in

Veckans horoskop: 10 – 16 augusti

tachina lee wjk SSqCE4 unsplash 1
Foto: Tachina Lee / Unsplash

Under veckan behöver någon sluta lova saker, en annan ska ta hand om sig själv lite bättre medan en tredje kommer ta ansvaret som krävs för att en relation ska fungera. Nyfiken på vad som väntar dig under en av sommarens sista veckor? Veckans horoskop är här med all info du kan tänkas behöva. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Sluta lova folk saker.
 • Oxen: Du skäms över den du varit.
 • Tvillingarna: Prioritera dig själv först.
 • Kräftan: Lita på dig själv!
 • Lejonet: Känn av dina gränser.
 • Jungfrun: Släpp taget och inse att du inte kan förändra allt.
 • Vågen: Du utgör faktiskt halva relationen.
 • Skorpionen: Du blir lite mer spontan.
 • Skytten: Du får energi till kreativa projekt!
 • Stenbocken: Ge dig själv en klapp på axeln.
 • Vattumannen: Släpp tanken på att du ska veta allt.
 • Fiskarna: Sluta spendera som om du vore rik.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan finns det en chans att din förmåga att ta initiativ till saker utan en riktig plan på uppföljning biter dig i röven. Det är nu projekten du startat och fikorna du utlovat kommer krypandes i form av sms och mail, och du har bokstavligen aldrig varit såhär osugen på något i hela ditt liv. Lova inget du inte kan hålla!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att vända dig inåt för att söka svar är ofta något positivt. Men när du under veckan behöver återbesöka minnen från förr är risken hög att en våg av skam sköljer över dig. Du kan inte ta tillbaka vem du har varit, men du kan i alla fall försöka låta bli att tänka på det.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, en väldigt fin och underskattad egenskap hos dig är att du gör det mesta för dina vänner. Men nu finns det en risk att du känner dig lite ur gängorna och önskar att du kunde göra mer för människor omkring dig. Stressa inte! Det är viktigare att du känner dig redo och tar hand om dig själv innan du börjar deala med vad andra känner.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan ska du inte lita på någon annans omdöme än ditt eget. Du kommer att få uppleva en liten motivations-boost, och det finns goda chanser för den som planerar att ligga i och jobba lite extra hårt just nu. Jaga dina drömmar för att du vill, inte för någon annans skull. Och lita på dina instinkter, du vet bäst.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du tackar aldrig nej till det ”lilla extra”. Men du kanske måste bli bättre på att känna av dina gränser. Under veckan gör du det mesta för att fly en grå och tråkig vardag, men risken är att du tar ut i svängarna lite väl mycket och överdriver på mer än ett plan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du kan dessvärre inte kontrollera allt. Under veckan finns det en risk att du pushar dig själv hårt i riktningar som inte ens går. Inse vad du kan förändra och vad som inte är ditt att kämpa med. Det kan vara dags att släppa taget om något, även om det känns fel.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du utgör faktiskt halva din relation. Så när det under veckan känns lockande att skylla alla problem på någon annan kan det vara bra att du påminner dig själv om din del i det hela. Det här kan bli en tid för återupprepning av gamla beteendemönster inom relationer, både romantiska och platoniska.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan blir du mer kreativ i ditt sätt att vara produktiv. Du får en liten energiboost och hittar mer än ett sätt att få saker gjorda, och det kan vara ganska skönt att inse att saker och ting inte alltid behöver vara planerade in i minsta detalj, utan att du kan jobba lite mer spontant också.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan har potential att få en magisk inverkan på dina kreativa projekt. Nu har du äntligen energin till att skapa, var dock noga med att få igång mer verkstad än snack kring ett projekt. Veckan är även här för att ta dig på en berg-och dalbana i ditt sex- och kärleksliv, där impulsiva beslut tas som aldrig förr.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, försök att ge dig själv en klapp på axeln för hur långt du kommit i din mognadsprocess. Under veckan finns det en risk att något gör väldigt ont, och då glider risk nummer två in i form av en längtan efter att ta till gamla sätt att hantera saker på. Du har vuxit ur dina coping mechanisms! Sen är det upp till dig hur du vill göra, men du har mognat sen sist.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du behöver släppa en osund hangup på något rykte eller information som över huvud taget inte gynnar dig. För att du ska kunna leva ditt bästa liv under veckan kommer det krävas att du kanske inte har exakt all fakta om något, och sannningen kommer ändå ut förr eller senare. Så bara släpp det.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan lever du kanske lite över dina resurser. Du har en förmåga att leva i total förnekelse kring många problem i ditt liv, och de ekonomiska är inget undantag. Möt sanningen och inse att det kanske finns bättre saker att spendera pengar på än ett par nya skor.