in

Veckans horoskop: 12 – 18 augusti

veckans horoskop

Veckans horoskop är här för att guida dig genom en fullmåne som belyser vissa delar av ditt liv dit augustisolen inte riktigt når. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan kan det vara på sin plats att reflektera lite kring grupper, och vem du är i sådana sammanhang. Det kan vara så att du är mer van vid att starta nya grupper och projekt, snarare än att gå med som deltagare. Men det kan faktiskt vara nyttigt för dig att vara lite mer ödmjuk och låta andra styra. Se även över liknande frågor i dina relationer. Är du initiativtagaren som ofta styr och ställer? Låter du dina vänner bli hörda? Det är veckans frågor.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan är tankar om jobb på agendan. Det kan vara så att det blir en del tankar på saker du tidigare varit tillfreds med i ditt arbetsliv, men som nu plötsligt kan kännas fel. Försök tänka utanför boxen kring ditt jobb! Ibland kan dina tankar lätt bli enkelspåriga, och det är inte sällan du fastnar i en och samma bana. Du behöver inte nöja dig med vad du har bara för att det känns tryggt, våga sikta högre och ställ även högre förväntningar på din arbetsplats. Det är du värd.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu är det dags för lite fokus. Du kanske fortfarande är i ett mentalt viloläge efter semestern, eller så är du tillochmed fortfarande ledig. Oavsett vad så blir det snart skarpt läge. Du har ju en tendens att vara lite överallt och ingenstans i dina tankar, men under veckan är det tid för att bli mer konkret. Vad vill du egentligen, har du större mål och aspirationer, och vad hindrar dig i så fall från att nå dit? Antagligen ditt behov av att konstant socialisera dig för att sedan ligga hemma i två dagar och inte få något gjort, så försök se över den vanan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan är det dags att se över din ekonomi. Kan det vara så att dina vänner är skyldiga dig pengar som du är för konflikträdd för att kräva ut? Har du övertrasserat ditt eget konto efter några ansvarslösa klarna-köp? Sätt dig ner och kolla över din ekonomi, speciellt om du delar den med en partner. Det kan nämligen finnas planering att göra inför hösten, så tala med hen om eran delade budget.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan får vi ta det lugnt. Även om augusti flyter på, och du har turen på din sida så kan veckan nu bli lite kämpig. Du som manifesterar glädje och entusiasm genom passion, och ja, genom att vara “för mycket” får under veckan vara försiktig med just det. Ibland kan din energi övergå från gnistor till eld, så försök att vara lite försiktig med vad du gör och säger, speciellt i dina nära relationer. All ilska är inte värd att ta ut, välj dina strider.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu kan det röras om i grytan. Under veckan kan en begynnande relation få lite extra kraft, oavsett om den är romantisk eller inte. Det kan krävas mycket jobb just nu, men relationer som inleds kommer bli riktigt fina i längden. Spendera lite extra tid med personen och passa på att bara njuta av lite gott sällskap, utan att tänka för mycket på framtiden. Det löser vi då.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kommer med klartecken och lösningar. Det kan vara så att du står vid antal vägskäl just nu, kanske en relation som varit av och på som behöver definieras eller avslutas, ett jobberbjudande eller en fråga om din boendesituation. Oavsett vad så vet vi ju att du ibland övertänker såna här beslut, vilket kan leda till att du inte alltid är med och bestämmer. Men veckan kommer med kraft till att sätta ner foten och göra mastiga val, så våga ta ett beslut.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kan kännas smått turbulent. Du blir plötsligt sugen på att säga exakt allt som du gått runt och tänkt på, och nej, ingen undkommer dina sanningar! Men faktum är att vi får sakta ner lite där. Även om problemlösning inom relationer är a och o för att hålla de hälsosamma, är det viktigt att du inte drar förhastade slutsatser och trampar någon på tårna. Så försök i alla fall att hålla några av dina åsikter för dig själv.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan kommer med bra energi och kraft. Om du haft ett gräl med någon på senaste så är veckan ett ypperligt tillfälle att vara ärlig med personen och lösa saker. Du kommer kanske känna dig manad att vara lite mer rakt på sak än du brukar, och det är något väldigt bra. Veckan är även bra för att vara ärlig med hur du känner för någon, oavsett om det är lite extra ömhet gentemot en partner eller de tre orden till en nyvunnen kärlek.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det kan vara så att du känner dig lite stillastående just nu. Du vill ju att saker ska hända, att bollar ska vara i rullning och framförallt- få bestämma det mesta. Men just nu kan det kännas som att ingenting går tillräckligt fort fram, och din kreativitet är inte på banan. Men förändring är framför oss! Under veckan får du ett uppsving i kreativiteten, speciellt om du tillåter dig själv tänka i lite alternativa banor. Det kan även vara bra att ta hjälp av andra för att komma vidare just nu.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, nu kan saker komma att bli helt annorlunda. Om du befunnit dig i en situation som krävt mycket energi, som ett jobb eller en relation, så kan det vara dags att säga hejdå. Det är alltid jobbigt att vända blad och börja om, men om det är någon som klarar att gå sin egen väg är det du. Våga göra drastiska förändringar, det kan verkligen gynna dig just nu.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är dags att disponera din tid lite mer rättvist mot dig själv. Du som är en riktig “people-pleaser” kan ibland ha svårt att sätta ner foten och säga nej när människor behöver dig, men under veckan kommer en möjlighet att reflektera över vad du själv behöver. Just nu är det väldigt viktigt att du sätter undan tid åt dig själv, och umgås på dina villkor. Speciellt om du har en relation med någon, så är egentid med dig själv en viktig byggsten.