in

Veckans horoskop: 10 – 16 oktober

jeffery erhunse BQMZ5ligqps unsplash
Foto: Jeffery Erhunse / Unsplash

Löften, missförstånd och stora gester – det blir en spännande vecka på himlavalvet. Nyfiken på vad just du kan förvänta dig av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här för att guida dig! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Allt klaffar!
 • Oxen: Någon bekräftar dig.
 • Tvillingarna: Jobbiga känslor varar inte för evigt, även om det känns så.
 • Kräftan: Du känner dig hemma!
 • Lejonet: Tidigare missförstånd reds ut.
 • Jungfrun: Du sliter hårt för att få bekräftelse av någon.
 • Vågen: Axla ansvar och ta ut i svängarna!
 • Skorpionen: Det blir sentimentalt.
 • Skytten: Gnistor flyger!
 • Stenbocken: Någon älskar det du gör.
 • Vattumannen: Ett smörgåsbord av möjligheter dukas upp.
 • Fiskarna: En svårläst situation kan kännas stressande.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en otrolig vecka framför dig. Du lyckas uppnå en slags balans i tillvaron, plötsligt klaffar allt som det ska! Nu kan du axla extra ansvar utan att det känns jobbigt, och du får den bekräftelsen du förtjänar. Det här är även en perfekt vecka för att mixa och matcha med olika relationer! Introducera din partner för dina kollegor och slå ihop två kompisgäng för en utekväll.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, äntligen lite uppskattning! Veckan kommer med ett erkännande – nu får du respekten du jobbat så hårt för. Den kommer nödvändigtvis inte i form av en stor gest (även om chansen absolut finns), utan snarare genom en tacksam attityd från människor i din omgivning. Det här är en ideal tid för seriösa förbindelser, vare sig det rör sig om att ingå i en relation eller långsiktiga investeringar.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, fortsätt framåt. Under veckan möter du svåra utmaningar. Det finns en risk att du lamslås av dina känslor nu, men ge inte upp! Ja, det suger att känna skuldkänslor och att ha dåligt självförtroende. Kanske låter du dina val styras av rädslan för vad människor i din omgivning ska tycka? Kom ihåg att det inte kommer kännas såhär för alltid!


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det här kan verkligen bli något! Nu får du chansen att hänge dig åt något på riktigt, och att påbörja något som kommer få stor betydelse framöver. Det kan handla om att du känner en stark koppling till någon och att er relation blir mer seriös. Det kommer bli sårbart och intimt, och du känner dig hemma med personen i fråga.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu får du svaret svart på vitt. Veckan kommer med raka bud och nu får du reda på vilken väg något ska ta. Det kan handla om ett kommande projekt, men det är framförallt på relationsfronten som saker och ting börjar klarna. Veckan kommer med gott om möjligheter för den som vill reda ut tidigare missförstånd.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, vad kämpar du för? Runt onsdagen glider mörka moln in på din himmel. Du kämpar hårt för att få någons bekräftelse, men varför? Fundera på varför du kämpar så hårt och vad som gör dig osäker. Fredagen kommer med en helt annan typ av energi, här får du möta en utmaning som känns mer spännande än dränerande.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, visa vad du går för! Nu är du trygg nog att våga ta ut i svängarna lite. Det här är en perfekt tid för dig att ta kommando och axla mer ansvar, det kommer nämligen inte bli det minsta tungt. Kom med idéer, gör saker på ditt sätt och ta vågade beslut! Mitten av veckan kan dock komma med trubbel på kärleksfronten, och du har svårt att se något för vad det verkligen är.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är redo att förlåta. Under veckan påminns du om något från ditt förflutna, men nu kan du se saker med andra ögon. Du får chansen att uppskatta hur något format dig och det hela kan bli rätt sentimentalt. Det här är en utmärkt vecka för att förlåta – både dig själv och andra.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu flyger det gnistor! Veckan kommer med en riktigt laddad energi, nu blir det spänt mellan dig och någon i din närhet. Även om det inte känns helt okomplicerat är det definitivt en rolig spänning det rör sig om, kanske till och med romantisk. Personen i fråga är här för att utmana dig. Sexigt munhugg står på schemat!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det talas gott om dig. Under veckan boostas ditt självförtroende av positiv uppmärksamhet – någon älskar det du gör! Det kan handla om saker du inte ens räknat med att någon skulle bry sig om. Njut av dina framgångar och fundera på om det här går att utnyttja, kanske finns det någon som vill hjälpa dig att nå ännu längre?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, se vad världen har att erbjuda! Plötsligt känns saker och ting inte lika svårtillgängliga, och nu kan spännande möjligheter presenteras för dig. Det kan röra sig om allt från en resa till att något verkar lovande på kärleksfronten. Oavsett vad kan du lita på att det är precis så stabilt som det utger sig för att vara.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, ännu en vecka i det emotionella arbetets tjänst. En snårig situation uppstår och du har svårt att läsa av den, vilket gör att du inte kan stå upp för vad du känner. Det här kan bli känslomässigt stressigt, men försök fokusera på annat tills du kan se nyktert på saken.