in

Veckans horoskop: 10 – 16 februari

veckans horoskop
Bild: Brooke Cagle / Unsplash

Under årets sjunde vecka måste någon lita på sin magkänsla, och en annan ska klippa gardinlugg. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

 • Väduren: Klipp en gardinlugg med kökssaxen.
 • Oxen: Lär från dina misstag och gå vidare.
 • Tvillingarna: Dags att komma till skott.
 • Kräftan: Be dina vänner om inputs.
 • Lejonet: Våga dra ett powermove!
 • Jungfrun: Våga ta upp ett problem du har med någon.
 • Vågen: Vågar du blir lite mer seriös med den du dejtar?
 • Skorpionen: Det hettar till!
 • Skytten: Går du i cirklar och upprepar samma misstag?
 • Stenbocken: Svenskt tenn är en investering.
 • Vattumannen: Vill du ha nåt? Be om det!
 • Fiskarna: Lyssna på din magkänsla.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med ett litet stämningslyft. Du känner dig lite mer taggad på att ta dig ut och socialisera än på senaste, och du har lättare att attrahera människor runt dig nu. Och det är inte bara människor du tycker om som närmar sig dig, någon från förr kan nämligen dyka upp och söka din bekräftelse eller till och med förlåtelse. Nu kan en förändring i ditt utseende vara på sin plats, speciellt om du haft en sviktande självkänsla på senaste. Veckan kan nämligen trigga känslor kring identitet och självbild som är lite småjobbiga, så att klippa en impulsiv gardinlugg är kanske aktuellt.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det bästa vi kan göra är att lära oss av våra misstag och gå vidare. Du kanske gjort karriärmässiga misstag på senaste, och du har en del problem med att se klart vad du vill göra av dina drömmar just nu. Veckan är här för att påminna dig om att inte låta dina osäkerheter ta över, och att saker ofta känns större och värre än de är. Veckan kommer även med möjligheter för dig som vill satsa lite på din hälsa, så om du funderat på några förändringar i din livsstil kan det vara dags att bli den där matcha-drickaren du alltid drömt om att va.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du vet väl att det är möjligt att snacka en massa och få saker gjorda? Du har haft huvudet bland molnen en del på senaste, men veckan kommer med ett wakeup call. Nu är det bra om du tar tag i planer du haft gällande karriär och utnyttjar din unika förmåga att snacka in dig hos folk. Visa upp alla de egenskaper som gör dig unik, och var inte rädd för att framstå som lite okonventionell.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan får du se dina vänner för vad de är: tillgångar. Veckan kommer med en del energi till att ta tag i större projekt, och du kanske får mer klarhet i vad du vill göra. Men om du har svårt med inspirationen kan dina vänner vara till otrolig hjälp under veckan, så utnyttja deras kunskap och be om input.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan är som upplagd för några bold moves. Om du vågar gå utanför boxen kan något jobbrelaterat bli riktigt bra, och att våga ta för sig på jobbet är helt rätt. Du tar även bra finansiella beslut just nu, även om det kan råka bli lite impulsivt. Se bara upp för att framstå som konfrontativ, då du lätt misstas för passivt aggressiv under veckan. Små missförstånd förstoras lätt nu, så var tydlig med vad du vill och gör.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan behöver du begrava ditt gamla jag och pånyttfödas. Just nu kanske du upplever en viss förvirring i vart du är påväg, din utbildning är inte lika kul längre och du är trött på staden du bor i. Du vet att du faktiskt kan genomföra en större förändring och åstadkomma storheter för dig själv va? Under veckan kommer det även bli enklare för dig att våga vara direkt i din kommunikation, så att våga ta upp något som gnager är lättare.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kan bli obehaglig. Den handlar nämligen om din värsta gren: beslutsfattande. Under veckan konfronteras du med ett beslut du länge bävat inför att ta. Kanske rör det sig om en relation som lutar mot att bli mer seriös, eller så är det jobbrelaterat. Oavsett vad måste du vara rak och hålla huvudet högt. Det kan vara värt för dig att fundera på ditt förhållningssätt till intimitet, och hur du uttrycker det inom din relation.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det är dags att hetta upp saker o ting. Om du är singel är veckan perfekt för att flörta lite och kanske skicka något vågat sms, och har du relation kan det vara kul att testa något nytt. Veckans läxa handlar om att lyckas inkorporera romantik och kärlek i din vardag, utan att det blir för ansträngt.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan är som upplagd för lite lekfull romantik. Det är perfekt för dig att ge dig ut på marknaden och lägga in en växel när det kommer till flört, och med din humor lyckas du charma ungefär vem som helst nu. Mot slutet av veckan får du dock en tankeställare när det kommer till beteendemönster. Är du verkligen så föränderlig som du vill tro, eller går du snarare i cirklar och upprepar samma misstag?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu är det dags att rensa garderoben. Veckan är perfekt för dig som länge drömt om att måla om vardagsrummet eller rama in den där affischen, för nu är det nämligen en bra tid för dig att investera lite tid och energi i att göra fint hemma. Det kan till och med vara okej att lägga lite extra pengar på inredning, tänk på det som en investering.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan blir det ord och inga visor. Veckan är perfekt för att bli en sweet-talker och utnyttja din förmåga att argumentera till att få vad du vill ha. Så om du länge längtat efter en löneförhöjning är det dags att ta diskussionen. Det kan även vara så att du träffar någon vars intellekt imponerar på dig, och just nu är det viktigare att du klickar med någon än att ni har intensiv kemi.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan är det viktigt att du lyssnar på dina instinkter. Din intuition är otroligt stark just nu, så om din magkänsla säger att något är fel har du antagligen rätt. Det finns en chans att du får en stark uppenbarelse under veckoslutet, och det ska du verkligen inte ignorera. Veckan är bra för att göra något fint för dig själv, så köp något som du velat ha ett tag, gå på bio själv eller tappa upp ett bad.