in

Veckans horoskop (v8!)

bild 7
Veckans horoskop (v8!)

Vad händer på kärleksfronten den kommande veckan? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 21:e februari – 27:e februari

källa: Astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Om personer inte är så tillgängliga som de borde vara eller om de inte verkar ha koll på allt, var försiktig med att fatta stora beslut eller skriva under några papper. Får du känslan av att någon är intresserad av dig eller om det planeras en resa eller ett möte med människor långt bort, tillåt dig själv av våga hoppas. Det här är en tid när ödet väljer egna mystiska vägar.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det här är en bra tid för att göra stora investeringar. Det kan vara ekonomiskt, karriärs- eller känslomässigt. Oavsett måste du vara beredd på att gå med förlust. När rädslan över att förlora har lagt sig kommer du att kunna ta dig igenom det med lugn. Utan rädsla är livet väldigt enkelt. Lika mycket som du kan förlora, lika mycket har du att vinna.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Det här är en vecka där du får lita på ödet. Du verkar vara på rätt plats vid rätt tid, samtidigt som du undrar hur ett tillfälle gled dig ur händerna. Känn dig inte uppgiven utan acceptera det som händer och lämna rum för förändring. Personer spelar en stor roll i händelserna under veckan. Inget är lagom. Det som är bra är fantastiskt bra och det som är dåligt är inte värt att deppa över.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Gör ditt bästa för att hålla fakta och åsikter isär. Det är inte så att någon avsiktligt ljuger för dig, de känner bara inte till hela sanningen. Var därför inte rädd för att skjuta upp ett beslut eller ett möte. Bland allt det här kan kärleken blomstra och en romantiskt date kan leda till en långt förhållande. Lita på ditt omdöme. När det kommer till ekonomin så kan en bra deal göra dig rik.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Det känns som om du lever någon annans liv just nu. Antingen kräver andra din uppmärksamhet eller så är du inte riktigt fri att fatta dina egna beslut. Du lär dig mycket genom att lyssna på andra, så släpp kontrollen och hör vad de har att säga. Många bra saker är på gång så fortsätt att vara optimistisk. Även något som verkar vara ett misstag kan leda till någonting bra.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Nu väntar en stor förändring och det är inte omöjligt att det rör sig om en transaktion. Kanske från försäljning eller köp av mark eller hus. Det kan även röra sig om en generös gåva. Se bara till att alla som är iblandade är väl införstådda i vad som sker. Rykten kan ha cirkulerat ett tag och ett missförstånd skapar onödig stress. Det finns risk att du gör en förlust, men det är inget som du inte tar dig ur med värdigheten i behåll.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Härskarplaneterna Pluto och Jupiter möts och en situation kan komma att förändras totalt. Antingen på grund av omständigheter som du inte styr över eller på grund av val du gjort tidigare. Din passionerade sida kan få dig att förstöra de mest perfekta situationerna för tillfället så om du ser rött gör du bäst i att i att inte agera utan att tänka efter. Om det å andra sidan är kärlek som driver dig bör du inte hålla tillbaka. Ödet spelar en stor roll för tillfället och du kan åstadkomma något stort om du bara vågar.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du går in i en ny fas och allt som har med ägodelar eller hemmet att göra påverkas positivt. Under de kommande sex veckorna sätter du viktiga grundpelare för framtiden och om någon i din närhet har negativ inverkan på dina planer gör du bäst i att behålla lugnet. Betydligt större problem lurar runt hörnet…

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du är inte känd för att vara den äventyrliga typen, men för tillfället handlar mycket om rörelse och förändring. Kanske håller du på att planera en längre resa? Det kan också handla om nya bekantskaper och lägen där du tvingas kommunicera på helt nya plan, både yrkesmässigt och privat. Du kan uppleva att du nås att dubbla budskap under veckan, håll huvudet kallt och var noga med detaljerna.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du har inte råd att ha dåligt självförtroende när det gäller ett åtagande den här veckan. Dina tvivel har en förmåga att leta sig ner i ditt undermedvetna och du ser problem som egentligen inte existerar. Ignorera inte en varningsflagg, men få inte heller panik. Ställ dig kritisk till vad du får höra i veckan, du kan komma att nås av felaktig information och för höga förhoppningar kan göra dig besviken…

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Din förmåga att känna av vad människor i din omgivning tänker och känner är oftast till din fördel, men under den kommande veckan har du en förmåga att missuppfatta och misstolka någons handlingar och beteende. Var försiktig med vad dina instinker säger dig. Gå igenom varje situation både en och två gånger och var helt säker på att allt är rätt innan du lämnar det ifrån dig. Var också extra försiktig med vad du säger om folk i din närhet, det finns en risk att du får äta upp dina ord…

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Fram till slutet av mars är det viktigt att du tänker efter en andra gång innan du binder dig till någon eller något. Om du känner att det är mycket på gång så avboka saker och prioritera dig själv. Oroas du över din hälsa är det inte den bästa tiden att undvika läkaren. På fredag kan en stor möjlighet vänta runt hörnet.