in

Veckans horoskop (v9!)

bild 7
Veckans horoskop (v9)

Hur ser det ut med kärlek, ekonomi och nöjen i veckan? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 28:e februari – 6:e mars

Oxen 21/4-21/5

Mörka moln samlas på kärlekens himmel. Kanske vill du och din älskling helt olika saker, kanske märker du att den du gillar ser långt efter någon annan. Det är trist, men du kompenserar genom att satsa på något helt annat. Affärer, nöjen och sport kan ge dig det du behöver.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Visserligen känner du dig lite trött och sliten och visserligen är du osams med en gammal vän, men det hindrar dig inte från att njuta av periodens alla romantiska chanser. Söker du en ny kärlek kan du välja och vraka, har du en partner spirar nya härliga vårkänslor mellan er. Mysigt.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Tålamod är något du har ont om, allt måste gå fort och du har en tendens att slarva med vardagsplikter och rutinuppgifter. Detta får konsekvenser, i en del fall att du har roligare än omgivningen eftersom du tar för dig utan att tveka, i andra fall att du blir rejält kritiserad.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Familjeliv och kärleksband förändras på något vis. Antagligen är det något positivt som händer men du kan ändå bli lite stressad av förändringen. I det läget är det bra om du inte har för många inplanerade aktiviteter, du behöver lugna stunder som du kan ägna åt lite eftertanke.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du orkar vad som helst så länge du slipper stressa och jäkta. En sak i taget är rätta metoden. Eftersom du är duktig på att planera och organisera blir detta inget större problem, i alla fall om du kan undvika att bli indragen i andras mindre genomtänkta planer. Rätt ont om romantik.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Vänner och släktingar kan ställa till bekymmer, särskilt om de tar för givet att du ska ställa upp när du inte alls har tid och lust. Just nu vill du bara fokusera på ditt kärleksliv. Kanske kryddar du med lite nöjesliv eller lyx av och till men det är kärleken som är det viktiga.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Första veckan handlar om nöjen, flirt och lekfulla äventyr. Risken för svartsjuka är betydligt större än vanligt. Andra veckan blir lugnare och handlar om att förvandla gamla planer och drömmar till verklighet. Om du är observant kommer du att hitta oanade möjligheter att lyckas.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Den här årstiden suger musten ur dig, du längtar förtvivlat efter den riktiga våren. Därför känns också en konflikt med en vän extra besvärlig, du orkar egentligen inte med något bråk och du vill inte diskutera saken. Som en liten tröst i eländet fungerar ditt kärleksliv mycket bra.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Det måste gå undan, annars tappar du tålamodet. Under periodens första vecka satsar du på nöjen och på ditt sociala liv, och det slår verkligen gnistor om dig. Under andra veckan däremot handlar det betydligt mer om praktiska saker som måste åtgärdas och om andras problem.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Kärlek, skönhet och kreativitet genomsyrar allt du gör på ett mycket trevligt vis. Två charmerande vårveckor väntar. Första veckan blir enbart romantisk, andra blir lönsam med stora fyndchanser och med många tillfällen att imponera på precis rätt personer. Riktigt roligt.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Energi, idéer och strålande framåtanda präglar allt du gör. Du vill resa, uppleva nya saker eller kasta dig över ett nytt projekt av något slag. Det enda du inte har lust att förändra är ditt kärleksliv, på den fronten känner du dig rätt så nöjd och framför allt måttligt engagerad just nu.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Första veckan handlar endast om kärlek och sex. En romantisk inramning är vad du behöver för att verkligen tända till, så det lönar sig att satsa på sådant som bygger stämning. Andra veckan handlar det mer om nöjen, du får ett förslag som kan leda till en lyxig upplevelse.