in

Veckans horoskop (v18!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v18!)

Kärlek, nöjen eller karriär. Hur ser första veckan i maj ut för dig? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 2:e maj – 8:e maj

källa Astrolutely  illustration Therese Lundell

Psst! Du har väl inte missat att du kan få ditt personliga horoskop direkt i mobilen – varje dag?!

Oxen 21/4-21/5

Tisdagens nymåne gör dig full av energi och du känner att det är dags för en förändring. Kanske är det dags för en ny frisyr och lite nya plagg i garderoben eller är det din bostad som behöver en uppfräschning? De kommande tolv månaderna tyder på enorm förbättring och nu väntar en kortare period av förberedelser och omvärdering. Uppstår det möjligheter att gå en ny riktining bör du ta dem. Det är en ny månad med nya möjligheter.  

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Förra veckans spektakulära händelser kan ha lämnat dig med känslor som du måste få utlopp för. Kanske hände det lite för mycket på en gång? Försök att inte hänga upp dig på det, nymånen i veckan innebär en nystart. Bli inte förvånad om du får en impuls att kontakta en viss person eller beöka en viss plats, det omedvetna talar till dig högt och tydligt, antingen i form av drömmar och intuitioner. Grip tillfällen som kommer till dig i slutet av veckan.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Det är aldrig för sent för en andra chans. Ibland orsakar din medfödda försiktighet att du missar ett tillfälle. Det är möjligt att de senaste händelserna redan har förändrat status quo, men det kan också vara så att du behöver en lätt knuff i rätt riktning. Ta ställning, och visa vad ditt hjärta brinner för, du kommer att vara glad över att du gjorde som du gjorde. I helgen är det du som bestämmer. Förändringar kräver mod, men du har allt som krävs för att uppnå dina mål.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Nu lockar utländska platser och förmodligen har du redan letat fram ditt pass och dammat av resväskan. Den senaste utvecklingen kan ha lärt dig att livet är kort och att det finns en hel del i världen att se. Om en månad lämnar äventyrliga Jupiter ditt tecken och fram till dess har du alla möjligheter att vidga dina vyer, vare sig i bokstavlig mening resor eller i vägen för yrkesmässiga och personliga möjligheter. Lejonet gillar inte ta risker allt för ofta, men nu är det läge att inte hålla tillbaka.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Efter en period av besvikelser och förvirring är det nu dags för en omprövning av dina prioriteringar. I slutet av April sattes saker på sin spets och lämnade dig med känslor som du nu behöver få utlopp för.   Rensa, nymånen som äger rum den kommande veckan innebär förändring. Möjligheten för en längre resa eller ny riktning i ditt liv kommer till dig i början av juni – ta den!

Vågen 24/9-23/10

vagny

De senaste dagarna minst sagt varit intensiva och du får nu lite tid att hämta andan. Människor i din närhet vill gärna öppna sig för dig och du lägger mycket energi på att finnas där för dina vänner. Du har säkert upptäckt omfattningen av någons känslor för dig – och vice versa – och kanske har du redan agerat på dem. Partners i synnerhet måste hanteras varsamt, vad kan de behöva mer än ditt åtagande och din tid?  

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

I slutet av veckan står den nya månen högt på himlen och den ger dig en känsla om att en ny säsong är på väg. Förbindelser i allmänhet och i synnerhet ditt kärleksliv får nu rejäl skjuts framåt. Du är oemotståndlig när du vill vara det och om du behöver stärka en sliten förbindelse eller inleda en ny är det rätt tid nu. Ta dig tid att bygga upp en riktigt bra grund i dina förhållanden och döm inte en ny personlig eller yrkesmässig anknytning alltför snabbt.  

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Efter en hektisk period som tagit mycket kraft och energi lugnar saker och ting nu ner sig en aning. Händelser kan ha gjort att livet tagit en vändning nyligen, vilket passar den äventyrliga skytten perfekt. Använd den energi som nymånen kommer med till nyttiga ändamål. Och kom ihåg att det oftast finns fler än ett sätt att lösa saker och ting på och när du slutar söka efter det, kommer lösningen till dig.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Släpp det som varit! Maj inleds med en nymåne som uppmuntrar dig att tänka framåt och uppåt, eller åtminstone att spendera lite tid åt att njuta av vad du gillar bäst. För vissa handlar det om semester och för andra gäller det att hitta utlopp för sin kreativitet. Entreprenörssatsningar kan   visa sig framgångsrika och strävanden som du lägger hela din själ i bör ge dig tillbaka mer än du investerat. Motgångar som kan det tyckas stora nu kommer du se som små gupp i vägen i efterhand.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Hemmet är i fokus för tisdagens nymåne och nu kan det bli dags för en makeover av något slag. De kommande dagarna ger dig en ny syn på livet och inspirerar dig att göra dig av med saker som har blivit en vana snarare än en tillgång. Det kan handla om rent praktiska saker men även ett budskap till ditt sinne. Du är redo för färska influenser, redo att tänka annorlunda om vissa aspekter av ditt liv och du kommer att älska det.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

En förändring skulle göra underverk just nu, du behöver ge utlopp för dina talanger och din energi. Allt är möjligt i maj och med detta i åtanke ska du inte dra ut på att planera din närmaste framtid. Ta kontakt med människor som kan hjälpa dig att manifestera dina drömmar och önskingar. Du kanske tror att det är pengar som hindrar dig men i verkligheten är det en kombination av självtvivel och bitter erfarenhet. Ta första steget, även om det bara handlar om ett telefonsamtal, det kanske inte ger resultat direkt, men du kommer bli förvånad över hur mycket starkare du känner dig.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

April avlutades med buller och brak och det är med lättnad som du möter maj i ett något lugnare tempo. Du får nu möjlighet att reflektera över tidigare händelser och hur de kan leda dig vidare. Tisdagens nymåne blir starten för en period där du bygger upp din självkänsla och förbättrar ditt anseende. Denna process börjar med en omvärdering av vad som verkligen är viktigt för dig. Du tenderar att ha för många bollar i luften samtidigt, varva ner och struktuera.