in

Veckans horoskop: 12 – 18 oktober

gabrielle henderson HJckKnwCXxQ unsplash 1
Foto: Gabrielle Henderson / Unsplash

Nyfiken på vad du har att vänta av veckan som kommer? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du får en nystart inom någon av dina relationer!
 • Oxen: Veckan bjuder på både regn och solsken.
 • Tvillingarna: Välkommen in i kaoset.
 • Kräftan: Möt verkligheten!
 • Lejonet: Det blir en kväll med gänget.
 • Jungfrun: Visa hur lojal du är!
 • Vågen: Det ordnar sig.
 • Skorpionen: Du drar dig undan (och det är okej).
 • Skytten: Du får en ny vän!
 • Stenbocken: Va tuff du är när du stressar sönder!
 • Vattumannen: Om du kan bli exakt vad du vill och ta över världen? Jajamensan.
 • Fiskarna: Du är nog! Det räcker.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan finns det en god chans till en nystart inom någon av dina relationer. Nu blir det lättare att ta konversationer som skavt lite förut, och det kan vara värt att gå tillbaka i tiden för att berätta om situationer som inte kändes helt ok då, men som du vågar prata om nu.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det ena utesluter inte det andra. Veckan kommer med en god nyhet som gör dig på riktigt bra humör, men risken är att någon av dina närmsta känner sig lite utanför eller bortprioriterad. Det finns en risk för avundsjuka och passiv aggressivitet, men försök inkludera dina nära i ditt hektiska schema


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en riktigt rörig vecka framför dig. Det blir ett bortglömt tandläkarbesök, x antal förseningar, mail i skräpposten och kraschade hårddiskar. Saker går inte din väg helt enkelt. Men vad spelar det för roll att man känner sig lite hej-kom-och-hjälp-mig när man precis fått en ny crush? Du läste rätt. Veckan bjuder nämligen på en fet dos romantik.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu börjar ett nytt kapitel i ditt liv. Det är något som kanske inte ens märks av än, men något stort är på gång. Kanske känns det lite läskigt med så mycket ansvar? Du kanske flyr dina tankar en del just nu, men försök möta verkligheten. Det kommer inte bara gå bra – det kommer bli kul.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan fullkomligt skiner du på den sociala scenen! Kollegor, grannar och vänner vill gärna stanna några minuter extra i din närvaro för att lyssna på en långdragen anekdot. Det här är en perfekt tid för den som känt sig lite ur balans på senaste och behöver en ”kväll med gänget”.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, just nu har du kanske en del problem som spökar. Saker och ting känns inte helt lätt, även om du har väldigt mycket att ge. Under veckan känner du dig värdefull och behövd och nu får du också chansen att visa hur lojal du kan vara. Ta den!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan är här för att ge dig kraft att orka. Det kanske finns saker som känts lite svåra den senaste tiden, kanske ett bråk med en bästis eller med en partner? Men nu märker du hur du växer som person! Även om allt inte ordnar sig exakt på det sätt du önskar, kommer det kännas okej om ett tag.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan är här för att lära dig en läxa om sårbarhet. Du känner dig kanske lite ynklig och vill gärna dra dig undan lite – go for it! Med det sagt finns det inget som säger att du inte kan dra dig undan utan att lyssna på personer med liknande erfarenheter som kan komma med goda råd. Lätta lite på hjärtat och låt en vän guida dig.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan bjuder på en nystart. Nu får du en chans att göra ett nytt intryck hos någon som tidigare kanske varit lite svårimpad, eller så träffar du rent av en ny vän? På kärleksfronten blir det däremot snårigare och snårigare, tyvärr har du trasslat in dig rejält nu. Tur att du är kingen av att ghosta när saker känns krävande.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan bjuder på en klassiker. Hemmet är lite instabilt och stressar dig, vilket leder till att du engagerar dig extra mycket i jobb för att fly undan problemen! Coolt! Sa ingen någonsin. Skämt åsido, veckan kan komma med ett riktigt fint erbjudande. Men glöm inte bort att hitta ett lugn och trygghet i hemmet, även om det innebär att du måste konfronteras med nåt tufft först.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är helt enkelt för genial för att folk ska kunna förstå sig på dig. Under veckan drömmer du stort, riktigt stort. Varför skulle du INTE kunna bli en bloggtjej i LA? Du känner dig mer inspirerad än någonsin nu, och smider stora planer för framtiden. Dina kompisar kanske skrattar åt dig, men det är bara för att de är för trångsynta för att förstå.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, oh my god! Vad mycket det plötsligt blev att göra. Under veckan fullständigt överrumplas du av ansvarskänslor, även när det kanske gäller saker du inte behöver ta hand om. Du känner en hel del skuld just nu, men samtidigt räcker det gott och väl att du bara ställer upp.