in

Veckans horoskop: 12 – 18 december

kelly sikkema MzaGpQw5gok unsplash
Foto: Kelly Sikkema / Unsplash

Nyfiken på vad just du kan vänta dig av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du vill veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du har svårt att fokusera.
 • Oxen: Du känner dig intellektuellt stimulerad.
 • Tvillingarna: Det blir en skakig vecka.
 • Kräftan: Planera allt in i minsta detalj.
 • Lejonet: Något kostar mer än vad du hade räknat med.
 • Jungfrun: Självkänslan får sig en smocka.
 • Vågen: Det behöver bli verkstad också, inte bara snack!
 • Skorpionen: Du gör en kass affär.
 • Skytten: Umgås med människor som peppar dig!
 • Stenbocken: Du hinner knappt med.
 • Vattumannen: Du har svårt att slappna av och lita på folk.
 • Fiskarna: Tuta och kör!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är du lite överallt och ingenstans. Under veckan har du svårt att tänka i raka led, nu tappar du lätt fokus och blir tankespridd. Om det går att undvika större åtaganden, så gör det! Lägg istället energi på att spåna idéer eller på kreativa projekt. Helgen kommer med positiv energi. Gör dig beredd på att förvånas av något.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med nya möjligheter. Nu börjar du se saker ur nya perspektiv, och under veckan får du en chans att utmana ditt sätt att tänka. Det kan handla om ett inspirerande möte som öppnar många dörrar. Det behöver nödvändigtvis inte vara särskilt produktivt, men räkna med att känna dig intellektuellt stimulerad.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu behöver du spela dina kort rätt. För affärer och förhandlingar är detta verkligen inte en bra vecka, undvik samarbeten och att skriva på kontrakt så långt det går. På relationsfronten kan det också bli skakigt, och du behöver se något för vad det verkligen är. Helgen kommer dock med positiv energi, och du kan komma över en bit information som kan gynna dig.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du vara extra noga. Veckan är här för att vilseleda dig, och nu finns det en risk att du felbedömer en situation. Det kan handla om att något visar sig ta mer av din tid eller kräva mer resurser än vad du från början trott. Du behöver hålla ett extra öga på detaljer och vara noga med planering.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, allting har sitt pris. Du kanske trott att något är mindre seriöst än det verkar, men under veckan blir du varse konsekvenserna av ditt agerande. Det kan låta som en hård dom, men det handlar egentligen bara om att notan antagligen blir högre än du trott. Inte konstigt om någon du flörtat med faktiskt får känslor för dig, eller att en utekväll blir dyr när du inte tänkt på konsekvenserna.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en knepig vecka framför dig. Under veckans första tid präglas tillvaron av en osäkerhet och du kämpar med självkänslan. Du har svårt att hitta motivation nu, vilket leder till att får skuldkänslor gentemot dig själv. Det kan låta väldigt dramatiskt, men antagligen handlar det bara om en smärre svacka under tisdagen. Som tur är kommer helgen med en flörtig och kul energi!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu behöver du komma igång! Du har en massa idéer just nu, men du behöver se till att det inte bara blir tomt snack utan verkstad också. Under veckan kan det bli svårt för dig att hitta motivationen för att verkställa dina planer, men försök ta det ett steg i taget.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, ibland blir det lite för mycket av det goda. Nu gör du tyvärr en dålig affär, antagligen för att du överskattar någots värde. Det kan handla om att du går på en hajpad ny restaurang som inte alls var värd pengarna, eller att kvaliteten på din nya klänning visar sig vara dålig. Mot helgen kan du vänta dig en glad nyhet på relationsfronten!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du måste tro på dig själv! Under veckan kämpar du på med en svajig självkänsla, som ser ut att vara orsakad av ett bekräftelsesökande. Du vill gärna att någon ska tycka att du är duktig nu, men personen ger dig inte det du vill ha. Låt inte andra människors åsikter hålla dig tillbaka. För att boosta dig själv bör du göra något du är bra på och umgås med människor som peppar dig.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har en spännande vecka framför dig! Just nu har du mycket på gång, du hänger knappt med. Människor drar i dig från alla håll och det dyker upp inbjudningar från höger och vänster. Mot helgen har du en riktigt stimulerande aktivitet att se fram emot – det kan mycket väl röra sig om ett oväntat möte!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, sakta i backarna. Under veckan präglas tillvaron av en hel del ohälsosamma beteenden. Du har svårt att lita på människor nu, i allt från att de ska sköta sitt jobb till att de ska vara trogna. Det kan vara så att det är paranoia det handlar om, och att dina vänner inte alls snackar skit om dig. Ta ett steg tillbaka och vänta ut en situation innan du pekar fingrar.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du är din egen värsta fiende. Just nu har du en möjlighet att satsa på din framtid på något sätt, och en chans att göra stora framsteg på karriärfronten. Det här kan dock hotas av att du tvivlar på dig själv. Nu behöver du vara snäll mot dig själv, och sluta känna efter så mycket. Reflektera inte över huruvida du är bra nog, bara tuta och kör!