet och struktur i det du gör, och att det i vissa fall inte blir helt lätt. Mot veckoslutet får du dock en självförtroendeboost – någon älskar dina idéer!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det ska kännas bra också. Veckans första dagar kommer med en påminnelse om att ensam sällan är stark, och att du kanske behöver fundera på varför du gör det du gör. Du har jobbat hårt för något, men till vilket pris? Har det kanske kostat dig tid med människor som är viktiga för dig? Det här blir en chans att lägga fokus på dina relationer istället för annat.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu behöver du ta tid för dig själv. Senaste tiden har kretsat kring relationer, och förra veckan rörde antagligen upp en del känslor. Nu behöver du få lite distans från en person för att ta reda på vad du själv vill. Det behöver nödvändigtvis inte innebära att du ska isolera dig, men att du kanske kan umgås med någon annan ett tag.