in

Veckans horoskop: 1 – 7 april

veckans horoskop

Det har redan blivit april och sommaren står och knackar på dörren. Men blir din första april-vecka varm och trygg som en sommardag, eller är det motsatsen som väntar dig? Läs ditt horoskop på för veckan! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, april för med sig känslor som du inte alltid känner dig bekväm med. Visst är det härligare att vara glad och sprudlande, än arg och osäker – men ibland behövs de mer negativt laddade känslorna också. Dels för att skydda dig, men också för att du ska få ur dig groende frustration. Var inte rädd för känslor som du ser som negativa, den här gången för de faktiskt något bra med sig!

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är trygg och ganska nöjd med tillvaron. Våren är på intåg och dramat ligger bakom dig, men sänk inte garden för mycket. Tyvärr finns det människor i din närhet som vill utnyttja dig, och du måste våga inse det för att kunna stå emot. Men den första veckan i april handlar också om att återuppta kontakten med personer du länge velat höra av dig till men inte prioriterat.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, tiden räcker inte till för att du ska göra allt du vill just nu. Du sprudlar av ideér och energi. Det är bra, omfamna det! Men var försiktig – det finns en risk att dina projekt du gör på fritiden tar lite för mycket fokus från ditt vanliga jobb. Om det fortsätter så riskerar din ekonomi att drabbas, och det är det sista du behöver inför sommaren!

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, april börjar i karriärens tecken. Du är trygg i dig själv och dina planer och ideér. Nu är det hög tid att förankra dem med chefer, mentorer eller någon annan du litar du på när det gäller jobb. Skjut inte upp dina drömmar till i höst, utan passa på att utforska dem nu. Du är smart och modig, vad kan gå fel?

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, en riktigt bra möjlighet till ett nytt jobb eller en ny relation närmar sig, men du måste vara öppen och uppmärksam för att inte missa den! På tal om relationer så bör du också lägga lite extra tid den här veckan på att vårda dem. Har du någon i den närhet som inte verkar må så bra? Ge hen lite extra kärlek, och framför allt våga ställa den viktiga frågan: ”Hur mår du, egentligen?”

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/

Kära jungfru, tyvärr är du just nu omringad av personer som sprider onödigt negativ energi. Försök att hålla distans till dem och deras snack, och fokusera framåt. På kärleksfronten finns det någon som försöker göra en fin gest, men som av dig går obemärkt förbi eller missuppfattas. Våga prata om det, och våga tro på kärleken så kommer den här veckan bli en av årets bästa.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, våga på om hjälp när stressen knackar på. Och kom ihåg att det är okej att inte alltid känna att man är på topp och har koll på läget. Du har tur som har så många bra personer runt dig som fångar upp dig i stunder då du känner dig otillräcklig. Om du är i en relation så är det en perfekt tid nu att spicy it up lite, kanske ska ni testa en ny hobby tillsammans eller varför inte boka en romantisk resa?

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du kommer känna kroppen vakna till liv efter vinterns dvala. Oavsett om du gillar att träna eller inte, så kommer du känna hur lusten för att röra på och använda kroppen blir större än på länge. Med tanke på hur mycket du har att göra på jobbet eller i skolan så är tajmingen för det alldeles perfekt! Om du känner att en timme på gymmet inte hinns med, så kan du sätta ett larm på telefonen som påminner dig om att någon gång i timmen resa dig från kontorsstolen och ta en bensträckare.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, känslorna är lite utanpå kroppen just nu och det gör att du tar saker väldigt personligt. Försök att hålla huvudet kallt och upprepa för dig själv att allt som görs och sägs inte i pikar mot dig. Det kommer bespara dig en hel del konflikter och konfrontation. Den här veckan är det också dags att ta en titt i din kalender och stämma av kommande månader, har du klämt in för mycket eller kanske för lite saker? Planera inte in mer än du orkar, då gör du både dig själv och dina nära och köra en otjänst.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, håll dig borsta från det skvaller och skitsnack som just nu hörs på jobbet och bland dina vänner. Det är energitjuvar, och du har viktigare saker för dig just nu. Till exempel är det dags att ta samtal med vänner och kollegor som du länge velat ta, men inte riktigt vågat. Kom ihåg att även om de flesta människor inte vill irritera eller såra dig, så gör de det ibland ändå – och det är okej att påpeka det.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, just nu uppskattar du livets goda. Du lägger märke till positiva saker i din omgivning och anstränger dig för att se det goda i människor. Njut av det, det är underbara egenskaper! Använd din nyfunna energi och positivitet till att träffa nya människor och prova nya saker. Du kommer inte ångra dig!

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du oroar dig för mycket för framtiden och låter ”tänk om”-tankar stoppa dig från att nå framgång i karriär och relationer. Det är bra att vara realistisk och förberedd på att livet inte är enkelt och att allt inte alltid går som man vill, men du gör det för mycket. Är det en ursäkt för att slippa utmana dig själv och testa nya saker? Kanske. I så fall är det dags att samla lite mod och öppna dina sinnen.