in

Veckans horoskop: 10 – 16 januari

sasha freemind nXo2ZsKHTHg unsplash
Foto: Sasha Freemind / Unsplash

Det blir en stökig vecka på stjärnhimlen! Vad det innebär för just ditt stjärntecken? Läs veckans horoskop för att reda ut hur du ska hantera de kommande dagarna. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Försök att inte tänka det värsta om andra.
 • Oxen: Gamla problem gör sig påminda.
 • Tvillingarna: Du är inte immun mot svartsjuka!
 • Kräftan: Hur kan du fokusera på jobbet när du tänker dina gamla problem?
 • Lejonet: Gå vidare.
 • Jungfrun: Om du tror att något ska bli dåligt, är risken stor att det faktiskt inte blir så bra.
 • Vågen: Låt saker få ta sin tid.
 • Skorpionen: Ställ in och skjut upp.
 • Skytten: Akta dig för att dra förhastade slutsatser.
 • Stenbocken: Du är inte ensam! Ring en vän.
 • Vattumannen: Ditt hemlighetsfulla beteende kan såra någon.
 • Fiskarna: Du kan lita på att du vet bättre.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan drabbas du av ett stort kontrollbehov. En viss situation känns svår att hantera, och en dålig magkänsla kan lätt resultera i impulsiva beslut. Kanske känner du dig svartsjuk? Försök att inte låta fördomar guida ditt agerande. Att någon känns som en lögnare är inte riktigt samma sak som att hen faktiskt är en.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med en stor dos drama. Nu gör sig gamla problem påminda. Även om allt inte är ditt fel, har du verkligen ett finger med i spelet. Du är mer misstänksam och svartsjuk än vanligt, vilket kan röra till det för dig. Försök få utlopp för dina känslor på andra sätt än tjuriga sms.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du är inte immun mot svartsjuka. Och du är framförallt inte immun mot andra människors svartsjuka! Du känner dig lite lynnig nu, vilket resulterar i att du antingen provocerar en svartsjuk partner – eller rotar efter problem där de egentligen inte finns.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det ser ut att bli en rörig vecka. Du försöker fokusera på olika ärenden och jobb som ska uträttas, men har svårt att inte fastna i tankarna. Det kan vara en situation från förr som upptar din tankekraft just nu, och du har svårt att engagera dig i vardagens alla åtaganden. Försök dra ner på arbetsbördan i den mån du kan, du behöver ta det lugnt nu.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vissa saker är faktiskt inte värda din tid. Under veckan slösar du kopiösa mängder tankekraft på en situation som faktiskt inte förtjänar din uppmärksamhet. Det är svårt att förstå nu, men situationen tillhör redan det förflutna. Den kan även leda till själviska beslut, därför bör du distansera dig om du kan.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ta saker och ting med en nypa salt. Under veckan uppstår en jobbig situation på kärleksfronten, eftersom du dragit en del förhastade slutsatser. Du eller någon i din omgivning lever för mycket i det förflutna, och ser mönster där de nödvändigtvis inte finns. Om du förutsätter att någon kommer fucka upp, är risken kanske större att de gör det.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det här är inte en drömvecka för logistik och planering. Nu behöver du ge saker den tid de tar, och inte skynda på processen. Det finns nämligen en risk att något blir fel om du stressar, vilket kan bli svårt att korrigera i efterhand. Ta hjälp och be om input, det här är en vecka för samarbete.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du behöver vila. Under veckan har du låg energi, vilket kan resultera i att du känner dig besviken när du inte lever upp till de krav du ställt på dig själv. Kom ihåg att ditt värde inte ligger i hur kul du pallar vara en utekväll, eller i hur hårt du orkar jobba. Det är okej att inte orka, vilket kan vara veckans räddning. Bättre att ställa in och skjuta upp, än att göra halvdant.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan kan bli riktigt impulsiv. Och det är inte åt shoppinghållet det barkar, nu riskerar du istället att slänga ur dig saker du kanske inte menar. Akta dig för att dra förhastade slutsatser. Du kanske har rätt att vara arg, men vänta med att ta upp saken till ilskan lagt sig.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ditt förflutna kan inte skada dig längre. Jo det kan det visst, vill du säga. Men poängen är att du nu kan välja hur du vill tänka om saken, och att du inte behöver ångra saker du inte kan ändra. Under veckan blir du nämligen påmind om en situation ur ditt förflutna, vilket väcker jobbiga minnen. Du blir riktigt sugen på att vända dig inåt och straffa dig själv genom att isolera dig. Du är inte ensam! Ring en vän.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu behöver du lägga korten på bordet. Nu har du av någon anledning svårt att kommunicera, vilket gör att din omgivning uppfattar dig som hemlighetsfull och sluten. Det kan resultera i att du sårar människor, även om det inte är meningen. Försök vara öppen med vad du känner, eller i alla fall att det är svårt för dig att vara öppen just nu.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du måste ha tillit och lita på dig själv. Veckan kan bli dramatisk, men det är faktiskt inte ditt fel. Det kan vara någon som snackar skit, sprider rykten eller har en allmänt orättvis inställning gentemot dig. Du måste lita på att du i slutet av dagen inte är alla de saker som den andra personen ser i dig, och att du duger precis som du är.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.