in

Veckans horoskop: 11 – 17 mars

veckans horoskop
Thought Catalog / Unsplash

Kommer din vecka innehålla lugn och struktur, eller stress och kaos? Läs ditt horoskop för veckan och ta reda på just det. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-20/4

Kära vädur, det blir en händelserik vecka för dig – på gott och ont. Du drömmer stort och gör planer, men det gör att ett och annat hinder som dyker upp i veckan överrumplar dig. Fortsätt att drömma, men glöm inte att ha lite koll på din omgivning så att du hinner väja för faror!

Oxen, 21/4-21/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nya bekantskaper kommer in i ditt liv och du bör välkomna dem med öppna armar. Vem vet, kanske träffar du din framtida bästa vän eller kärlek bland alla nya människor du träffar precis just nu! Om du är sugen på lite romantik så är det här en perfekt vecka för att ta initiativ.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 22/5-21/6

Kära tvilling, livet leker och vårens ankomst gör dig gott. Men glöm inte att hålla huvudet kallt när du känner att världen öppnar sig framför dig. Det gäller att vara strategisk och eftertänksam, trots att allt känns kul och peppigt just nu. Lev i nuet och uppskatta det du har här och nu, istället för att alltid vara månader framåt mentalt.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, trygghet och stabilitet känns viktigt just nu. Och det är viktigt! Använd din fallenhet för förberedelse och eftertanke för att imponera på chefer, kollegor och nya vänner. Att låta de egenskaperna få ta plats i veckan gör också att du undviker en och annan situation som hade kunnat bli riktigt jobbig utan din gedigna research och nyfikenhet.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, ditt humör kommer inte vara det bästa i veckan. Försök att välja dina fighter och inte låta massa skitsnack och konflikter ta upp din värdefulla tid. Du kan känna dig omsprungen av vänner och kollegor, ”varför går det så bra för andra, men inte för mig?”, tänker du. Men oroa dig inte, kära lejon, se istället andras framgångar som inspiration så lossnar dig för dig också snart!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det har blivit hög tid för självrannsakan. Sitter du på massa känslor som oroar och skaver? Behöver du prata ut med en nära vän eller partner? Passa på att göra det nu. Dina axlar kommer kännas 100 kilo lättare och du kommer få ny luft i lungorna. Men glöm inte att vara respektfull när du tar upp svåra saker med folk, deras känslor är viktiga att ta hänsyn till.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan bjuder på många nya roliga och krävande utmaningar. Det kommer du älska! Men det är viktigt att tänka efter innan du tackar ja eller svarar på frågor som du egentligen borde sätta dig in i mer. Tänk efter ett varv, men låt inte rädsla och trygghetslängtan ta över. Utmaningar är bra, men du måste tackla dem med respekt!

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det kliar i dina fingrar den här veckan. Solens strålar väcker shoppinglusten, och du vill införskaffa allt från nya nagellack till pastelliga vårjackor. Men det är viktigt att hålla i pengarna just nu, och inte nalla från sparkonton. På lång sikt kommer onödig konsumtion göra dig mer ont än gott. Kanske är det dags att göra en stor vårrensning hemma, för att hitta kärlek till bortglömda prylar och kläder.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, rise above blir ledorden den här veckan. Nära och käras oförmåga att fatta beslut och planera irriterar dig, men försök att ta det lugnt – allt kommer att lösa sig. Och du, glöm inte att ge lite extra kärlek till dem i ditt liv som behöver du. Du kanske inte är ditt kramigaste jag just nu, men att sträcka ut en hand och ge lite extra värme gör både dig och din omgivning gott.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, sådant som du sedan länge har glömt och begravt kommer upp till ytan. Kanske är det läge att kontakta den där flirten du hade förra sommaren? Eller att kontakta vännen som du lääänge har sagt att du ska ta en fika med? Veckan bjuder också på självrannsakan och du måste våga ifrågasätta dig själv och vissa val du gjort. Kanske är det dags att tänka om?

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, din energi riskerar att ätas upp av krävande och osamarbetsvilliga människor i veckan. Hur mycket du än önskar att det gick, så går det inte att lösa allas problem och få alla att komma överens. Istället för att stånga dig blodig bör du fokusera på dig själv och dina egna arbetsuppgifter och måsten i livet. Det kommer göra dig gott att pyssla om dig själv lite extra mycket just nu!

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är en hektisk tid som väntar och det är av största vikt att du vågar be om hjälp. Att vara stark och självgående är inte alltid det viktigaste, din hälsa måste också få stå i fokus. Just nu händer mycket och det är för det mesta roliga utmaningar du möter, men för att du ska hinna med allt behöver du struktur. Gör listor, gå promenader och försök att dela upp ansvaret med en kollega eller vän.