in

Veckans horoskop (v20!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v20!)

Har du tur i kärlek just nu eller lägger du allt krut på karriären? Spana in veckans horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 16:e maj – 22:e maj

källa Astrolutely illustration Therese Lundell

Psst! Du har väl inte missat att du kan få ditt horoskop varje dag – direkt till mobilen? Spana in VR’s sms-astro här!

Oxen 21/4-21/5

Den här veckan handlar framför allt om kärlek och nära relationer och du bör därför passa på att ta dig en funderare över vilka personer som betyder mest för dig. Just nu lämpar det sig även att knyta långvariga kontakter och gå in i långsiktiga samarbeten. Beslut som fattas nu följer dig en lång tid framöver. Tänk igenom en, två och tre gånger innan du skriver under något.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Du har gott om energi den kommande veckan och det kan behövas. Någon i din närhet är kanske inte helt ärlig just nu, kanske för att han eller hon inte har tillräckligt med information. Du gör bäst i att undvika snabba beslut. En romans kan bli möjlig i veckan men vänta tills du har alla fakta innan du gör ditt drag, med planeten Neptunus i ditt tecken kan du bara vara säker på en enda sak, ingenting är riktigt som det verkar.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Din intuition är extra stark den kommande veckan. Följ dina aningar och tro på dina drömmar, men agera inte i vrede eller med hämnd i sinnet. En lättsam kärleksaffär kan vara på väg att bli mer passionerad och vad som började som ett mindre åtagande kan växa till något större. Det förflutna kommer i kapp dig och känslan är positiv. Detta kan vara det perfekta ögonblicket att bjuda tillbaka någon i ditt liv, att förlåta och glömma. Eller, kanske inte glömma…

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Det är dags att göra en markering i livet och kliva in i rampljuset. Men kanske finns det något i ditt förflutna som hindrar dig och som du först måste lösa. På tisdsag hjälper fullmånen dig att stänga en dörr om det förflutna och möta världen på nytt. När du väl gjort det kommer möjligheterna till dig på löpande band. Mycket fokus ligger på karriären, tro på dig själv!

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Det är inte första gången som du bör påminnas om att det inte alltid är resultatet som räknas utan hur du kom dit. Om du just nu är på resande fot gör du bäst i att se vad själva resan har att erbjuda istället för vad som händer på din destination. Detta kan även vara en metafor den visdom och erfarenhet   du har fått från att nå slutet av en strävan. Försök att hålla koll på dina känslor, särskilt i början av veckan. Lita på din intuition och på din beundrare.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Med balans i livet mår vågen som bäst, men just nu har du en förmåga att tippa vågen. I detta fall verkar det som att din eknomi ställer till det lite. En partner kan vara en viktig faktor i lösningen, kanske för att han eller hon har dolda resurser eller är orsaken till problemet. Tänk långsiktigt och eliminera dåliga vanor och onödiga kostnader först. I en hjärtefråga lönar det sig också att vara ärlig för tillfället.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du känner att du har nått en punkt utan återvändo och att en situation måste lösas, vad som än händer. Och även om detta är rätt tillfälle att sätta din signatur på långsiktiga kontrakt bör du tänka en extra gång. Det som är satt i sten kan vara svårt att avveckla i framtiden. Din ekonomi kräver särskild omsorg och du gör klokt i att lyssna till en andra åsikt, i synnerhet om du anmäler dig till något utan ett skyddsnät. Omständigheterna förändras.  

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Det finns dolda faktorer som endast kan ses om du är uppmärksam. Handla inte förrän du är hundra procent säker på att ett erbjudande är äkta. Du är framgångsrik när det kommer till din ekonomi den här veckan och du har ett utmärkt förhandlingsläge. Försök att inte fastna i det förflutna, se istället framåt och dina drömmar har all möjlighet att bli verklighet.  

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Ditt förflutna kommer ikapp och utmanar dig på alla fronter och nu är det hög tid att bygga strukturer som varar en livstid och som kan hjälpa dig att bearbeta svåra händelser. Att göra något kreativt gör dig stolt och glad. Positiva händelser skerpå relationsfronten. För vissa väntar en nyförälskele och för andra kan det nu vara dags att ta förhållandet till nästa nivå.  

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Om du ska göra det bästa av en ny start måste resterna snyggas upp och förpassas till historieböckerna. Rutiner som varit en del av ditt privatliv håller på att fasas ut och ge plats för det som sommaren har i beredskap. Detta kan innebära en förvandling   av hemmet eller en flytt. Du kan känna viss ånger och sorg över att lämna en viss aspekt av ditt liv bakom dig, men det som kommer är bättre!

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Bli inte förvånad om du råkar ut för mystiska händelser både en och två gånger den kommande veckan. Det kan vara något så litet som att du går vilse på vägen till ett möte eller att du väntar besök av någon som sedan aldrig dyker upp. Det kan också innebära en stor förändring. Irriterande eftersom du inte får veta anledningen. I framtiden kommer du att förstå och du upptäcker även att en försening faktiskt förbättrade resultatet.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du gillar att spendera, men just nu bör du vara extra försiktig med din ekonomi. Även om du precis avslutat en långvarig avbetalning känns din budget osäker och en förhastad lösning kan bli növändig. Bestämmer du dig för att gå in i något med mod och kompetens kan detta leda till en framtid fri från ekonomiska bekymmer. Måndagen blir den starkaste dagen för dig den här veckan. Passa på att ta itu med något utmanande, så kan du njuta under resten av veckan.