in

Veckans horoskop (v25!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v25!)

Väntar het sommarkärlek, resor och nöjen eller lägger du allt krut på karriären? Spana in veckans horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 20/6 – 27/6


Oxen 21/4-21/5

Nya, spännande recept förgyller din vardag och vännerna kommer gärna och provsmakar både mat och dryck. Håll ögonen öppna i inredningsbutiken så hittar du det du söker, pricken över i:t i ditt hem. När det gäller kärlek är du försiktig men du borde våga mer, du har ingenting att förlora.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Perioden bjuder både på överraskningar och tillfällen till skratt med dina vänner. Du börjar planera för en kortare resa som du längtat efter. Din charm och glimten i ögat öppnar dessutom dörren till nya spännande kontakter. En sannolik förbättring av din ekonomi är att vänta!

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

När passionen kommer in i ditt liv påverkar den dig på djupet. Kärleken gör dig yr och förvirrad, rent av lite galen! Perioden bjuder även på en del festliga tillfällen då du möter intressanta människor. Någon kommer du kanske att inleda ett spännande samarbete med lite längre fram.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Kärleken får stå åt sidan, vänskapsförhållanden är viktigast för dig just nu. Du och dina vänner har en underbar tid tillsammans, ni njuter av frihet och spännande utmaningar! En idé växer sig starkare och med lite hjälp av planeten Jupiter kan den ha stor betydelse för framtiden.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Full av energi går du in för att få ordning där hemma, sortera i lådor och skåp. Du blir nostalgisk när gamla saker som varit bortglömda plötsligt dyker upp. Många minnen väcks till liv, lyckliga som sorgliga! Oväntad hjälp att lösa ett problem kommer till dig, visa din tacksamhet.

Vågen 24/9-23/10

vagny

En romantisk period som får den lilla extra puffen av planeten Venus influenser och bjuder dig på både det ena och det andra! Ta vara på de mysiga stunderna för två och bevara dem i ditt hjärta. Du borde satsa på något spännande och utmanande som kommer i din väg, låt inte fegheten ta över.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Ekonomin ser ljusare ut framöver, troligtvis finns det pengar över till det där lilla extra. Ditt självförtroende är nu på topp och du känner dig sexig och oemotståndlig, livet leker! Umgås mycket med dina vänner, skratta och ha kul. En annorlunda fest bjuder på överraskningar.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Den frihet du längtat efter infinner sig och det är bara att ta för sig och njuta. Vistas ute så mycket du kan, långa promenader på stranden eller i skogen ger dig massor av positiv energi. Du är populär bland vännerna och kanske börjar vänskap övergå i kärlek när det gäller en viss person.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du hamnar i en diskussion där du till slut måste erkänna dig besegrad, det känns tufft men det är nyttigt för dig! Planeten Jupiter påverkar, du kan sannolikt se fram emot ett litet tillskott i kassan, kanske via lotter. Någon du inte sett på riktigt länge har vägarna förbi.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Rebellen i dig vaknar till liv i ett speciellt sammanhang, du blir nästan chockad själv av glöden du känner. I kärlekslivet får du uppleva både passion och en gnutta hjärtesorg och du gör bäst i att reda ut missförståndet med en gång. Slutet av perioden kan ge dig en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du blommar upp och börjar synas, blickarna du får talar sitt tydliga språk. Sug åt dig av uppmärksamheten och tro på dig själv och din förmåga att lyckas med det du tar dig för. Pulsen ökar då du ser eller tänker på en viss person, samla mod och ta reda på om din kärlek är besvarad.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Goda stjärnor skänker dig tur denna period och du är social, energisk och får saker att hända på löpande band! Ett av dina senaste projekt imponerar på en viss person och du är inte sen att utnyttja detta till din fördel. Var noga med att se till att du motsvarar förväntningarna.