in

Veckans horoskop: 1 – 7 juni

windows AdqP1Z Pjsw unsplash 1
Bild: Windows / Unsplash

Juni drar igång med full fart, och under veckan ska någon gå igenom en personlig kris. En annan måste lära sig hantera kritik medan en tredje måste bli mer flexibel. Nyfiken på inom vilket område du har förbättringspotential? Veckans horoskop inviger sommaren med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det är dags att växa upp och mogna!
 • Oxen: Du måste jobba på din flexibilitet.
 • Tvillingarna: Ärlighet varar längst.
 • Kräftan: Du har en emotionell berg- och dalbana framför dig!
 • Lejonet: Lär dig att hantera kritik.
 • Jungfrun: Hänge dig åt strömmen i livets flod.
 • Vågen: Ge dig själv en klapp på axeln!
 • Skorpionen: Donera pengar.
 • Skytten: Du är redo att ta klivet in i ditt nya liv.
 • Stenbocken: Ta jättemycket emotionellt ansvar.
 • Vattumannen: Du får möjligheten att vara en del av något större.
 • Fiskarna: Sluta vara en dörrmatta!
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du börjar veckan på ett rent ut sagt jävla humör. Du kommer behöva dämpa dig lite och försöka vara mer smidig i din kommunikationsstil. Annars finns risken att du hamnar i tjafs och att någon tar illa upp även om du knappast menar illa. Veckan kommer även påminna dig om att ta ansvar och du kommer behöva agera moget i en situation, möjligen gällande familjen.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan behöver du jobba på din förmåga att anpassa dig. Kanske är det en kompis som ställer in i sista minuten, eller en kollega som byter till en sämre mötestid. Det må bubbla upp en extrem frustration inom dig, men se det som en chans att växa. Mot helgen finns det en risk att du känner dig lite extra on edge. Här kan det även vara så att du får reda på något som inte riktigt varit helt självklart innan.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, sanningen kommer alltid fram. Du kanske tror att du är så himla smooth med ditt flörtande, och mot den där personen som tror att ni ska bli ihop när du i själva verket bara vill ses en gång i halvåret på fyllan. Reflektera lite över hur du kan bli mer ärlig mot dig själv och andra i din närhet. Du måste inte binda dig, men det behöver människor få veta i så fall.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du har en emotionell berg- och dalbana att se fram emot. Ett hett tips är att för dina vänners skull skippa alkoholen i helgen, annars finns nämligen en risk att det blir en hel del fyllegråt. Plötsligt uppenbarar sig allt du förträngt, och det kan bli en hel del att tampas med. Lite som när Per Gessle sa ”Här kommer alla känslorna på en och samma gång”. Ungefär exakt så kommer det bli.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, ibland måste du vara lite mer öppen för förändring. Under veckan finns en chans att människor delar sina åsikter med dig. Kanske är det konstruktiv kritik kring något jobbrelaterat, eller bara något om hur de inte kan fatta att folk fortfarande shoppar nyproducerat när du sitter där med en sprillans & Other stories-tröja. Huvudsaken är att du måste våga anpassa dig efter andra människors åsikter, när de faktiskt har något vettigt att komma med.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, tro det eller ej – du kan inte kontrollera allt. Du bara ”lol, jo”. Men faktum är att du måste vara öppen för att det finns människor som tänker annorlunda än dig, som inte delar dina principer och som kanske till och med yttrar detta! Och de måste också få leva. Ibland måste du hänge dig åt strömmen i livets flod och bara flyta med.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, var inte så hård mot dig själv. Det kan verka som att alla andra får sådana otroliga möjligheter och har det toppen – coola jobb, snygga partners och förstahandskontrakt. Under veckan behöver du titta bakåt och se hur långt du kommit. Ibland kan det bli svårt att greppa medan vi är i det, tiden går och du förändras. Du har åstadkommit saker och det kommer fortsätta så.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan kan du behöva reflektera lite kring ditt förhållande till materialism och pengar. Hur spenderar du? Det här kan vara ett ypperligt tillfälle att öppna plånboken och donera till någon behövande. Du kan säkert hitta länkar på Instagram till organisationer. Men frågan gäller också hur du spenderar din tid, finns det något du kan göra för att effektivisera din jobbtid?


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du är redo att ta steget in i ett nytt kapitel i ditt liv. Rensa garderoben och DM-inkorgen, öppna upp dina fönster och ta ett renande bad. Du kommer kanske reflektera en del kring förgångna tider, men försök se dina tidigare erfarenheter som övning inför personen du är nu. Det är aldrig för sent att lära gamla hundar att sitta, du är en golden retriver som snart ska lära sig hjula.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, inte för att be dig axla ett lass emotionellt ansvar men det är precis vad du kommer behöva göra. Just nu kan det kännas som att det finns en hel del press från någon i din närhets sida på att du ska ställa upp. Gör det! Relationer är att ge och ta, du kan alltid be någon annan ställa upp och ventilera hos den. Det här kan också bli en helg med dålig sömn, undvik gärna alkohol.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, med allt som är aktuellt i världen just nu kan det vara på tiden att du reflekterar lite kring din plats på jorden. Är du sugen på att engagera dig i någon grupp eller organisation? Det kan vara något så litet som en stödgrupp i ditt område, eller något så stort som ett politiskt nätverk. Oavsett vad är veckan egots död, se fram emot att vara en del av något större.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan löser vi konflikter. Skriv en lista på allt du vill jobba dig igenom, det kan vara emotionellt som praktiskt. Det är dags att lätta på locket och vara ärlig, försök dock att inte backa när det blir obekvämt. Veckan erbjuder nämligen reflektion kring ditt förhållande till makt. Nu behöver du stå på dig och sluta lägga dig som en dörrmatta inför andra.