in

Veckans horoskop: 1 – 7 augusti

levi guzman zdSoe8za6Hs unsplash
Foto: Levi Guzman / Unsplash

Veckans stjärnhimlen innehåller allt från stora förändringar till drastiska beslut. Vad gäller för just dig? Här är allt du behöver veta. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Så ett frö nu och skörda senare.
 • Oxen: Du kan vänta dig en mindre livskris.
 • Tvillingarna: Tänk dig för innan du tar ett förhastat beslut.
 • Kräftan: Stora förändringar väntar runt hörnet.
 • Lejonet: Du vet inte alltid bäst!
 • Jungfrun: Handling säger mer än ord.
 • Vågen: Något får ett abrupt slut.
 • Skorpionen: Det är ditt liv det handlar om, inte någon annans.
 • Skytten: Du behöver ett syfte.
 • Stenbocken: Släpp oron över att inte räcka till.
 • Vattumannen: Var ärlig mot dig själv!
 • Fiskarna: Strunta i allas förväntningar på dig.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, nu är det dags för en långsiktig investering. Veckan påminner dig om att lägga din energi på saker som egentligen inte känns superkul just nu, men som ger utdelning framöver. Nu känner du även ett stort behov av att strunta i alla normer och regler, vilket gör veckan till ett perfekt tillfälle att testa nya vägar.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, veckan kommer med en livskris. Är du nöjd med ditt kärleksliv? Ditt yrke? Dina vänner? Om inte, är det hög tid för förändring. Du får nämligen precis den spark i baken som krävs för att göra något radikalt, utnyttja det på bästa sätt.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, sitt ner i båten nu. Veckan kommer med en utmaning, du kommer nämligen vara mer förvirrad än någonsin. Tricket är att behålla lugnet. Du behöver inte agera direkt. Tänk dig för innan du tar ett förhastat beslut.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det slår gnistor om dig! Under veckan kläcker du idé efter idé, nu är du skarpare än någonsin och har lätt att se saker ur ett praktiskt perspektiv. Utnyttja detta för att faktiskt komma till skott med saker. Men se upp för stora förändringar.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du vet faktiskt inte alltid bäst. Veckan påminner dig om att det finns andra vägar att gå. Lyssna på vad någon annan har att föreslå, trots att du är övertygad om att din egen metod är den bästa. Nu behöver du ruskas om lite för att bli mer öppen och spontan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu är det lite väl mycket snack och lite för lite verkstad. Under veckan behöver du fokusera på att leva som du lär! Kom igång och visa vad du står för och tror på, tomt snack kommer inte ta dig särskilt långt nu. Det kan handla om allt från att dra ett extra hårt lass på din arbetsplats, till att reflektera kring hur väl dina värderingar matchar dina handlingar.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, svälj din stolthet. Veckan inleds med en ordentlig smäll och någonting får ett abrupt slut. Det kan komma som en chock, även om det är för det bättre. Tillåt dig själv att vara arg, ledsen eller förvirrad, det är fullt rimligt. Försök dock att undvika drastiska beslut, efter torsdag blir det tydligare hur du ska hantera saken.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är det faktiskt ditt liv det handlar om. Veckan påminner dig om att ta beslut för dig själv, inte för andra människors skull. Det är skillnad på att göra saker som gynnar relationen, och på att göra något som enbart gynnar den andra personen. Du behöver inte försöka kontrollera varenda aspekt av ditt liv, men du behöver vara aktiv i beslut som faktiskt rör dig.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, varför gör du som du gör? Under veckan behöver du backa några steg för att få ett nytt perspektiv på din vardag. Reflektera kring dina rutiner, varför lever du på det här sättet? Försök se den större bilden – och om det inte känns särskilt meningsfullt är det dags för förändring.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är så mycket mer än vad du själv kan se. Nu är din självkänsla lite intakt, och du känner dig lätt ”fel” i olika sammanhang. Du behöver inte oroa dig över att sakna erfarenhet eller att inte vara bra nog – du är en stjärna! Du är i de sammanhang du är i för att människor vill ha dig där. Om din omgivning inte får dig att känna så, kan det vara dags att utforska nya horisonter.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, allt du behöver göra är att vara dig själv. Kanske lättare sagt än gjort, men din omgivning kommer inte acceptera dig förrän du själv gör det. Det märks när du inte är ärlig mot dig själv. Lyckas du uppskatta dina unika sidor kan det hjälpa dig något enormt i dina relationer.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer med viktiga insikter. Nu bör du hålla utkik efter ledtrådar kring hur du ska leva ditt liv, du har nämligen möjligheten att lägga grunden för en rad stora förändringar. Det kan låta flummigt, men i slutet av dagen är det du som skriver boken om ditt liv. Det kan dock kräva att du går emot omgivningens förväntningar, allt blir så mycket enklare när du släpper idén om vem människor vill att du ska vara.