in

Veckans horoskop: 12 – 18 april

mike von 3Q05HHVmKTE unsplash
Foto: Mike Von / Unsplash

Aprilsolen väcker en hel del känslor till liv, och veckan bjuder på allt från dejter till en makeover. Nyfiken på vad just du kan vänta dig? Veckans horoskop är här med allt du vill veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Unna dig. Men tänk lite smart också.
 • Oxen: Din garderob behöver uppdateras.
 • Tvillingarna: Veckan kommer med en läxa.
 • Kräftan: Kanske dags för årets första grillkväll?
 • Lejonet: Visa vad du går för!
 • Jungfrun: Du, en optimist? Absolut.
 • Vågen: Nej, inte tänka efter. Utan känna efter!
 • Skorpionen: Du byter vindstädning mot en dejt.
 • Skytt: Rensa garderoben? Nej tack. Rensa garderoben till tonerna av Beyoncé? Absolut!
 • Stenbocken: Blir det en dejt?
 • Vattumannen: Du får ett besök från förr.
 • Fiskarna: Det kan bli riktigt flörtigt snack.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer att handla om din ekonomi. Du kommer antagligen känna dig svinsugen på lite lyx, och det kan bli svårt att hålla impulserna i schack. Nu duger liksom inte en macka till frukost, du ska prompt ha Eggs Benedict och avokadotoast. Kan du åtminstone köpa begagnat om du verkligen måste ha en ny sodastreamer?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med ny energi! Ut med det gamla, in med det nya. Åtminstone om man frågar dig nu. Din garderob har inte hunnit ikapp din utveckling på ett bra tag, och antagligen kan den behöva piggas upp lite. Dags för en uppgradering! Nu har du goda odds att göra bra fynd, varför inte utforska online-vintage?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med lite trubbel. Du får svårare att uttrycka exakt vad det är du vill och tänker, men kan det faktiskt vara något bra? Det här kan bli en läxa i att känna efter innan du låter orden hoppa ur munnen, det kommer nämligen finnas gott om tid för eftertanke.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kommer med ett sug efter sociala sammanhang. Du kanske har varit lite väl uppe i annat på senaste, och nu blir du påmind om att du faktiskt har en hel del människor runt om dig. Ta tillfället i akt att styra upp något kul, varför inte något passande utomhushäng nu när vädret börjar tillåta det?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det dags för dig att omsätta ord till handling! Under veckan börjar du bry dig mer om din karriär. Nu får du vad du behöver för att faktiskt förändra något. Det här kommer bli en tid för dig att ta ledningen, så våga visa vad du går för! Du kommer märka att människor runt dig ser dig ur ett annat ljus nu – utnyttja det.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, allt är verkligen inte bara blodigt allvar. Nu känner du för att ta saker lite mer med en klackspark! Veckan är här med en stor dos inspiration och nu blir det lättare för dig att tänka utanför boxen. Saker som tidigare satt press på dig är nu som damm under din hallmatta, och du kommer kunna se saker med nya ögon.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu behöver du sätta dig ner och verkligen känna efter. Nej, inte tänka efter. Känna! Veckan kommer intensifiera känslor du burit på, och det finns goda chanser för en relation att nå nya höjder. Det finns dock en risk att något hindrar dig från att kasta dig förbehållslöst ut från kärlekens stup, vad är det egentligen?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan sätter lite myskant på din vardag. Du kanske upplevt en del stress under de senaste veckorna, men nu får vardagstristessen en paus och ger utrymme åt lite gött häng istället. Det kan bli en mysig dejt, eller lite kul snack med en bästis eller kollega. Oavsett vad är veckan början på en tid där relationer står i fokus, och det kommer hålla i sig ett tag framöver.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, är det någon som kan omvandla en pisstråkig syssla till något kul är det du. Veckan kommer med en drös saker för dig att ta tag i. Nu konfronteras du av klädhögen du så länge skjutit på att rensa ut. Det positiva är att du faktiskt får energi att orka fokusera lite på den typen av sysslor, och antagligen lyckas du förvandla det till en musikfest med utklädningstema.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan ser ut att bli riktigt kul! Roligt är ledordet. Nu ska du gå på känsla och ägna dig åt saker som faktiskt gör dig lycklig. Du kommer märka att tillvaron känns lite mer lustfylld nu och ett tag framöver. Kanske är det läge för en rolig dejt den här veckan? Det finns i alla fall goda förutsättningar för en sådan, varför inte ta ett initiativ och skriva till den där personen du gillar lite extra?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu återvänder du till dina rötter. Veckan är här för att sätta en sentimental touch på din vardag, och tankarna kretsar mycket kring hem och familj. Kanske finns det fotoalbum att bläddra i? Veckan kan även mjuka upp relationer inom din familj och nu kan ni umgås mer friktionsfritt.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan väcker nya idéer i dig. Nu tar du dig an saker med en mer nyfiken approach, och du jobbar riktigt bra kreativt. Det här kan också smitta av sig på ditt sätt att kommunicera, och veckan är faktiskt riktigt bra för flört! Nu charmar du nämligen människor genom smarta one-liners och humor. Låt din roliga sida ta plats.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.