in

Veckans horoskop: 10 – 16 juni

veckohoroskop veckans horoskop

VeckoRevyns Molly Lundgren har full koll på hur din vecka blir. Nyfiken på att läsa ditt horoskop för veckan? Fortsätt scrolla! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du har en väldigt rolig vecka framför dig. Juni fortsätter i lättsamhetens tecken, och även om saker går snett så kommer du märka att du löser konflikter med bravur. Du är helt enkelt lite mer lösningsorienterad än vanligt. I mitten av veckan kommer du känna dig lite extra uppskattad av dina närmsta, och du upplever hur de tyr sig till dig. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, den kommande veckan kan det bli ett städryck. Den där hyllan som samlat damm i fem år? Den ska torkas. Besticken som ligger i fel låda? De ska organiseras. Det kanske även blir ett nytt inköp, du som älskar att ha färska blommor hemma kanske dock kan plocka själv, istället för att lägga dyra pengar på det. När hemmet är rent är det perfekt att bjuda hem någon, för helgen ser ut att bli het. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu vill du ha lyx. Den kommande veckan kommer med ett och annat impulsköp, du byter ut en öl mot en drink och ordspråket “Treat yourself” personifierar dig. Tiden runt tisdag och onsdag är perfekt för en date. Du är extra flörtig, om möjligt, och är mer än villig att jobba för bekräftelsen du längtar efter. Veckan har i alla fall alla chanser på jorden att bli romantisk, så bejaka det. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, början av veckan kan bli en family matter. Du söker dig i alla fall till de närmst dig, kanske en mamma, bror eller bara en väldigt nära vän. Om du har barn i din närhet kan det vara bra att ge dem lite extra uppmärksamhet. Det kan också vara så att du under veckan kommer grubbla en del över ditt sociala liv och vad du vill ha ut av det. Kanske har du tröttnat på ytlighet och söker mer djup. Det gör du väl alltid, men nu mer än någonsin. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, kommande vecka kommer att bli social och mysig. Du gör tid för dina vänner, veckan kantas av skvallriga kvällar och mysiga middagar. Allt du vill är att umgås i grupp och hinna med allt, men var försiktig så att du inte blir frånkopplad på ett personligt plan. Ta en kväll för dig själv torsdag eller fredag, man måste inte vara med på allt hela tiden. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, för dig börjar veckan med att du känner dig lite känslostyrd. Du kanske upplever att du inte orkar dölja vad du känner, och det kan bli jobbigt. Det är möjligt att du använder dig utav favoriten eskapism i form av städning eller problemlösning av andras bekymmer. Du som är så bra på att uttrycka åsikter, var inte rädd att lufta dina tankar kring ditt eget mående. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du är populär nu, och tar vara på varje tillfälle att gå ut och träffa nya människor. Kanske kommer någon som du tidigare inte sett som attraktiv få nytt ljus på sig? Oavsett vad så är du redo för allt nytt. Under mitten av veckan kan det bli en liten emotionell falldown, vilket sedan resulterar i att du under torsdag och fredag blir sugen på att köpa saker som tröst. Håll i plånboken, men med det sagt: en ynka ny tröja kanske inte skadar. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu börjar din flörtiga sommar! Är du i ett förhållande? Perfekt, då kommer du känna av att det blir intensivare, både på gott och ont. Är du singel? Perfekt, alla vill ha dig och du är mer än redo att utsätta dig själv för den emotionella bergochdalbana som dejting innebär! Torsdag och fredag kan bli några känsliga dagar, men försök att ta det lugnt och vara nära folk du uppskattar under tiden. Inget blir bättre av att ligga hemma och självömka. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan kan du komma att bli lite sentimental kring vänner. Du kanske saknar någon som du inte har lika mycket kontakt med, och uppskattar de stunder du får med dina nära. Försök att visa dina vänner vad de betyder för dig med någon fin gest eller några fina ord, ibland kan folk känna sig bortglömda i ditt stora sociala nät. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under veckan vill du bli sedd och få uppmärksamhet. Du kommer vilja omringa dig själv av vänner och sociala event, för att inte missa något nu när du börjar bli fri från din arbetsbörda. Vänner kan även innebära just kollegor eller klasskamrater, som du kan komma att uppskatta lite extra nu. Men efter allt jobb och sociala tillställningar som tillkommer med juni får du inte glömma att ta egentid. Söndag är perfekt för det. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, nu har du tröttnat – på rutiner och på att inte få vara 100 procent ledig. Du vill testa nya saker (och gränser), resa och äta ny dyr mat. Veckan som kommer kantas av spontana upptåg och häng med vänner. Din attraktionskraft är skyhög, alla vill vara runt dig, så räkna med inviter till häng från flertal håll. Tänk dock på att vara försiktig med kompisar i veckan, var tydlig i kommunikationen så slipper du gräl. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under kommande vecka kan du komma att uppleva att du längtar efter passion och djupare intimitet i vissa delar av ditt liv. Du kanske kommer ha djupare diskussioner med någon nära dig, och har du en partner kan sexlivet hettas upp. I vänskapsrelationer kan du komma att uppskatta lojalitet lite extra, och om någon vän har bekymmer så finns du där.