in

Veckans horoskop (v19!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v19!)

Har du tur i kärlek just nu eller lägger du allt krut på karriären? Spana in veckans horoskop här!

Mer

Gäller perioden 9:e maj – 15:e maj

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Sällan har du varit så kreativ eller för den delen så charmig. Just nu har du verkligen turen med dig på alla möjliga sätt, det ser ljust ut för både ekonomi och kärleksliv. Det enda du behöver göra är att välja vad du ska njuta av eftersom du inte hinner med alla fina möjligheter.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Den här delen av försommaren präglas av lugn och ro. Det händer väldigt lite och som det råkar falla sig är detta precis vad du behöver. Du passar på att hämta andan och tänka igenom vad du ska göra under sommaren. Tråkigt har du egentligen inte, trots det mycket låga tempot.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

I början på den här perioden går flera problem upp i rök. Detta gör dig mycket glad, särskilt eftersom du hade räknat med att stå ut med en del av problemen under en lång tid. Istället blir det gott om romantik och vackra nätter, livliga nöjen och roliga möten. Två toppenveckor.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

På jobbfronten går det bra men i alla andra sammanhang drabbas du av motvind. Din charm går inte riktigt hem, så du får svårt att prata dig ut ur svåra lägen, och du har dessutom otur med småsaker. Att planera och tänka framåt minskar problemen men motigt blir det onekligen ändå.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Dags att sätta fart inför sommaren. Du lyckas bra med nästan allt du satsar på, men speciellt bra går alla saker som kräver kreativitet och skaparglädje. Du är också socialt skicklig, har lätt för att övertyga andra och gör ett ovanligt gott intryck. Ovanpå detta har du tur i kärlek.

Vågen 24/9-23/10

vagny

På jobbet kan det vara stressigt men i övrigt går tempot ner till en ganska behaglig lunk. Det passar dig bra, du behöver lite egentid och utrymme att tänka framåt, så att inte sommaren blir en illa planerad röra. Inga märkliga veckor men det blir problemfritt och mestadels rätt mysigt.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Vissa veckor är svåra att förutsäga och så förhåller det sig med dessa två. Det blir i väldigt hög grad dina egna val som avgör och du kommer troligen att ändra dig stup i kvarten. Du är nämligen väldigt impulsiv och spontan, du tycker inte om att göra det förväntade eller ordinära.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Arbete och andra praktiska uppdrag stjäl så mycket av din tid att du inte riktigt hinner med dina relationer, något nöjesliv eller dina intressen. En smula tradigt vissa dagar men egentligen är du faktiskt inte så festsugen och det passar dig ganska bra att kunna fokusera på praktiska saker.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Med viss finess löser du ett par rejäla problem och så fort du gör detta vänder turen. Du har två roliga veckor framför dig med gott om utrymme för äventyr, nöjen, resor och romantik. Allting präglas av en brist på bekymmer och även sådant som är svårt att ordna går mycket lätt.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du vill åt ett håll, dina nära och kära vill åt ett annat. Stor risk för konflikter och motsättningar, något som gör detta till en ansträngande och ibland snudd på deprimerande period. I slutändan lyckas du genomdriva många förändringar som är bra för dig. Det är nog värt det.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Två riktigt festliga veckor väntar. Du bestämmer dig för att njuta av den ljuvliga försommaren och fylla din tid med fester, glatt umgänge, romantiska stunder och sexiga nätter. Ingenting hindrar dig, du orkar med ett högt tempo och du har turen med dig för det mesta. Bara att njuta, alltså.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

En enorm vilja att se resultat och praktiska förändringar driver allt du gör. Därför handlar det inte så mycket om kärlek, sex eller ömhet de här veckorna, utan istället om ditt hem, dina prylar, din karriär och dina fritidsintressen. Kanske anstränger du dig för att komma i bättre form också.