in

Veckans horoskop: 11 – 17 maj

veckans horoskop
Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Under veckan ska någon försöka bli mer romantisk, en annan ska sätta tydliga gränser medan en tredje behöver ventilera sina känslor för en kompis. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Ta tid att vila.
 • Oxen: Köp en kristall.
 • Tvillingarna: Det blir ett och annat Twitter-bråk.
 • Kräftan: Sätt tydliga gränser och få den respekt du förtjänar.
 • Lejonet: Lär dig av dina misstag.
 • Jungfrun: Du får nya idéer till projekt!
 • Vågen: PH är över och du återgår till att konsumera finkultur.
 • Skorpionen: Ventilera med en kompis.
 • Skytten: Lägg ut en bild på din partner!
 • Stenbocken: Hur kan du ta ut mer i svängarna?
 • Vattumannen: Du behöver bli mer romantisk!
 • Fiskarna: Hör av dig till någon och visa att du bryr dig.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan infinner sig ett lugn över dig. Du kommer kanske känna dig mindre konfrontativ och möjligtvis allmänt tröttare. Det här blir en bra period för vila, även om du kanske tror att du bemästrat den konsten redan. Faktum är att du inte har det, och nu säger din kropp till på skarpen.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är perfekt för att strukturera upp din budget. Om du inte har ett solklart system för ditt spenderande än är det hög tid, och stjärnorna är här för att assistera dig i den saken. Veckan kan även få dig att känna dig lite extra spirituell, så varför inte lägga lite pengar på en ny kristall?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, ingen karantän på jorden kan hindra dina impulsiva instinkter. Bara för att du inte kan röja runt som vanligt betyder det inte att du inte kommer smsa två gamla ex och starta ett Twitter-bråk. Du är färdig med att kringgå saker och ting nu, det känns viktigt att vara straight forward under veckan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, att du har empati så att det räcker och blir över är ingen hemlighet. Under veckan är dina känslospröt extra aktiva och du kommer ha lättare att ta till dig andra människors känslor. Var tydlig med att sätta gränser för hur mycket du faktiskt kan ställa upp på och ta hand om dock.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan är här med en påminnelse om att lära av dina misstag. Det kan vara svårt att gå vidare från förhållanden och vänskaper som ligger på is eller fått avslut, men om du lyckas är det något du bör bära med dig in i framtiden. Hur kan du hindra dig själv från att halka tillbaka i gamla beteendemönster?


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan kommer med ny inspiration rent karriärsmässigt! Det här kan bli en väldigt kreativ period med mycket nya idéer, och så länge du finjusterar allt in i minsta detalj är det inte helt fel att starta ett nytt projekt. Det kan bli lite svårt med koncentrationen nu dock, så ta en sak i taget.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under kommande vecka söker du intellektuell stimulans. Nu när PH är över för säsongen kan du återgå till finkultur. Det här är en bra tid för kulturella upplevelser som kanske ligger lite utanför boxen! Testa en dokumentär du kanske aldrig skulle valt annars, eller en bok som ligger långt ifrån din comfortzone.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan blir startskottet för en tid där du rör dig i en lite annan rytm. Nu finns det mer tid för att långsamt processa saker och känna efter ordentligt med magkänslan, och även om det delvis är positivt kan det blir lite väl känslofyllt. Det blir dock lättare för dig att formulera dina känslor i ord nu, så ring upp en kompis och ventilera.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan förvandlas du till stans största charmtroll. Nu finns det inga gränser för hur långt din glimt i ögonen och sarkasm kan ta dig, så flörta på! Det här kan även vara en kul tid för att pigga upp ett förhållande genom att visa upp din kärlek lite mer, så lägg ut en gullig bild på din käresta på instagram.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan är här för att be dig tänka om kring ditt schema. Du kanske jobbar hemifrån och har anpassat dig till din nya vardag på ditt sätt, men finns det möjligen saker du kan göra annorlunda för att underlätta för dig? Veckan kommer även med möjligheten för dig att ta dig en tankeställare kring hur höga standards du håller dig själv till, och om du möjligen skulle kunna slappna av i att inte vara konventionell hela tiden.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, tänk på tonen! Även om du inte tar ditt kärleksliv på största allvar nu finns det någon annan som gör det. Du kommer behöva vara tydlig med vad du vill få ut av något om du råkar befinna dig i en odefinerad relation, och om du är i ett förhållande är det kanske dags att reflektera lite över om det finns sätt för dig att bli mer romantisk.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, någon saknar dig nu. Under veckan kan det vara en bra idé att höra av sig till en släkting, familjemedlem eller vän bara för att checka hur hen mår och visa att du bryr dig. Det finns även en risk att du blir sugen på att spendera dina pengar lite mer impulsivt nu, var försiktig med det.