in

Veckans horoskop: 1 – 7 februari

horoskop veckans
Bildkälla: Roy Muz / Unsplash

Under månadens första vecka väntas en hel del drama, och vissa påverkas mer än andra. Nyfiken på vad som gäller för just ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Installera den där uppdateringen. Ja, du vet vilken.
 • Oxen: Ditt självförtroende är på topp.
 • Tvillingarna: Du hittar nya sätt att lära känna människor på.
 • Kräftan: Är det dags att återuppta kontakten med någon från förr?
 • Lejonet: Tänk ett varv extra innan du framför kritik.
 • Jungfrun: Nej, det är tydligen inte svårt att komma för sent till ett digitalt möte.
 • Vågen: Du ser en situation ur ett nytt ljus.
 • Skorpionen: Du förvandlas till kingen av DIY.
 • Skytt: Det är inte helt lätt att leva som man lär.
 • Stenbocken: Ibland kan även ett vinnande koncept behöva uppdateras!
 • Vattumannen: Håll ett kritiskt öga öppet.
 • Fiskarna: Du får svårt att se klart och tydligt på en situation.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med en liten påminnelse om att är dags att rensa ut det gamla. Fixa mer utrymme på din mobil eller dator, backa upp dina sparade dokument och installera uppdateringar där det behövs. Men du ska inte bara ägna dig åt tröttsamma aktiviteter. Veckans första dagar ser nämligen ut att bli lite romantiska.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan som kommer känner du dig riktigt proffsig. Du har inga problem med att hantera motgångar, och kanske känner du dig till och med lite impad av dig själv. Det här är också en bra tid för dig att utnyttja din charm till max för att få det du vill ha! Ingen gillar en fjäskare, men att vara lite extra trevlig skadar verkligen inte.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du upplever antagligen en enorm frustration över att du inte har något socialt liv för tillfället. Och vem vet, kanske är det faktiskt du som drabbats hårdast av alla på det planet? Men veckan kommer till undsättning, nu hittar du nämligen nya sätt att lära känna människor på. Ansträng dig för att hålla kontakt med kollegor eller kurskamrater, det kommer i alla fall få det att kännas lite bättre.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kan bjuda på ett möte med en person från ditt förflutna. Antingen kan det tyvärr blir så att du ser en instagrambild på ditt ex och hens nya partner. Men det finns även en möjlighet att du återupptar kontakten med någon från förr. Under veckan kanske du även upptäcker att du fastnat i gamla beteendemönster.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, samarbete är vägen till framgång. Under veckan är du ett riktigt snille när det kommer till partnerskap. Det kan gälla både kärlek och karriär. Be om att få höra hur någon annan tänker om en situation, de kommer glädjas åt din uppmärksamhet nu. Tänk dock ett varv extra innan du framför kritik. Du kan nämligen ibland ha svårt för den konstruktiva delen.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du kämpar på. Å ena sidan välsignar veckan dig med lite harmoni, å andra sidan lyckas det bli trassligt ändå. Du är kanske mindre stressad nu, men du har lätt för att tappa koncentrationen. Glöm inte att dubbelkolla din kalender för att undvika att komma för sent eller missa möten, och akta dig för slarvfel i text.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan känner du dig kreativ. Det här är en bra tid för dig att ta tag i projekt du tidigare övergett. Nu har du en bättre överblick och kan se saken med nya ögon, vilket genererar en hel del inspiration. Det här går även att applicera på ett förhållande, Kanske får du ett nytt perspektiv på en situation.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det gör nästan inget att man drabbas av permanenta frostskador av minsta lilla promenad till närliggande mataffär. I alla fall inte för din del, nu när du ska ha det så trevligt i ditt hem. Det här är en fin vecka för lite inredningspyssel, kanske kan du ta tid åt att laga något som gått sönder?

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan riskerar att framstå som en hycklare. Kanske ger du visa kärleksråd till en bästis som du själv aldrig skulle ta? Det är förstås fint att du försöker hjälpa och komma med lösningar. Men kanske borde du fundera på att städa din egen altan först? Eller vad man nu säger.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan inleds med ett fett flyt på karriärsfronten. Du nås av viktiga insikter som du är redo att omsätta i praktiken, även om du inte riktigt klurat ut exakt hur det ska gå till än. Du är bra på rutiner, men behöver kanske en påminnelse om att det är okej att ändra dem ibland också. Alternativa arbetssätt kan gynna dig nu.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan förvandlas du till en riktig charmör. Det här kan vara en bra tid för dig att skicka något gulligt meddelande till någon i din omgivning för att berätta att du saknar eller tänker på hen! Du riskerar dock att romantisera något som kanske inte är helt perfekt, försök håll ett kritiskt öga öppet.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du kan bara inte låta bli att sympatisera med folk som är lite needy. Detta kan komma väl till pass, eftersom din medkänsla kommer till nytta under veckan. Försök dock att inte vara alltför naiv, det kan nämligen vara så att du inte riktigt lyckas se en situation för vad den egentligen är just nu.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.