in

Veckans horoskop (v48)!

bild 9
Veckans horoskop (v48)!

Har du en romantisk vecka framför dig eller lägger du all energi på vänner och familj? Läs ditt horoskop direkt!

Mer

astrodragarenyaste

29 november till 5 december
källa Astrolutely.com illustration Therese Lundell

VeckoRevyns årshoroskop hittar du här! 

Oxen 21/4-21/5

Venus förflyttar sig tillbaka in i ditt tecken vilket betyder underverk för en av dina relationer som kanske varit lite rostig på sistone. Den här veckan är det möjligt att du stöter på en gammal vän. Se till att ta upp kontakten med denne, han/hon kan ha en avgörande roll i din karriär framöver.

Specialläsning för väduren den här veckan: Så får du hetare sexliv på 14 dagar!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du känner dig ovanligt nervös inför något som händer den här veckan, som till exempel en dejt. Det är dock bara bra så länge du lyckas vända din nervositet till något positivt. Relationer ligger i strålkastarljuset, och här kan du få reda på något som får dig att se på en viss relation med helt nya ögon. Veckan kan sluta med en överraskande bekännelse.

Specialläsning för tvillingarna den här veckan: 15 tips för en lyckad dejt! 

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Arbetet ligger i fokus den här veckan . En viss irritation bubblar under ytan och kan hjälpa dig att för en gångs skull säga ifrån och få iväg onödigt småjobb. Du bör dock inte låta din irritation gå ut över större projekt då det kan förstöra för framtiden. Förbered dig på en bekännelse nästa vecka, och se till att du alltid har en plan B till hands.

Specialläsning för kräftan den här veckan: 15 knep som får dig på bra humör! 

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Julen närmar sig med stormsteg och det märks tydligt av i plånboken. Det är viktigt att du aktar dig för impulsköpen som kan få hela din ekonomi i stöpet. Har du gått och gruvat dig över en förpliktelse som du inte längre känner dig engagerad av? Nu är det rätt tid att lägga korten på borden så att du blir av med den, även om det kommer som en överraskning för övriga inblandade.

Specialläsning för lejonet den här vecka: Test: Är du en spara eller slösa?

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Det är inte första gången som folk förvånar dig och det är knappast den sista, men din förmåga att anpassa sig efter veliga personer är stor. Om någon har undvikit dig eller om en relation kantats av dumma och onödiga gräl kan det nu vara dags att göra något åt det – en gång för alla. Du kanske inte kan ändra på någon annans beteende, men att stå upp för sig själv ger en enorm självkänsla. Du är redo för en förändring, våga!   

Specialläsning för jungfrun den här veckan: Test: Är din kompis en energitjuv? 

Vågen 24/9-23/10

vagny

Den här veckan gäller det att vara flexibel. Yttre omständigheter, såsom dåligt väder, kan göra att något inte fortskrider som planerat. Och plötsligt kan du kan även komma till insikt med att vad som en gång verkade som en bra idé i själva verket inte alls var det. Om någon i din närhet ställer orealistiska krav på dig är det dags att säga ifrån. Håll dig koncentrerad på jobbet den här veckan. Att tappa fokus, om så bara för ett ögonblick, kan sätta igång en lång kedja händelser du inte räknat med…

Specialläsning för vågen den här veckan:
Sex, kärlek och livsstil: VR’s 76 bästa test! 

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Planeten Venus återvänder till ditt tecken och för med sig känslan av hopp. Livet känns härligt och särskilt dina relationer som, om de under en period varit lite ansträngda, nu flyter på utmärkt. Du är omtyckt och är du på jakt efter ett nytt jobb är detta en bra period att sälja in sig själv. Du kan ha lätt för att bli irriterad i veckan, men försök att inte låta småsaker påverka ditt humör. 

Specialläsning för skorpionen den här veckan: Test: Har du lätt för att bli förälskad?

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Nymånen för med sig positiva händelser den kommande veckan. Du kan fortfarande stöta på oväntade hinder, men samtidigt kommer nya öppningar och erbjudanden direkt. Detta är en bra tid att bryta med ett jobb eller med en person som inte ser din fulla potential och som hindrar dig från att vara dig själv. Detta blir en händelserik period och det underlättar betydligt om du sköter saker och ting i ett lugnt tempo och inte gör något förhastat… 

Specialläsning för skytten den här veckan: Test: Hur ego är du?

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Det verkar som att du kommer till ett vägskäl och det har blivit dags att välja. Du drar sällan förhastade slutsatser och föredrar att fatta beslut med försiktighet. Planten Merkurius röjer undan dina tvivel och hjälper dig att lyssna till dig själv. Men du kan tjäna på att vänta till sluet av veckan innan du agerar. Planten Uranus som befinner sig i ditt tecken är nyckfull så ta inga onödiga risker.  

Specialläsning för vågen den här veckan: Så blir 2010 ditt starkaste, smartaste och snyggaste år hittills!

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Även om det är beundransvärt att vara principfast så kommer den kommande veckan att flyta på betydligt smidigare om du ger med dig en aning och åtminstone överväger en annan åsikt. Med både Uranus och Jupiter i ditt tecken kan oväntade händelser inträffa och dina relationer både på arbetet och privat är sårbara. Förstående räcker långt. Undvik att pressa ett förhållande till sin spets i tron att det ska bli bättre, risken är stor att du skadar mer än du gör nytta… 

Specialläsning för vattumannen den här veckan: Test: Är du en bra vän?

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du har en händelserik vecka framför dig och för det mesta upplever du det hela som spännande, men du kan även känna dig smått förvirrad. Uranus, som just nu är på väg ut ur ditt tecken har orsakat en del sprickor i ett förhållande, men har samtidigt lett dig på rätt väg, vilket har lönat sig. Om dina planer ännu en gång verkar gå i stöpet bör du ta ett steg tillbaka och fundera ut ett alternativ. En ändring i sista minuten kan visa sig vara till det bättre! 

Specialläsning för fiskarna den här veckan: VR krossar 5 dejtmyter!  

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Den här veckan får du en dos extra energi som gör att du känner dig manad att ta dig an nya utmaningar. Väldigt passande, då framtiden klarnar och du för en gång skull har rätt bra koll på de hinder som kommer stå i din väg. Om du får chansen att åka på en spontanresa, ta den! Du tjänar på att handla på impuls just nu.

Specialläsning för väduren den här veckan: Så blir 2010 ditt starkaste, smartaste och snyggaste år hittills!