in

Veckans horoskop: 11 – 17 januari

kinga cichewicz 5NzOfwXoH88 unsplash 1
Foto: Kinga Cichewicz / Unsplash

Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Förändringen är till det bättre!
 • Oxen: Ogenomtänkta beslut kan få förödande konsekvenser.
 • Tvillingarna: Se den större bilden, strunta i detaljerna.
 • Kräftan: Varför inte yttra de tre magiska orden?
 • Lejonet: Gå igenom detaljerna med ett kritiskt öga.
 • Jungfrun: Nu hittar du alternativa lösningar på dina problem.
 • Vågen: Ett skepp kommer lastat med kärlekskaos.
 • Skorpionen: Fly verkligheten med en bok!
 • Skytten: Framför dina åsikter och idéer utan att överdriva.
 • Stenbocken: Tänk utanför boxen!
 • Vattumannen: Nu behöver du vara själv med tankarna ett tag.
 • Fiskarna: Undvik lögner, även om sanningen känns lite väl hård.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan får du mycket energi över till ditt arbete. Du kläcker en ny idé, ser din situation ur ett nytt perspektiv eller kommer med en lösning på ett stort problem. Dock kan du under veckan bli chockad över något som händer i ditt liv – vilket leder till att du känner dig smått otrygg. Men var inte rädd! Förändringen är till det bättre.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan förvandlas du till en riktig rebell. Nu vill du helst göra och tycka motsatsen till vad alla andra tycker. Det kan vara bra för dig att se nya perspektiv och komma ur din comfort zone lite, men ta det lugnt också. Veckan kan nämligen komma med en hel del oväntade överraskningar, och det här kan innebära stora möjligheter för dig personligen. Men som sagt, ta det lugnt. Risken är att drastiska beslut får förödande konsekvenser nu.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan blir du varse hur stark du egentligen är. Kanske har du genomgått en svårare period av prövningar och oklara känslor. Har du kanske varit mer känslomässigt involverad i en situation än vad du velat erkänna? Under veckan får du kraft att bearbeta vad du genomgått. Veckan kan kännas rörig överlag, så lägg hellre fokus på den stora bilden än små detaljer.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kommer med goda möjligheter för samarbeten. Kanske introduceras du till en ny person som på något sätt kan jobba med dig för att lösa en situation. Eller så kommer ditt möte med en ny person ta formen av ett kärleksintresse! Här finns god potential för en relation att blomma ut, varför inte yttra de tre orden till personen du dejtar?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan kan komma med en oväntad vändning på relationsfronten. Det här kan vara en bra tid för stora kärleksförklaringar, kanske lägger du under veckan upp den första officiella instagrambilden på dig och din partner? En situation i ditt liv kännas lite överväldigande just nu, hantera den genom att gå igenom detaljerna med ett kritiskt öga. Det kommer bli bra, men du måste göra saker ordentligt nu.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu blommar din kreativitet ut för fullt! Men du kommer känna ett stort behov av bekräftelse från din omgivning. Veckan kan också upplevas som stressig på jobb- eller pluggfronten. Se till att vila ordentligt och försök ta en paus från sociala medier när du kan.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer med en ny härlig dos av kaos på dejtingfronten. Kanske får du ett återfall och skickar flörtiga mess till ett ex, eller så inser du att den nya personen du börjat träffa är ditt livs kärlek? Du har svårt att se klart nu, och ingenting är vad det verkar. Det finns dock goda chanser för äkta kärlek att blomma, men tänk två gånger innan du tar ett drastiskt beslut.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan konfronteras du av ett starkt behov av att slå dig loss. Kanske känns en relation lite kvävande just nu? Ert hemmasittande är oavsett inte optimalt för kärleken. Kanske behöver du en god bok för att fly verkligheten lite? Det här kan bli en spännande vecka för en singel, nu tar ditt kärleksliv riktigt oväntade vändningar.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan kommer lastad med en hel del genomslag på arbetsfronten. Nu behöver du vara noga med detaljerna, annars är risken att dina spännande idéer inte håller i längden. Du kommer behöva kommunicera ordentligt med din omgivning just nu, helst utan att överdriva. Japp, det är näst inpå en omöjlig uppgift för dig. Men du måste! Annars är risken att du får alltför stora förväntningar på dig, och ett ansvar du inte kan hantera.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan kommer du verkligen få genomslag för ett kreativt projekt! Nu behöver du tänka utanför boxen i ditt arbete, vilket kommer ge en välbehövd knuff i rätt riktning under veckans gång. Om du lyckas kombinera ett långsiktigt tänkande med mer kreativa inslag kan det här bli en framgångssaga utan dess like. Nu får du även en uppenbarelse gällande en mer kortsiktig relation du engagerat dig i. Ger den dig all trygghet du behöver?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, sakta i backarna. Veckan bjuder på en god dos av känslokaos, och du svämmar över av sentimentala känslor. Plötsligt ser du klart, och det blir lättare för dig att reflektera över dina beteenden. Du har en stark vilja att slå dig fri nu, och kanske kan veckan komma med en spännande nyhet på boendefronten? Har du tidigare bott med någon annan känns det nu viktigare för dig att vara själv, även om du också känner en viss press i att ta hand om människorna runt dig.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan ser ut att bli otrolig för nya bekantskaper! Kanske stöter du in i en gammal vän från förr, eller så rör det sig rent av om en ny relation. Nu tampas du med ett dilemma. Någon i din närhet behöver råd eller hjälp, men det kan kännas lite överväldigande för dig att leverera sanningen. Försök skippa onödiga lögner, även om det känns jobbigt att komma med nyheter som någon helst inte vill höra.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.