in

Veckans horoskop (v52)

bild 2
Veckans horoskop (v52)

Vad kommer hända under årets sista vecka? Få en hint i veckans horoskop!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn.com

astrodragarenyaste

27 DECEMBER-2 JANUARI

källa

Astrolutely.com

illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Efter konsumtionshetsen runt jul börjar du inse att sakers värde inte alltid har med pengar att göra. Dina vänner uppskattar ditt umgänge mer än gåvor just nu, och det är viktigt att du ger dem tid. Det är nämligen från dem som du kan lita på att du får energi och kraft nästa år.

Specialläsning för oxen v 52: TEST: Är du en bra vän?

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Månförmörkelsen i förra veckan avslutade ett stor kapitel i ditt liv – och det är värt att fira! Du är nu på väg in i nästa fas som kommer göra dig både rikare och klokare. Ta vara på nya kontakter som dyker upp, du kommer ha nytta av dem i framtiden.

Specialläsning för tvillingarna v 52: Prata i telefon med din flört för fösta gången – så gör du!

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Just nu är det de små sakerna som räknas, och för att hitta dem måste du lära dig att läsa mellan raderna. Där kan du hitta både vänlighet och kärlek men även en och en annan hint… Pluto för in passion i ditt tecken den här veckan, så förbered dig för en het nyårsafton!

Specialläsning för kräftan v 52: 10 raggningstips du inte vill vara utan!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Dina planer verkar ändras hej vilt just nu vilket kan få dig lite stressad. Tack och lov är det så att de spontana händelser som kommer istället för de planerade mötena kommer ge dig mest glädje den här veckan. På nyårsafton kan du komma att behöva ta ett stort beslut.

Specialläsning för lejonet v 52: Pepp i vintermörkret

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Det finns inte mycket att göra åt ekonomin eller vädret just nu, så strunta i det. Fokusera istället på familjen. Här har du faktiskt chans att påverka så att ni får några riktigt trevliga mellandagar tillsammans. Har du inte redan fått en stor överraskning på jul kan du förvänta dig en den här veckan…

Specialläsning för jungfrun v 52: Bli ditt bästa jag!

Vågen 24/9-23/10

vagny

Kommunikationen krånglar – både när det gäller transport och vänskap. Det är viktigt att du försöker vara diplomatisk, och du vinner på att ha ett ess i rockärmen. Det kanske är du som får kämpa för att hålla ihop saker och ting just nu men du kan förvänta dig lön för mödan så fort året är slut.

Specialläsning för vågen v 52: 10 knep som får dig på bra humör!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Grattis! Venus har gått in i ditt tecken och nu har du några riktigt rosaskimrande kärleksveckor framför dig. För mest uppvaktning bör du stanna i din hemstad – men har du en resa inplanerad bör du åka på den istället. Just nu vinner du på att ta alla chanser som ges.

Specialläsning för skorpionen v 52: Så vet du att en kille är intresserad…

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Julen är över och det har kanske inte varit den mysigaste du varit med om, men skillnaden den här gången är att du känner dig mer säker på vart du står i livet. Skönt! Försök att behålla din självsäkerhet även om din vardag håller på att ändras, du vinner alltid på att vara dig själv.

Specialläsning för skytten v 52: TEST: Har du girlpower?

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Saker och ting kan dröja längre än du planerat, så var ute i god tid när du ska göra något. Du har varit med om mycket det här året och som om det inte vore nog kan du förvänta dig en händelserik nyårsafton – på ett bra sätt! Även om det är mycket som händer nu är det viktigt att du inte glömmer bort att ta hand om dig själv.

Specialläsning för stenbocken v 52: Så fixar du årets bästa fest!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Prioritera kärleken nu, det andra kan vänta. Du kommer bli överraskad när du inser hur snabbt allting faller på plats när du väl bestämt dig för vad som är viktig för dig. Det är bara att inse att man inte alltid kan vara alla till lags.

Specialläsning för vattumannen v 52: TEST: Har du träffat drömkillen?

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Nu händer det saker för fiskarna! Även om det känns jobbigt att du inte riktigt har koll på läget behöver du inte oroa dig. Förändringar är bra, och innerst inne känner du nog att de skulle komma förr eller senare. Glöm inte bort att slappna av mellan varven!

Specialläsning för fiskarna v 52: Gör ditt eget hemmaspa!

Väduren 21/3-20/4

vadurny

En lugn vecka väntar. Känner du dig trött efter jul är det viktigt att du tar vara på den här tiden för att andas ut och samla kraft inför det nya årets spännande händelser. Känner du att du är redo för action redan nu bör du ge dig ut på en resa eller ta upp kontakten med en vän från förr.

Specialläsning för väduren v 52: TEST: Vilken träningsform passar dig bäst?