in

Veckans horoskop (v22!)

bild 7
Veckans horoskop vecka 22

Vad händer i veckan och hur ser det ut på kärleksfronten? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 30:e maj till 5:e juni

källa Astrolutely illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Jupiter träder in i ditt tecken nu är det äntligen dags att bli belönad för ditt tålamod och hårda arbete de senaste månaderna. Din framgång kommer att sträcka sig över hela året och bli inte besviken om det inte svänger just den här veckan. Faktum är att du kan ha gjort en miss i din ekonomiska planering. Låt det inte påverka dig, utan tro istället på din framtid – den ser ljus ut!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Förbered dig på en händelserik månad. Känner du att du har fastnat i ett trist spår är det dags att bryta sig loss nu. Endast du kan genomföra vissa förändringar. En härlig festmånad väntar och du står stadigt i centrum. Se upp för svartsjuka och kom ihåg att skenet kan bedra.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du är inte främmande för nya bekantskaper och du kan behöva blanda in några nya personer i ett visst projekt. Du kan komma att stöta på en del motgångar på jobbet den kommande veckan – se det som en erfarenhet. Stöd kommer från oväntat håll i en situation som gett dig huvudbry. Om någon i din närhet gör ett misstag eller trampar dig på tårna gör du bäst i att förlåta.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Jupiter är tillbaka i ditt tecken efter många års frånvaro och fram till och med juli 2012 väntar stora och positiva förändringar. För många lejon är detta början på en mycket gynnsam period för karriären. Du har en naturlig plats i rampljuset och det är dags att du tar för dig. De senaste åren har gett dig många erfarenheter, utnyttja det och släpp fram din kreativa sida.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du kanske har känt att ödet spelat en ovanligt stor roll i ditt liv det senaste året. Nu väntar stora förändringar. Det kan finnas ett samband mellan händelserna vid årsskiftet och nu och planer som har fastställts runt jul kan vara på väg att förverkligas. Detta blir en händelserik månad, vare sig du kan styra över det eller inte. Det är vad du gör med omständigheterna som räknas. Ta ett steg tillbaka och tänk noga igenom en viss situation innan du agerar.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Håll ögonen öppna för signaler som kommer från en annan person, i synnerhet från någon du älskar eller har en ekonomisk relation till. 2011 är ett år av stora förändringar och du kan komma att behöva anspassa dig en hel del. Bli inte för bekväm i gamla hjulspår. Den kommande veckan bjuder på oväntade erbjudanden och planer på en resa kan äntligen ta form.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Nu väntar glödhet passion och med Jupiter i ditt tecken har du all chans att uppleva långvarig kärlek. Bli inte förvånad om den sträcker sig över ett decennium. Är du ute efter att hitta den rätte har du alla förutsättningar just nu och är du redan i en relation blir denna bara ännu bättre. På jobbet gör du bäst i att kontrollera information två gånger för att vara säker på att du får hela sanningen.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Förebered dig på en viktig personlig eller professionell utveckling och påminn dig själv om allt som är bra i ditt liv just nu. Juni bjuder på många glada händelser och detta blir en månad att minnas. Ditt sinne för humor gör dig populär. Den kommande veckan kan du behöva ge vika för din stolthet i en viss situation, men du hämtar dig snabbt.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Nu återvänder din tro på dig själv och du är full av optimism. Under loppet av de kommande tolv månaderna ökar storleken på din familj och du kan också komma att utvecklas på jobbet. Överdriv inte små problem. Personer som du bor eller arbetar med kan ge dig huvudbry då de kan komma att undanhålla delar av sanningen för dig. Ignorera inte varningstecknen, men se till att du har alla kort på bordet innan du trycker på panikknappen.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Allt är inte så självklart som det kanske verkar så dra inga förhastade slutsatser den kommande veckan. Ta dig tid att lyssna på människor och fråga om det är något som är oklart. Om du inte vet vad du ska göra, gör ingenting. Kommande solförmörkelse kan ge en ny dimension till situationer men den kan även generera ångest. Titta närmare på de händelser och de människor som beter sig i strid med förväntningarna.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Nu förändras en viss situation och även om du känner att du har kontroll så gör du klokt i att inte satsa ditt rykte på ett visst resultat. Du kommer att vara i en stark position när åtgärder krävs. Förändringar väntar även inom familjen, kanske i form av ett tillskott? Någon du har ekonomiska förbindelser med blir extra viktig för dig nu och även om det känns lockande att sticka huvudet i sanden gör du bäst i att kämpa på.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Jupiter hjälper dig att få ordning på finanserna den kommande veckan, och det är på tiden. Även om du måste hålla tillbaka med dyra inköp de kommande tolv månaderna kommer du troligtvis att öka din inkomst och därmed ditt sparande. Detta ger dig ökad självkänsla. En resa med oväntade fördelar kan bli möjlig och nyvunnen inspiration gör dig sugen på förändring. Kanske är det dags för en ny look?