in

Veckans horoskop: 10 – 16 maj

yuri efremov lCAbfVDdI9Q unsplash 1
Foto: Yuri Efremov / Unsplash

Veckans horoskop är här för att guida dig genom några riktigt händelserika dagar. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Gör om, gör rätt!
 • Oxen: Ta en ledande roll och styr upp lite.
 • Tvillingarna: Du behöver inte vara knäpptyst, men låt någon annan ta plats.
 • Kräftan: Låt dig inspireras av en vloggare.
 • Lejonet: Separationsångest? Absolut inte!
 • Jungfrun: Kärleken dyker upp från oväntat håll.
 • Vågen: Gå till en optiker.
 • Skorpionen: Du får en nystart på relationsfronten.
 • Skytten: Ja, det kanske är din sak att berätta för någon hur hen ska göra sitt jobb?
 • Stenbocken: Den här veckan är du Don Juan!
 • Vattumannen: Du drabbas av akuta moderskänslor.
 • Fiskarna: Du blir en riktig yes-man.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med en möjlighet för dig att göra om och göra rätt. Det är kanske inte så kul att erkänna att man haft fel om något, men nu får du lägga energin på att börja om från början. Den här gången kommer allt kännas lite stabilare, så det kanske är lika bra att det inte höll första gången?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, wow! Vilken vecka! Du får en riktigt stor energiboost, vilket kan smitta av sig på alla områden i ditt liv. Det här är en perfekt vecka för dig att ta en ledande roll och organisera något. Kanske blir det inte så torrt som du trodde att fira din födelsedag på ett coronavänligt sätt? Life is what you make it, speciellt under denna vecka.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, att du är en idéspruta är ingen nyhet. Men att du kan behöva tona ner dina känslor eller åsikter för att ge utrymme till andra människor känns kanske ovant? Veckan påminner dig om att det slutgiltiga resultatet är viktigast, och att du behöver kunna sätta dig in i någon annans känslor för att det ska bli bra. Kanske är det här veckan du steppar ner från talarstolen och blir en lyssnare?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckans spelplan är internet. Du kommer få dina bästa idéer och en hel del inspiration därifrån. Vilket passar utmärkt med tanke på att du ska ägna dig åt research! Varför inte sätta dig in i vad som skulle krävas för att uppfylla någon av dina drömmar om framtiden? Antagligen finns det ett svart hål på Youtube du kan grotta ner dig i.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, dags att sätta igång! Veckan ber dig att ta plats vid frontlinjen, och du kommer äntligen få energi åt att ta inititiven som krävs. Det här är en tid för dig att vara realistisk, och du kommer behöva utesluta det som faktiskt inte funkar i längden. Kill your darlings är mottot! Även om det låter lite hårt kommer det falla sig naturligt, och du har aldrig haft så lite separationsångest som nu.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, välkommen in i en smått förvirrande vecka. Å ena sidan kommer du vara optimistisk, och andra sidan är det inte mycket som förvånar dig just nu. Men det finns goda chanser att kärleken dyker upp där du minst anar det, vilket på långt sikt kan leda till ett riktigt äventyr. Det kan faktiskt bli storartat, och det här är en tid för djärva beslut. Säg ja!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer med en nystart. Det här kan bli en möjlighet för dig att närma dig ett ämne med nya ögon, för att verkligen kunna gå in på djupet. Till dina nya ögon kan det dock vara bra för dig att införskaffa kritiker-glasögon, allt är nämligen inte riktigt som det verkar. Källkritik my dear! Det finns också en risk att du gör plats för lite väl mycket nu, så försök prioritera rätt!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan drar ut liken ur garderoben. Och skjutsar dom raka vägen till tippen! Det här blir en nystart för dig på relationsfronten. Det kan röra sig om ett bra snack som ger dig nya perspektiv på en relation eller en chans att gå vidare. För en singel kan veckan bli extra het, nu har du nämligen goda odds att träffa någon ny.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, vem hade kunnat ana att du skulle bli en sådan strateg? Under veckan maxas din analytiska förmåga så pass mycket att du mer än gärna delar med dig av allt du kommer fram till. Och det är faktiskt inte helt fel, det här kan vara en riktigt bra tid för dig att leverera lite konstruktiv kritik. Du har nämligen en mer diplomatisk framtoning nu, i kontrast till din vanliga ”tuta och kör och ångra sedan”-approach.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du kan inte gömma dig bakom din hårda fasad längre. Nu förvandlas du nämligen till en riktig romantiker. Rosor på sängen till en partner, choklad åt alla på jobbet. Det finns dock en risk att det går lite över styr. Nu är du nämligen lite väl stor i orden, och säger saker du i normala fall skulle vara försiktig med. Men är det så fel att yttra de tre orden på en andra dejt? Inte nödvändigtvis!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kommer med en stor dos värme. Nu känner du moderskänslor för ungefär alla i din omgivning, och visar det gärna. Det här är en fin period för dina familjerelationer, och du kan hamna i en position där du behöver ta lite extra ansvar. Kanske kommer någon behöva låna pengar? Låt magen bli högsta beslutsfattande organ.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vilken vecka! Livet är ditt ostron, eller vad man nu säger. Nu kommer i alla fall allt kännas möjligt, och du vill säga ja till allt och lite till. Utnyttja den här perioden till att fokusera på kreativa saker, din optimistiska inställning kan komma väl till pass på den fronten. Veckan kan även komma med en spännande nyhet, och du nås av ny information kring ett ämne som varit aktuellt ett tag.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.