in

Veckans horoskop (v21!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v21!)

Har du tur i kärlek i veckan eller lägger du allt krut på karriären? Spana in veckans horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 23:e maj – 29:e maj

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Kärlek och sex kommer i första rummet. Du hinner med en del nöjen också men det är kärleken som lockar och driver dig, och det är också på den fronten som det händer allra mest. Just nu har du vind i seglen oavsett om du gör en seriös satsning eller bara leker och har roligt.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Första veckan blir ganska stillsam men andra veckan däremot blir mycket spännande. Framför allt handlar det om nöjen, kontakter och intressanta möten. Shopping kan också löna sig på ett oväntat sätt, och det gäller i synnerhet om du är på resa någonstans. Du kan göra osannolika fynd.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Romantik och erotik i en ovanligt skön blandning präglar starten på din sommar. Du trivs mycket bra med detta. Några sommarnöjen hinner du också med så att dina vänner inte känner sig försummade, men när det kommer till kritan är det kärleken du är mest intresserad av.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du väntar på bättre tider men framgången som du hoppats mycket på dröjer. En tröst i sammanhanget är dina vänner och deras goda idéer. Särskilt i juni blir det gott om sommarnöjen och nya uppslag, vissa kanske ekonomiskt lönsamma också och inte bara underhållande.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du går in för allt du gör med enorm energi. Detta fungerar utmärkt i yrkeslivet och det sätter verkligen fart på ditt kärleksliv. Bland dina vänner finns det dock vissa som tycker att du lyssnar för lite och har för bråttom, men det tar antagligen ett tag innan du lägger märke till dem.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Första veckan blir lugn och angenäm. Du tar igen dig. Andra veckan blir ändå bättre, lugnet består men nu med inslag av behagliga sommarnöjen av olika slag. Du träffar vänner som du verkligen trivs tillsammans med och ni har inga problem att hitta aktiviteter som alla gillar.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du söker omväxling och förändring i allt du gör, både privat och på jobbet. Detta skapar en viss turbulens och det är rätt stor risk för gräl och trassel. Men du får också upp farten ordentligt och det dyker upp flera utmaningar som verkligen passar dig. Lönsamt blir det dessutom.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Första veckan blir ganska enformig men den andra blir i gengäld dramatisk och turbulent. Du får flera erbjudanden som du inte alls väntat dig, det kan röra sig om spontana resor eller väldigt intressanta affärer. Överraskningarna haglar, något som du för det mesta trivs bra med.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Om du inte är väldigt sportintresserad är det förmodligen kärleken du satsar på nu. På den fronten vill du kunna njuta utan förbehåll, så du flyttar undan allt annat från nöjesliv till vardagsbestyr för att kunna vara riktigt romantisk och hämningslös. Det ger väldigt god utdelning.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Fortfarande får du ta dig fram genom en hel del tröttsamt trassel och ibland tycker du nästan att andra säger emot dig bara för sakens skull. Men under andra veckan sker i alla fall en förändring till det bättre, framför allt bland dina vänner som nu ser saker och ting ur din synvinkel.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du blir tvungen att välja, tiden räcker inte till. Du prioriterar kärlek och möjligen jobb, medan nöjen däremot hamnar på väntelistan. Vissa vänner misstycker, kanske anser de att du i viss mån redan hade lovat att delta i saker. Du håller fast vid ditt beslut ändå och får två romantiska veckor.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Första veckan handlar mer eller mindre helt om arbete och om vardagens pyssel. Andra veckan däremot bjuder på härliga sommarnöjen, antagligen tillsammans med goda vänner. Du är extra sugen på levande musik, dans och utomhusnöjen. Du tycker också om att träffa nya människor.