in

Veckans horoskop: 1 – 7 juli

veckans horoskop 1 juli
Razvan Narcis Ticu / Unsplash

Molly Lundgren vet allt om din kommande vecka! Läs ditt horoskop här. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under kommande vecka handlar mycket om ditt hem och trygghet. Om det finns tidigare konflikter i familjen kommer du märka att de är lättare att släta över och lösa nu. Försök att uppskatta människorna närmast dig, och de små saker i vardagen som de gör för dig. Varför inte åka hem till en förälder eller nära vän och laga middag tillsammans? Du som ofta har fullt upp får inte glömma att ladda batterierna med dina nära, och hur viktig den trygghet de ger dig är. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kan komma med en längtan efter intellektuell stimulans. Här passar det perfekt att läsa den där boken du skjutit på så länge, eller bara försöka lära dig något nytt. På vänskapsfronten ser det lovande ut, speciellt om det finns en gammal konflikt som har legat och gnagt. Ta upp den och lös den nu! Du kommer märka att du har ett visst flyt och är lite mer diplomatisk än ditt vanliga, inbitna jag. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, är sommarbudgeten redan kaos? I veckan handlar allt om planering. Försök att göra ekonomiska val och hindra impulsköpen. Sätt realistiska mål och hantera allt gällande din ekonomi i veckan. Du är lite extra känslig för intryck under en tid framöver, och här är en skogspromenad din bästa vän. Naturen har en lugnande inverkan på dig just nu, så försök fly stan och social hets lite om det går. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu händer en hel del. Under kommande vecka finns en möjlighet att du känner ett överväldigande behov av att förnya dig själv, på ett eller flera sätt. Impulsköp är mycket möjliga, kanske slutar veckan med en helt ny garderob? Du vill bara unna dig nu, och det är inte helt fel. Från och med mitten på veckan finns det goda utsikter för dejting och flört, så då kanske du får användning av din nya outfit. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan börjar med ny energi. Du kommer märka att du får mer ork att ta tag i saker. Perfekt om du har saker att ta itu med, eller sociala events framför dig. Din attraktionskraft går upp en del också, och på dejtingfronten hettas saker upp. Det kan dock vara så att du känner dig lite extra emotionell, och din intuition blir starkare under den här perioden. Var försiktig med att låta andras problem dra ner dig, och se upp för hemligheter och lögner. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under kommande vecka så ligger mycket fokus på din umgängeskrets. Du kommer kanske bonda lite extra med någon nära vän på fyllan, gå på en rolig fest eller rent av träffa en ny vän? Men du kommer även få möjlighet att reflektera över din plats i gruppsammanhang, och vem du är i förhållande till dina vänner snarare än i ett självcentrerat perspektiv. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, kommande vecka är en start på en period som är all about business! Du kommer vara charmigast på jobbet, dina kollegor trivs bra i din närvaro. Din charm och en tid av networking kommer ge utdelning i sinom tid, så fortsätta smöra. Det kan också bli en del tankar på större planer och mål, utmärkt tid för att utveckla nya affärsidéer. Ta vara på dina drömmar, och tänk efter; är du nöjd med din nuvarande yrkessituation? Och om inte, vad kan du ändra på? 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under kommande vecka kan en viss rastlöshet väckas inom dig. Du vill iväg, kanske är du trött på någon situation i din vardag. Du vill resa, men om du inte ska det så finns andra lösningar. Det kanske finns saker att utforska runt om dig, så börja där! Testa en ny restaurang med mat från en annan kultur, eller så har ett museum i närheten någon ny utställning. Och om det är så att du faktiskt är på resande fot finns goda chanser till en flört, testa att ladda ner tinder i Tyskland så får vi se. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, har du intimitets-issues? Vissa av er kanske har det, och de kommer det rådas bot på i veckan som kommer. Du kommer märka att relationer i ditt liv börjar fördjupas, och att någon i din närhet kräver “lite mer” än vad du tidigare gett. Ett situationship som vill bli ett relationship kanske? En nära vän som berättar en hemlighet för dig? Du kommer dock uppleva att det faktiskt är helande, och att ett fördjupande i vissa relationer kan gynna dig. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, här kommer ett skepp lastat med relationer. Du kommer uppleva att du föredrar att umgås en och en, snarare än stora gruppsammanhang kommande vecka. Skippa en fest för att ta en öl med din bästis? Gärna. Ligga hemma och gosa med din partner? Ja tack. Det här är en oerhört fin tid för att starta en ny relation, men likaså blåsa liv i en gammal. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under kommande vecka kommer du kanske uppleva ett behov av lite “ordning och reda”. Det är slut på hämtmat varje dag, nu vill du ha ordentliga hemlagade måltider. Kanske dags att städa upp lite i schemat, gå till banken med ett ärende eller ta en yoga klass? Om du jobbar i veckan kommer du också märka att det går med extra flyt, och att dina kollegor uppskattar dig lite extra. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan börjar med ny energi, speciellt om du har ett kreativt yrke. Du kommer ha lättare för att komma igång med nya projekt och inspirationen flödar. Passa på att signera ett kontrakt eller ta andra viktiga beslut den här veckan, då tiden framöver inte är lika gynnsam. Veckan blir passionerad, och du är lite extra djärv. Perfekt tid för att initiera dejter eller testa något nytt med din partner.