in

Veckans horoskop: 11 – 17 april

uomo libero QIpxyxWhlws unsplash
Foto: Uomo Libero / Unsplash

Stjärnhimlen är full av överraskningar just nu! Nyfiken på vad du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu kommer alla känslorna på en och samma gång.
 • Oxen: Välj dina vänner med omsorg.
 • Tvillingarna: Prioritera det du brinner för.
 • Kräftan: Ge inte upp det du en gång drömt om.
 • Lejonet: Tala från hjärtat.
 • Jungfrun: Känner du dig förtjänt av kärlek?
 • Vågen: Ställ höga krav.
 • Skorpionen: Nu tänds en glöd inom dig.
 • Skytten: Du längtar efter nära relationer.
 • Stenbocken: Du har nått vägens ände.
 • Vattumannen: Satsa stort!
 • Fiskarna: Du förstår vad du behöver.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en känslofylld vecka framför dig! Nu går du runt med en magkänsla som i princip får styra allt du gör. Du bara känner på dig att något är på ett visst sätt, utan att riktigt kunna förklara varför. Nu kommer alla känslorna på en och samma gång – och att sortera dem har aldrig varit svårare. Ge dig själv tid att tänka efter innan du gör något förhastat.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vem vill du egentligen ha vid din sida? Du är en lojal typ, men det betyder inte att du måste vara kvar i människors liv för alltid. Veckan kommer med insikter om vilka människor du faktiskt vill ha runt dig, vilka som ger dig energi och vilka som inte gör det. Nu har du goda möjligheter att träffa nya inspirerande personer, så länge du är beredd att släppa taget om de som belastar dig.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan påminner dig om att du måste välja dig själv. Nu får du chansen att reflektera kring vad du gör för din omgivning, för att kunna behandla dig själv på samma sätt. Du kanske tjatat på en kompis om att följa sina drömmar och satsa på passionen, men varför skulle detsamma inte gälla för dig? Våga prioritera det du brinner för, nu har du chansen!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du återvända till dina rötter. Du har jobbat hårt, men för vad? Var sann mot dig själv och vad du vill, det spelar ingen roll om du lyckas när du inte följer ditt hjärta. Du har kanske valt vissa vägar av pliktkänsla, men du ska inte behöva ta en massa ansvar för att känna att du duger. Ge inte upp på det du en gång drömt om. Det finns fortfarande tid för nya banor.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, tala från hjärtat. Under veckan behöver du förklara dig. Det behöver inte innebära att du måste stå till svars för något, men att du i alla fall kommer behöva motivera ett val. Var inte rädd för att lita på magkänslan, nu är det bättre att du säger vad du verkligen känner än att du svävar iväg i vaga formuleringar.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, varje relation måste börja med dig. Vågar du dra ordentliga gränser? Känner du dig förtjänt av kärlek? Det är svåra frågor, men ack så aktuella. Veckan påminner dig om den där otroliga känslan av att klicka med någon på ett näst intill själsligt plan. Det kan vara någon du redan känner, det kan vara någon ny. Det står i alla fall klart vad du verkligen behöver inom en relation.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, ställ höga krav! Veckan påminner dig om att det är okej att vara picky, i alla fall när det kommer till större frågor. Du ska inte behöva kompromissa med dina värderingar för andras skull. Nöj dig inte med något halvdant! Kom ihåg att någon annans idé om vad som är perfekt nödvändigtvis inte är din sanning.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är on fire! Kanske inte på det mest explosiva sättet, men nu tänds en långvarig glöd inom dig. Du känner dig fertil – något måste födas. Det kan faktiskt ha med barn att göra, men chanserna är större att det handlar om ett kreativt projekt. Veckan kommer med fina möjligheter för kreativiteten att flöda, det är bara att sätta fart.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan handlar om vänskap. Nu blir det uppenbart att du faktiskt inte klarar dig själv, även om du kan tro det ibland. Du behöver stöd från din omgivning, och framförallt finns det en längtan efter nära relationer. Det här kan bli ett tillfälle för dig att omvärdera en del vänskaper. Finns det kanske människor du skulle vilja spendera mer tid med? Personer som du tagit för givet, men som du praktiskt taget betraktar som familj?

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, låt din nyfikenhet leda vägen! Under veckan når du en slutpunkt. Ett långsiktigt mål är uppnått, ett projekt är avslutat och du har nått vägens ände. Det kan kännas trist att det är över, men glöm inte att varje slut är början på ett nytt kapitel. Nu får du möjligheten att börja om, gå på känsla och testa dig fram! Det här är en tid för nyfikenhet och spontana beslut.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du behöver jobba med det du redan har. Underskatta inte dina resurser, veckan visar att du faktiskt har det som krävs. Det kan handla om allt från en resa till en utbildning, nu är det dags för dig att sätta dig ner och planera för framtiden! Du behöver bara våga satsa stort. Du förtjänar att prioritera det du drömmer om.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en storslagen vecka framför dig! Det kan bli en riktig berg- och dalbana som inleds med en rad viktiga insikter under veckans första dagar. Du kommer bli på det torra med vad du verkligen vill innerst inne. När du insett vad du behöver, kommer dock den tuffa insikten om vad du behöver göra dig av med. För att prioritera dig själv och dina behov behöver du släppa taget om det som inte längre tjänar de behoven.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.