in

Veckans horoskop: 11 – 17 juli

vitae london 8BOZ2TxO2lQ unsplash
Vitae London / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Det blir dramatiskt.
 • Oxen: Det är okej att inte vara bäst.
 • Tvillingarna: Någon får bära dig nu.
 • Kräftan: Du visar upp en riktigt känslig sida!
 • Lejonet: Kommer det funka i praktiken?
 • Jungfrun: Var ärlig med dina brister.
 • Vågen: Balansera hårt arbete med tid för vila.
 • Skorpionen: Bråka om småsaker!
 • Skytten: Vad behöver du för att känna dig trygg?
 • Stenbocken: Tillåts du vara den du vill?
 • Vattumannen: Tryck på pausknappen.
 • Fiskarna: Strössla kunskap över din omgivning.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

horoskop

Kära vädur, veckan bjuder på en ordentlig dos drama. Nu hamnar du i rampljuset, oavsett om du vill det eller inte. Du undviker helst konfrontation, men det finns en risk att du tvingas in i en ändå. Var den större personen! Det kan kännas orättvist om du inte har gjort något för att provocera, men det gynnar dig i längden.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med en förhandskik på din framtid! Nu kan du äntligen se dina visioner tydligt. Detta får ditt förtroende för dig själv att växa, så våga ta en chansning! Det är okej att inte vara bäst på allt, särskilt i början.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det är dags att casha in lite skulder. Skicka den där swishförfrågan även om det känns pinsamt! Nu gör du också rätt i att ta emot stöd eller hjälp från någon. En person du burit genom mycket kan få bära dig ett tag, det är okej att inte vara så självständig hela tiden.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, låt känslorna flöda! En vanlig missuppfattning om dig är att du är världens största mjukis. Det är delvis sant, men du har ett hårt skal. Under veckan blir det dock lättare för dig att öppna upp dig och be om hjälp. Nu är du redo att visa upp en känsligare sida, vilket kan fördjupa ditt band till någon i din omgivning.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, sakta i backarna. Nu behöver du ta ett djupt andetag, sätta dig ner och tänka igenom ett och annat innan du tar några beslut. Veckan är här för att hjälpa dig med att komma ner på jorden igen! Du behöver försöka tänka realistiskt, framförallt när det kommer till planering. Visst, din vilja är stark. Men kommer det att funka i praktiken?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, släpp garden. Nu behöver du ta hänsyn till andra människors känslor och tankar, utan att kompromissa med vad du själv känner. Veckan kan bjuda på ett och annat känsligt samtal, men det behöver inte bli jobbigt. Så länge du kan vara ärlig med dina brister utan att lägga dig platt blir det enormt givande för relationen.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, någon måtta får det vara. Det spelar ingen roll hur mycket du vill lyckas med något – du har inte råd att offra all din tid. Nu behöver du reflektera kring vad som prioriterats bort till förmån för annat, och hur du ska hitta mer tid för återhämtning.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, ibland är lite skav nödvändigt! Nu behöver du stå upp för dig själv genom att berätta för någon vad du verkligen känner. Det kan kännas onödigt att bråka om småsaker, men om du verkligen vill komma vidare kan det vara nödvändigt.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, vad behöver du? Veckan är här för att belysa dina behov, och för att ge dig en möjlighet att reflektera kring hur du kan tillfredsställa dem. Det handlar till stor del om trygghet – vad behöver du för att känna dig trygg? Tänk noga igenom saken, ibland hamnar nämligen stabilitet långt ner på din priolista.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, omge dig av människor som lyfter dig. Veckan får en rivig start. Redan under de första dagarna når du viktiga insikter. Det kan handla om relationer som inte känns särskilt givande längre. Fundera kring vilket utrymme du har att utvecklas inom dina relationer, tillåts du vara den du vill?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är bra som du är. Nu behöver du trycka på pausknappen. Det är fullt nödvändigt att stå stilla då och då. Allt behöver inte vara en konstant resa mot olika mål eller självförverkligande. Ge dig själv några nätters sömn, en klapp på axeln och skriv en lista över allt du är tacksam för.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har så mycket att ge! Under veckan behöver du ge dig ut i större dammar. Du har mer kunskap än du anar, sprid den! Det här är en tid för att hjälpas åt, sträck ut en hjälpande hand och låt dig inspireras av andra. Nu gynnas du av stora sammanhang, och får en boost av att inspirera likasinnade.