in

Veckans horoskop (v15!)

astrodragarenyaste
Veckans horoskop (v15!)

Hur ser det ut på kärleksfronten den kommande veckan? Läs ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 11:e april – 17:e april

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Första veckan handlar det mycket om kärlek och romantik. Du gör inte så mycket utan njuter i fulla drag av vårens alla ljuvliga sidor. Det blir ännu mer utpräglat under periodens andra vecka, då tappar till och med romantiken farten medan du ägnar dig åt att bara finnas till. Mysigt.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Kärleken kanske krånglar lite men det är på väg att gå över och bortsett från detta finns det inga moln på din himmel. Allt går nästan oförskämt bra, från jobb till shopping. Ditt goda humör smittar också av sig på omgivningen så att det blir trevlig stämning så fort du deltar i något.

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du är på väg mot en viktig förändring men du är inte riktigt redo att ta de avgörande stegen. En följd av detta är att små kriser avlöser varandra i alla möjliga sammanhang, med ett gräl här och ett där under hela den här perioden. Lite trist, men i slutänden leder det åt rätt håll trots allt.

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Det är full fart framåt som gäller, allt går fort, både känslomässiga och praktiska saker. Just nu passar det också väldigt bra att börja med nya projekt, byta bostad eller genomföra andra större förändringar. Du har en enorm energi och verkligen ingen brist på idéer. Du stormar fram.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Ditt kärleksliv är en smula dramatiskt, på den fronten blir det både passionerat och besvärligt. Men i övrigt går livet framåt i en jämn och trygg lunk. Du gör ingenting avgörande men däremot ägnar du mycket tid åt att planera olika saker, som till exempel vad du ska göra i sommar.

Vågen 24/9-23/10

vagny

Om det är något du inte känner just nu så är det att du har kontrollen. Allt händer i svindlande hastighet och det blir ofta så att du reagerar snarare än agerar. Andras beslut får lite väl mycket att säga till om i ditt liv och dessutom lägger sig Ödet i på ett sätt som både roar och oroar dig.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Ganska gott om romantik, särskilt första veckan. I övrigt är det vardagsliv som gäller. Tempot blir lågt och det blir gott om rutiner och vanligt pyssel medan däremot äventyr och utmaningar lyser med sin frånvaro. Ibland tycker du att det är långtråkigt men mestadels trivs du bra.

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Lite kärlekstrassel inleder denna period men de är övergående och i övrigt är turen verkligen på din sida. Du hystar in framgång på alla möjliga områden och känner dig med rätta både populär och efterfrågad. Ett extra plus för dig som sportar, du kan nå längre än du alls tänkte dig.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

En flirt och några mysiga kärlekstillfällen ger dig något att njuta av under dessa två vårveckor. I övrigt blir det dessvärre gott om bekymmer, det är helt enkelt lite för många saker som du måste klara av samtidigt. Inte sällan handlar det dessutom om sådant som andra ställt till med.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Sällskaplig är du men du vill välja ditt umgänge med omsorg. Ska du resa eller organisera någon större fest är du väldigt noga med att ha rätt människor omkring dig, och du har inget tålamod alls med ytliga bekanta som du egentligen inte gillar. I övrigt två produktiva veckor.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Vårkänslor och romantik dominerar helt och allt annat känns helt enkelt ganska oviktigt. Du tar dig igenom rutiner och vardagsuppgifter lite på en höft, ibland utan att tänka framåt över huvud taget. Just under den här perioden vill du precis bara njuta och vandra på rosa moln, inget annat.

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Två fantastiska veckor väntar. Det går helt enkelt ruskigt bra för dig i nästan alla sammanhang och vad det handlar mest om beror på dina egna val. Väljer du att satsa på ditt kärleksliv, till exempel, så kan du räkna med att det slår gnistor och att du får uppleva het passion som räknas.

smsannons