in

Veckans horoskop: 1 – 7 november

diana simumpande ABrC7X4 gLY unsplash 1
Foto: Diana Simumpande / Unsplash

November rullar igång i full fart och stjärnorna har en hel del att säga om dagarna som kommer. Nyfiken på vad just du kan vänta dig? Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det får ögonkontakt med en snygging på tuben.
 • Oxen: Det bjuds på överraskningar! Men vem betalar notan?
 • Tvillingarna: Det tänds gnistor så det sprakar om det!
 • Kräftan: Du är the main character.
 • Lejonet: Omfamna det oväntade.
 • Jungfrun: Du charmar brallorna av folk med ditt intellekt!
 • Vågen: Investeringar är inte en bra idé just nu.
 • Skorpionen: Tänk utanför boxen.
 • Skytten: Du känner dig fram.
 • Stenbocken: Gå på kompisdejt!
 • Vattumannen: Det väntar spännande möjligheter på karriärfronten!
 • Fiskarna: Din öppenhet uppskattas av din omgivning.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan tar fart med en spänd energi. Det ligger något i luften, men du vet inte riktigt vad. Du känner dig kanske lite nervös eller orolig. Det kan dock bli riktigt spännande, nu finns det nämligen goda chanser att en rolig överraskning sätter guldkant på tillvaron. Det kan vara något så litet som sexig ögonkontakt med en främling. Huvudsaken är att du kan vänta dig det oväntade.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vilken vecka! Det här är början på ett nytt kapitel i boken om dina relationer. Under veckan finns det bra odds för heta möten och du kan gå på en riktigt spännande dejt. Det ska självklart inte vara hur enkelt som helst, du kan nämligen förvänta dig en rad oväntade vändningar. Kanske träffar du ditt livs kärlek bara för att bli ghostad dagen efter? Eller är det rent av du som är oberäknelig?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det är inte lätt att hålla två saker i huvudet samtidigt. Ännu svårare är det att bolla fyrtio grejer, som du ju brukar göra. Veckans första dagar kan bli lite röriga, och du kommer behöva vara noga med att inte försova dig. Helgen bjuder dock på fina möjligheter, och där kan det tändas gnistor så det sprakar om det!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan blir hur mysig som helst. Det står en rad roliga aktiviteter på dagordningen, och du får ta plats och stå i centrum. Veckans första dagar kan bli lite nerviga, speciellt när det kommer till möten med bekanta. Men det här är också en utmärkt vecka för dejting – mot helgen kan det tända till rejält!

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du måste våga för att vinna! Veckan är här för att påminna dig om allt du åstadkommit hittills. Nu är det dags att blicka framåt! Omfamna överraskande inslag, det här är en tid för dig att säga ja. Mot helgen får du bra respons om du ber om en tjänst, kanske dags att ringa den där släktingen som har ett flak till sin bil?

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu slår du dig fri! Du behöver inte påminnas om hur smart du är, men kanske om att folk faktiskt är intresserade av den sidan hos dig. Våga ta plats i mer intellektuella forum, dina idéer kommer nämligen vara on point nu. Ditt annorlunda sätt att tänka kring något kan öppna dörrar. Helgen är fantastisk för flört. Glid in i någons DM eller charma personen med din stora hjärna.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan blir en nystart för din ekonomi. Nu är det bra för dig att fokusera på smarta sätt att spara pengar. Kanske är det dags för matlådorna att göra inträde i ditt liv? Investeringar och inköp kommer dock med stora risker nu, det kan verkligen gå hur som helst. Tänk ett extra varv innan du ger dig ut och utforskar Avanza.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är du igång! Veckan kommer med otroliga möjligheter och är perfekt för den som vill sätta igång med ett nytt projekt. Det här är helt rätt tid för dig att tänka på nya sätt och gå utanför boxen. Våga göra saker på unika sätt. Mot slutet av veckan kan det bli spännande, både i ditt kärleksliv och ditt arbetsliv.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu är du verkligen djupt nere i dina känslor. Och det är bra! Din intuition är stark och du jobbar mycket med att känna dig fram. Även om du ska lyssna till din magkänsla behöver du resonera med en dos sunt förnuft under veckan. Du är nämligen lite skör nu, och veckan kan göra dig hispig och nervös. Övertolka inte signaler från folk i din omgivning. De hatar inte dig.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, visst har du känslor! Veckan strösslar hjärtan och gos över tillvaron. Du kan vänta dig värme och människor dras till dig mer än vanligt. Det här är en perfekt tid för dig att bjuda ut någon på en kompisdejt! Nu har du goda chanser att träffa nya, intressanta personer. Hugg tag i den där kollegan som verkar skön och käka middag ihop.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kan bli riktigt spännande på karriärfronten! Det här är helt rätt tid för nya projekt. Du har nämligen ett otroligt driv nu. Det kan uppstå möjligheter som känns lite konstiga. Men mest för att det handlar om saker du inte vet så mycket om. Säg ja! Det kan bli spännande. Mot slutet av veckan gör du rätt i att erbjuda din hjälp, någon behöver ditt stöd nu.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, att du är öppen för saker som är lite annorlunda är ingen hemlighet. Men under veckan kommer det verkligen märkas. Nu får du nämligen uppmärksamhet för din öppenhet. Att våga tänka på annorlunda sätt och se perspektiv som andra inte kan gör dig unik. Bejaka det! Din öppenhet kan under helgen leda till en ny bekantskap.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.