in

Veckans horoskop (v51)

bild 14
Veckans horoskop (v51)

Hur ser det ut på kärleksfronten under julveckan? Spana in horoskopet här!

Mer

astrodragarenyaste

20 DECEMBER-26 DECEMBER

källa Astrolutely.com illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Allt händer av en anledning och även om du tycker att det låter som en klyscha är detta något som du kommer att få uppleva den kommande veckan. Du har idé om hur julen ska spenderas, men universum vill annorlunda. Du gör bäst i att inte ifrågasätta varför. Glada överaskningar väntar dig, men försök att släppa taget lite om din planering och låt saker och ting hända runt dig. För många oxar väntar dessutom ett extra tillskott på kontot.
Oxens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för oxen v 51: Engeriboosta dig själv!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Det dröjer ända till mitten på januari innan det visar om en julklapp blir den bästa någonsin eller raka motsatsen. En månförmörkelse inträffar i ditt tecken och gör slutet på året till en fantastisk tid. Mycket fokus ligger på kärlek och många tvillingar kommer att bli förälskade under den den kommande veckan. För vissa handlar det till och med om att välja datum för bröllop. Förhållanden som krisat under en period får dock svårt att klara universums nyckfulla period…
Tvillingarnas årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för tvillingarna v 51: 10 raggningstips du bör känna till
 

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Med Pluto i ditt tecken över helgen bör du vara beredd på laddade ögonblick. Undvik känsliga ämnen och ta inget personligt. I övrigt väntar en härlig period och små vardagliga förändringar gör julens festligheter ännu mer minnesvärda. Ta det lugnt och gör inget förhastat den kommande veckan, du kan missa något roligt. Just nu förvånas du över hur folk i din närhet ställer upp för dig när det verkligen gäller…   
Kräftans årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för kräftan v 51: De 3 vanligaste sexfällorna – så tar du dig ur dem!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Det är inte bara i julstrumpan som du kan förvänta dig en överraskning den kommande veckan. Passa på att njuta av allt som kommer till dig. Men, innan du tar ledigt bör du se till att allt är på banan och att planerade resor inte ändrats. Fullmånen har en förmåga att göra dig tankspridd, men försök att fokusera på det viktiga. Undvik också att lägga ribban för högt, andra människor älskar dig för den du är och inte för vad du kan prestera eller för vad något kostar.
Lejonets årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för lejonet v 51: Pepp i vintermörkret

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Rutiner slås undan den här spektakulära veckan. Mycket händer runt om dig nu – du kan ha turen att möta en väldigt generös person och du kommer behöva agera råd åt en vän som är i kärleksdrama. Årets jul kommer alltså bli en riktigt spännande högtid, så se till att ladda batterierna med god sömn dagarna innan!
Jungfruns årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för jungfrun v 50: Sov gott!

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du känner dig något stressad eftersom du inte hunnit med det du planerat inför julen. Försök att släppa det och slappna av, lägg fokus på det du har och inte på det du inte kommer hinna med. Det kan krångla med resor ändå fram till nyår, så se till att vara väl förberedd och ute i god tid om du ska ta dig någonstans.

Vågens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vågen v 51: Fylligare ögonfransar – 6 snabba knep!

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Det är antagligen försent att göra något åt ekonomin eftersom de flesta julklapparna redan är köpta, men har du julklappsköp kvar att göra vore det bra om du kunde hålla hårt i de pengar du har kvar. Julstressen gör att du tappar fokus och kan råka ut för riktigt dåliga köp. När du kommer ifrån kommersen har du en härlig jul att se fram emot!
Skorpionens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skorpionen v 51: Bästa budgetfynden just nu

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Månförmörkelsen bäddar för din framtid. Det som händer nu kan komma att följa dig i flera år framöver, men du behöver inte oroa dig för att det ska vara dåligt. Stjärnorna säger att det bådar gott. Passa på att umgås med dina vänner under julledigheten, de kommer få dig på toppenhumör!

Skyttens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för skytten v 51: TEST: Är du en bra vän?

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Det lär bli en nostalgisk jul för dig. Antagligen har det att göra med att du får chansen att träffa en gammal släkting du inte träffat på länge som väcker gamla minnen till liv. En härlig överraskning väntar förmodligen under granen.
Stenbockens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för stenbocken v 51: Julklapp till pojkvännen? 10 träffsäkra tips!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Planeten Merkurius börjar gå ur ditt tecken vilket kan orsaka kommunikationssvårigheter för dig. Det kan röra sig om allt från missförstånd till förseningar rörande resande. Var därför noga med att dubbelkolla allt du har på gång för att förhindra att något kommer och stör ditt julfirande!
Vattumannens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för vattumannen v 51: Bli ditt starkaste, snyggaste och smartaste jag!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du kan bli överraskad med en plötslig kärleksförklaring ett oväntat avbrott från jobbet den här veckan. Gör ditt bästa för att behålla lugnet även om du blir chockad och låt tiden ha sin gång. Det kommer ta ett tag innan du kommer kunna greppa det som händer, och det är bara att acceptera.
Fiskarnas årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för fiskarna v. 51: Så vet du att en kille är intresserad…

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Om du klagar på att något roligt aldrig händer dig så lär du få äta upp dina ord den kommande veckan. Ett överraskande meddelande gör dig glad. Om du planerar att resa iväg över julen gör du bäst i att inte vänta med något till sista minuten och räkna även med en del oförutsedda stopp på vägen. Gör inget förhastat för att att du är stressad, du vill inte begå ett misstag du inte kan reparera. Julhelgen präglas av glada återföreningar.

Vädurens årshoroskop hittar du här!

Specialläsning för Väduren v 51: 10 nyårslöften du aldrig håller