in

Veckans horoskop: 12 – 18 juli

harli marten M9jrKDXOQoU unsplash 1
Foto: Harli Marten / Unsplash

Vad kan du vänta dig av de kommande dagarna? Läs Veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Acceptera förändring.
 • Oxen: Du stretar emot.
 • Tvillingarna: Kom på en lösning.
 • Kräftan: Veckan blir fylld av njutning!
 • Lejonet: Du längtar efter kärleken.
 • Jungfrun: Det blir bättre om du pratar om det.
 • Vågen: Ta hjälp för att omsätta dina idéer i handling.
 • Skorpionen: Du är lite rastlös.
 • Skytten: Du kunde inte bry dig mindre.
 • Stenbocken: Du försöker vara en smooth operator.
 • Vattumannen: Vad hade Carrie gjort?
 • Fiskarna: Det blir några nostalgiska dagar.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du kanske inte är så progressiv som du vill tro. Veckan väcker liv i en fråga som varit aktuell tidigare under året, och du är inte helt bekväm med de förändringar som väntar. Det är ingen mening med att kämpa mot, nu behöver du acceptera det som blir annorlunda. Du kanske till och med kan tjäna på det här? 

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu har vi visst hamnat här igen. Veckan kommer lite som ett slag i ansiktet, och nu kan det kännas som att du stretar emot en hel del. Kanske känns det svårt att se hur de val du gör nu kan göra stor skillnad i det långa loppet, men det kan du räkna med att de gör. 

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, lite semester från något har gett dig ett nytt perspektiv. Kanske är det lite jobbigt att inse att något du verkligen trott på inte riktigt fungerar i praktiken. Det är i tider som dessa som du behöver vara lösningsorienterad, du kan ju faktiskt fixa det här. Din instinkt kanske säger motsatsen –att du ska ge upp och dra dig undan. Glöm det! Gör förändringen som krävs, du har redan verktygen som behövs. 

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan blir ett stort fett njut för din del. Sena middagar med en sån melonsallad som folk lägger ut på instagram? Ja tack. Shopping lite över budgeten? Jajamen. Nu unnar du dig ut i fingertopparna – och med all rätt. Var dock försiktig med att slå dig ned alltför bekvämt i hängmattan, risken är att du hamnar efter med jobb eller andra trista men viktiga uppgifter. 

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du är en mjukis trots allt! Veckan ser ut att bli riktigt romantisk, och nu trånar du efter den stora kärleken. Om Tinders utbud inte är på topp där du just nu befinner dig, får du nöja dig med ett Hugh Grant-maraton. Kanske är du så pass sugen att du inbillar dig att personen du dissade förra veckan faktiskt är rolig, trots de otaliga boomeranger som figurerat på hens insta-stories på sistone? 

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du vet väl om att det är okej att snacka sex och kärlek? Att vi inte lever på trettiotalet? Skämt åsido, men det finns faktiskt saker som blir bättre när man delar de med andra. Du tycker kanske det är lite svårt att prata om dessa saker nu, men din omgivning kryllar av nyttiga erfarenheter du kan ta lärdom av. En olycklig kärlek kan faktiskt kännas mindre ensam när man får gråta ut om den över ett glas rött med tjejgänget (duh). 

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer med en stor dos inspiration! Du drömmer stort nu, och har tusen idéer som måste omsättas i handling. Helst nu! Det kan kännas krångligt att komma igång, men med lite hjälp av din omgivning kommer du långt. Be en släkting eller kompis om hjälp, kanske har hen just de redskap som behövs för att komma igång?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, välkommen in i en hård arbetsvecka. Oavsett om du bokstavligen befinner dig på din arbetsplats eller på semester. Du känner dig nämligen lite rastlös nu, och behöver någon typ av framåtrörelse. Kanske blir det till att tvinga med någon släkting och måla om staketet? Eller är det faktiskt dags att sätta igång med något projekt du länge drömt om?

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, när du blir hårt pushad reagerar du på ett sätt, och ett sätt endast – genom att slå dig fri! Under veckan reagerar du negativt på alla former av kontroll. Den femte gången din partner frågar dig hur ni ska göra med bilresan nästa vecka blir du rasande. Varför bryr sig människor om saker? Du har cirka noll procent bry i dig just nu. Kom på en lösning som låter dig ta egna beslut, men som inte står i vägen för din omgivnings försök att kontrollera sina egna. 

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, hur gör en romantiker? Det är alltså du som ställer frågan, eftersom du knappast har svaret just nu. Du har fattat att du kanske gillar någon lite, men frågan är hur man visar det. Du vill nämligen framstå som cool, vilket hindrar dina ros-i-munnen-försök. Veckan kan också komma med en liten dos drama, och du löper tyvärr risken att utsätta andra för lite väl stora reaktioner på saker som går snett. Snälla, det är knappast din mammas fel att er router stänger ned. 

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kommer med stora nyheter på kärleksfronten. Kanske inser du att personen du träffar faktiskt är the one, eller så inbillar du dig bara. Utfallet är detsamma, eftersom du så gärna vill se din himmel prydas av rosa moln. Du tar en del impulsiva beslut i kärlekens namn nu, kanske blir det ett sent sms till någon du lovat dig själv att aldrig kontakta igen? Whatever, du känner dig dramatisk på samma sätt som Carrie Bradshaw just nu. Kärleksdrama bygger karaktär!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu vaknar du till liv igen. Allt du skjutit framför dig i veckor har nu hamnat på en hög som du nosat rätt på. Och det är dags att hugga in! Du blir riktigt produktiv nu, och tar med glädje på dig uppgifter som resten av hushållet rynkar på näsan åt. Kanske kan en rensning leda dig till ett roligt gammalt fotoalbum? Veckan har såklart plats för en hel del nostalgi, och du är minst förvånad när ni ”råkar” köra förbi huset du växte upp i på väg hem från en utflykt. 

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.