in

Veckans horoskop (v17!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v17!)

Hur ser det ut med kärlek, nöje och ekonomi den kommande veckan? Spana in ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 25:e april – 1:a maj

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Ibland passar det bäst med en liten paus. Så är det för dig just nu, du vill ägna dig åt egna tankar och egna intressen i lugn och ro. Ingenting får störa, inte din älskling om du har en, inte dina vänner, inte dina släktingar och inte heller ditt jobb. Fridfulla och problemfria veckor.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Dygnet har bara 24 timmar och det innebär att du är ohyggligt upptagen. Detta eftersom du har ett livligt och laddat kärleksliv, många möjligheter att satsa på nöjen och äventyr och dessutom medvind i karriären. Ovanpå detta träffar du människor som du vill lära känna bättre.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Stora förändringar för ofta med sig mängder av bekymmer innan de tar fart på allvar. Du är ungefär i det läget nu, känner dig ambivalent och stressad utan att riktigt få stöd av omgivningen. Detta är jobbigt men samtidigt nyttigt eftersom det hjälper dig att fatta egna beslut.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Två vilda veckor väntar men trots att du har tur får du ingenting gratis. Så fort du satsar på något så kan du börja njuta av fördelar och goda nyheter men de saker du struntar i blir bara stående. Därför är det viktigt att du tänker efter lite och inte bara låter saker hända av sig själva.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Våren uppmuntrar dig att sänka tempot och njuta av livet utan att stressa. Du varvar ner och låter dagarna gå och komma, ett vettigt val som hjälper dig att se vad du egentligen vill göra framöver och vad du vill satsa på. Händelselöst nu men egentligen en ren investering i framtiden.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Kaos är nyckelordet just nu, ingenting blir som planerat, det dyker upp både hinder och oväntade möjligheter ideligen och du känner inte alls att du hinner med. Har du impulsiva människor i omgivningen blir det ännu värre. Ta ett djupt andetag och försök att undvika att stressa.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Just nu vill du se resultat i allt du gör, och därför fokuserar du gärna på studier, jobb eller något annat praktiskt. Relationer och nöjen får vänta lite, visst finns möjligheterna där men för dig är det viktigare att nå nya mål och att åstadkomma konkreta saker. Två flitiga veckor.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Du är kreativ, idérik, energisk och framåt. Den kombinationen gör att världen ligger för dina fötter. Du behöver bara välja vad du ska satsa på för du hinner knappast med allt. Om du gör en resa till exempel så händer det inte mycket på yrkesfronten. Men vad du än väljer blir det lönsamt.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du är på ganska gott humör trots att dessa veckor rimligen måste räknas som krångliga. Du hamnar ideligen mitt i andras konflikter och andras bekymmer. Dessutom blir allt du själv satsar på försenat eller bromsat på olika sätt. Kanske är det våren som räddar dig från stor irritation.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Dina sociala talanger avgör väldigt ofta saker till din fördel, både privat och i yrkeslivet. Du är helt enkelt duktig på att övertyga, charma, medla och förhandla. Just nu lönar det sig att våga ta upp känsliga saker, har du lust kan du till exempel lösa upp knutarna i en gammal konflikt.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Massor av praktiska uppgifter hamnar i kö och du hinner nästan inte med något annat, inte kärlek och inte nöjen. Ont om egentliga problem men väldigt gott om saker att göra. Det känns rätt vettigt, du njuter när du ser hur många saker du klarat av och kan gå vidare från.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Turen håller dig om ryggen och det märks allra mest när du tar rejäla kliv framåt. Vad du satsar på spelar mindre roll, om det är kärlek eller karriär eller nöjen. Det enda viktiga är att du är beredd att utforska nya horisonter och att visa omgivningen vad du går för. Strålande veckor.