in

Veckans horoskop (v14!)

bild 7
Veckans horoskop (v14!)

Hur ser det ut för ditt stjärntecken den kommande veckan? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Horoskop för perioden 4:e april –10:e april

Psst! Du har väl inte missat vår nya sms-tjänst? Varje morgon får du ditt personliga horoskop skickat direkt till din telefon där VR:s astrolog ger tips, råd och info om hur din dag kommer att bli. Läs mer och signa upp dig här!

Oxen 21/4-21/5

Många framgångssagor börjar med en dröm och det har aldrig varit bättre läge att förverkliga dina drömmar än just nu. Börjar du planera nu kan du ha uppnått ditt mål redan vid halvårsskiftet. Visst, du kan komma att behöva göra vissa förändringar längs vägen och även omvärdera en person som är införstådd i projektet. Tveka inte även om du blir osäker, att helt överge en plan när Jupiter står på höjden av sina befogenheter är bara dumt. Kört hårt!

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Neptunus uppmuntrar dig att tro på dina drömmar och en härlig framtid. Men var inte naiv, du har en förmåga att lita på människor och bli lurad den kommande perioden. Vare sig det handlar om pengar eller ditt hjärta bör du inte förlita dig på muntliga överenskommelser. Kontrollera alla fakta och sätt upp ett skyddsnät. Du kan komma att uppleva att du tappar greppet om en viss situation, fundera över vad du egentligen vill. Kanske har du omedvetet gjort att det blivit som det blivit?

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Ta chansen när den dyker upp framför dina ögon! Jupiter står i centrum den här veckan och nu är det dags för modiga förändringar, även om du är något oförberedd. Visa mod och självförtroende och saker och ting svänger snabbt till din fördel. Blev du besviken över något i mars kommer du snabbt över det. Har du inget som släpar efter lägg all din energi på ett nytt projekt. Din lyckliga stjärna har stigit!

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du är lätt som en fjäder och om du fick dig ett par törnar förra veckan är de nu ett minne blott. En ny dag har grytt. Du är optimistisk och hela din tillvaro ljusnar. Dina ansträningar de senaste månaderna lönar sig äntligen och det är även ett perfekt tillfälle att börja på något nytt. Ha förtroende för dina kunskaper, tro på dem som erbjuder dig sin kärlek och låt inte tidigare misslyckanden hindra dig.

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Neptunus rör om bland dina relationer de kommande månaderna och du kommer att inse att människor i din närhet inte är vad de utgett sig för att vara. Du är sårbar så var försiktig, men detta kan även betyda att du underskattat någon som är en verklig tillgång. Är du på väg att ansluta dig till en organisation eller engagera dig långsiktigt i en förening ska du kolla upp all info noga och kritiskt. Du kommer att vilja utöva ditt nya intresse en lång tid framöver.

 

Vågen 24/9-23/10

vagny

Efter regn kommer solsken! För många vågar var slutet av mars stormigt och vare sig du är glad över utvecklingen som det ledde till eller om det nu innebär att du måste sålla igenom vraket och försöka rädda vad du kan så visar sig den här veckan veckan bli riktigt bra. En söndertrasad relation kan repareras, en förlorad kärlek kan hitta tillbaka och en negativ inställning förvandlas till en positiv. Detta är en gynnsam tid att gifta sig eller ingå i ett långsiktig avtal.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du kan märka något av en övergång i veckan, den kan vara subtil, bara en förändring i någons tonfall eller en annan känsla till en viss situation. Men ur en blygsam början kommer fantastiska saker. Något gott kommer alltid av en Sol Jupiter-konjunktion, även om du inte vet vad det är just nu. Ge en person i närhet en ny chans och en möjlighet för er att börja om. Stolthet har sin plats, men ibland måste man bara komma över det…    

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Jupiter är i toppform den här veckan och hjälper dig att fatta bra beslut och plocka fram din kreativa sida. Let’s face it, mars var inte den bästa månaden, kanske hade du för höga förväntningar på något? Men nya möjligheter ligger framför dig och faktum är att ett kommande erbjudande eller idé kan vara precis det du behöver för att tag tillbaka förstaplatsen. Följ din inutuition även om det innebär att du måste rota i något som du helst föredrar att lämna bakom dig.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Om du funderar på att köpa en fastighet eller investera i ditt hem är detta en bra tid. Att börja om på nytt är också lämpligt just nu, oavsett vad i livet det gäller. Du har en omtumlande tid bakom dig och har kanske varit tungen att komma över ett och annat. Sett över en livstid spelar den perioden ingen roll. Aprils vårvindar uppmuntrar ditt kreativa och andliga tänkande.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Resor är inte det enda som vidgar dina vyer, men om du planerar en resa under de kommande veckorna blir den säkerligen mycket lyckad. Du kan komma att fördjupa dina kunskaper genom en rad olika händelser, vänta och se. Din världsbild kan komma att ändras och människor som tidigare varit ogenomträngliga för charm är redo att ge dig en chans.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Nu anländer Neptunus, din styrande planet , till ditt tecken och detta markerar början på en lång och viktig cykel. Du har allt att vinna – eller förlora. Ha som regel att få allting skriftligt från och med nu och sök opartisk rådgivning. Dina drömmar kan vara på god väg att uppfyllas men det finns också risk för förlorad egendom och krossade hjärtan, inte just den här veckan, men längre fram…  

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Uranus och Jupiter fyller dig med positiv energi och just nu har du vad som krävs för att uppnå ett av dina största mål. Detta kan även handla om att resa sig och komma tillbaka efter en stor besvikelse. Antingen nås du av goda nyheter den kommande veckan eller så handlar det helt enkelt om en positiv skiftning i din sinnesstämning. Ta chansen nu, vare sig det handlar om kärlek, pengar eller karriär… Du har allt att vinna!