in

Veckans horoskop: 11 – 17 november

horoskop
Källa: Farzad Mohsenvand / Unsplash

Någon måste sluta skjuta upp att betala sina klarna-fakturor och en annan ska anamma en ”fuck it” attityd. Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: det är dags att skänka din ekonomi lite energi.
 • Oxen: våga förändring!
 • Tvillingarna: ditt inre skriker efter uppmärksamhet.
 • Kräftan: en känslosam vecka väntar.
 • Lejonet: du är värd en time-out.
 • Jungfrun: acceptera det du inte kan förändra!
 • Vågen: du kan inte längre skjuta upp att betala dina klarna-fakturor.
 • Skorpionen: det är dags att du vågar öppna upp dig lite.
 • Skytten: här kommer ett skepp lastat med ångest.
 • Stenbocken: anamma en “fuck it” attityd.
 • Vattumannen: snooza, sjukanmäl dig från jobbet och njut av att bara vara hemma.
 • Fiskarna: stäng av mobilen och skit i att svara på saker som känns lite jobbiga.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är det dags att skänka din ekonomi lite energi. Senaste tiden kanske inte rutiner och struktur varit en topp-prioritering, men nu kan det vara bra att checka statusen på dina konton. Du kanske har tänkt börja spara pengar ett tag nu, och veckan är perfekt för att komma igång med det. Se dock upp för impulsiva investeringar – aktier är kanske inte ett optimalt sparsätt i november.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, förändring kan kännas läskigt. Men ibland är det en förutsättning för att vi ska växa som människor. Det kan vara så att du fortfarande håller kvar vid saker eller människor som du egentligen inte borde lägga energi på. Se över det gångna året, har du växt ur vissa beteenden och kanske till och med vissa människor? Våga förändring!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, att hela tiden hoppa från det ena till det andra kan vara det bästa som finns. Men det får inte hindra dig från att ta hand om dig själv. Under veckan kan det vara så att du får svårare att fokusera på allt runt omkring dig, vilket är väntat när ditt inre skriker efter uppmärksamhet. Vila! På riktigt alltså. Gör några meditationsövningar, eller vad som helst. Så länge du inte överanstränger dig.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, här kommer alla känslorna (på en och samma gång). Under veckan kommer du bli gråtfärdig av en halvdryg lapp en granne lämnat i trapphuset, få megaångest av att kassören på ICA inte sa hej tillbaks och vilja slå i en vägg när någon har en lite för hård ton. Men det är okej! Känn allt du behöver känna. Och dela gärna med dig av vad du känner till nära vänner! Motstå suget att stänga locket och skita i att berätta för folk om hur du mår.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu måste du sakta i backarna. Jobbet tar upp allt för mycket tankekraft just nu, och det kan finnas situationer på din arbetsplats som tynger dig. Ta ett steg tillbaka och fundera, ligger ditt fokus på rätt ställe? Får du den uppskattning du förtjänar för ditt hårda arbete, är du nöjd med ditt jobb, borde du fokusera på andra saker på arbetsplatsen eller byta bana helt? Oavsett vad är du värd en liten time-out, så försök sakta ner.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan är perfekt för lite spiritualitet. Du kanske har delade känslor inför saker som till exempel meditation, men det skadar inte att pröva. Kom i kontakt med dina rötter med hjälp av en paus från yttre intryck och försök meditera lite kring acceptans. Det kan vara dags för dig att acceptera det du inte kan förändra, och välkomna nya situationer med lugn.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, ekonomin behöver höststädas och det är nu! Du kan inte längre skjuta upp att betala dina klarna-fakturor. Det är dags att dra gränser vid hur mycket man får spendera på “selfcare”. Det kan vara så att veckan kommer med svåra val. Men du har styrkan att ta beslut, även om det inte direkt ligger i din natur. Försök att inte övertänka saker för mycket nu, livet är för kort för det.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det är dags att du vågar öppna upp dig lite. Det kan vara så att en nära relation behöver att du visar dig sårbar för att den ska fungera just nu, och veckan kommer med möjligheter för dig att investera tid i nära relationer – speciellt för er som har en partner. Det kanske har varit lite knakigt i kommunikationen, och även om det fortsätter på det spåret ett tag till så kan det bara bli bättre nu.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, här kommer ett skepp lastat med ångest. Du stressar upp dig mycket över småsaker nu, vilket leder till att bägaren kanske kokar över efter ett tag. Under veckan är det viktigt att du tar pauser i vardagen, aktiviteter som kan kännas basala blir nu lite extra tunga och du behöver struktur. Försök minimera sysslor på din to-do list – att hinna med det viktigaste är prio nu.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, allt behöver inte vara så himla seriöst hela tiden. Även om det känns lite ur karaktär kan det vara dags för dig att anamma en “fuck it” attityd och gå lite mer på känsla. Under veckan kommer du kanske känna dig lite extra romantisk, och har du en partner så står nyförälskelse på menyn. Unna dig något lite spännande i vardagen! En natt på hotell med din käresta, ett dyrt restaurangbesök eller en redig utekväll.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är dags för lite gammal hederlig selfcare. Snooza, sjukanmäl dig från jobbet och njut av att bara vara hemma. Med ett romcom-maraton och en ansiktsmask blir du en ny människa. Det kan vara bra för dig att varva ner lite och ta det lugnt hemma, så njut av att slippa social hets och “måsten”.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det kan kännas som att dina tankar är lite all over the place just nu. Men vad du behöver, är en paus! Stäng av mobilen och skit i att svara på saker som känns lite jobbiga. Ja, det kanske ger dig en del ångest att inte vara tillgänglig för allt och alla hela tiden. Men du får acceptera att människor ibland blir sura, det kan du inte styra över.